Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jste hodny holky
ale ja uz nedoufam, mrcha sice nikde, ale dnes me poboliva jako na MS, takze zitra asi dorazi. Nevadi, v patek jdem do toho CARu, tak si zlepsim naladu tam ![]()
@jarunka86 nezoufej..třeba to klaplo a když ne tak ti v Caru určo pomůžou…
a vy jdete teď úplně poprvé??
@adny Myslim,ze neklaplo..na testu by uz neco bylo. V tomhle jsem realista
Jdeme uplne poprve no…snad to nebude na dlouhe lokte.
@jarunka86 hlavně optimismus
se mi to říká ale teď ho taky moc nemám…břicho nafouklé, záda bolí jak čert a o prsách ani nemluvím:( tak si říkám ať už raději dorazí ať mám klid…my byli poprvé v Caru celkem dlouho..myslím, že okolo 2 hodin, ale uvidíš..asi je to všude jinak..
@adny uz prisla mrcha
ale cekala jsem to, takze nesmutnim
Jojo, pani mi rikala, at na prvni navstevu pocitam se 2 az 2,5 hodinama
Ted se ale hrozim UTZ..bude to s mrchou trochu neprijemne, ale jim to pry nevadi. no jestli to vadi me, se nikdo neptal
Pry budou brat obema krev, me delat UTZ a manzelovi spermio, pokud si ho doktor vyzada. Vzhledem k tomu, ze mame ze srpna, se mozna tohle delat nebude. Uvidime ![]()
@adny píše:
@jarunka86 hlavně optimismusse mi to říká ale teď ho taky moc nemám…břicho nafouklé, záda bolí jak čert a o prsách ani nemluvím:( tak si říkám ať už raději dorazí ať mám klid…my byli poprvé v Caru celkem dlouho..myslím, že okolo 2 hodin, ale uvidíš..asi je to všude jinak..
Mám podobné příznaky… takže v pátek očekávám MS
ale musím přiznat, že tento měsíc jsme to nijak neřešili, nechali jsme to osudu…
Ale na další cyklus už jsem nachystaná - teploměr + OVU testy
tak jsem zvědavá.
@jarunka86 potvora jedna červená
a to ti budou dělat utz i když máš ms? hm, to je zajímavé..no nám brali krev, spermio manželovi, pak jsme vyplňovali papíry, mi udělali utz a pak jsem ještě musela 2dc na krev kvůli hormonálnímu profilu. a další měsíc už jsem valila na inseminaci ![]()
@Muf86 já už jí čekala včera, jelikož jsem cykly bez utrogestanu neměla nikdy moc dlouhé..ale teď po té laparce si to dělá co chce…takže jsem sice 26 dc ale pro můj cyklus už je to docela dlouho..no tak uvidíme. jj tento měsíc jsem to taky kašlala, žádné ovu testy, žádná inseminace a léky…další měsíc asi zase navštívím CAR… ![]()
@adny já mívala cykly 28 dní a první po laparce 39
tak jsem zvědavá, co to udělá teď… další 2 cykly mám v plánu měřit teplotu + OVU testy a v lednu jdu na prevenci, tak uvidíme, co vymyslíme, hlavně to taky musím probrat s přítelem ![]()
@Muf86 tak já už mám 2 cyklus po laparce..první byl 25dní tak uvidíme. jasně a ty bys to chtěla řešit přes CAR? nebo zatím jen gyndu?
@adny přiznám se, že zatím nejsem uplně rozhodnutá, možná nejprve jenom na gyndě… jestli něco nabídne? Všechna vyšetření, která jsme zatím podstoupili dopadli dobře, takže i moje mudr. mi řekla, že do umělého by se zatím nehnala. Tak uvidíme, třeba se to do ledna vyřeší samo ![]()
@Muf86 tak to ti schvaluju, hned do CARu bych se taky nehnala..i když já jsem se hnala, ale proto že jsem nebyla spokojená s gyndařkou..no ale v Caru jsem taky nijak zvlášť spokojená nebyla…tak těžko říct co bylo dobré. ![]()
Jo, kdyby tak člověk věděl, jak to bude jinde a jak to dapadne… ![]()
@adny Pry budou delat UTZ i tak..uvidime. Budu zitra 3DC, tak by snad mohli udelat i ten horm. profil, doufam
uz chci aby se neco delo ![]()