Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky chcu se je zeptat jdu na laparoskopii za par dnu.Taky jste museli pred operaci jit ke svemu obvodnimu lekari dekuji za odpoved ![]()
@michaela024 Ahoj, taky mám naplánovanou laparku a k obvodnímu musíš z důvodu toho, aby tě " uschopnil " k operaci ![]()
Aha blba otazka co.ja jsem tak vystresovana ze uz nevim co mi rikal:)
Hold nad tím moc přemýšlíš
ale mě to čeká až na konci srpna, tak si zatím můžu vyskakovat, ale až na to přijde tak tu budu pochodovat po obýváku a vyhlašovat že nikam nejdu ![]()
To si myslím, že je už dost na knop… od obvoďáka to nemá být starší než měsíc, takže tak týden až dva předtím bych šla… ![]()
Me to ceka za 14dni a ted uz se mi tam nechce.me totiz nerekl kdy mam jit ke svemu lekari
Zavolala bych obvoďákovi a domluvila se s ním. To bude asi nejsnažší. Řekneš mu o co jde a on ti už řekne co a jak.
Já teda u svého obvoďáka nebyla. Veškerá předoperační vyšetření mi udělali přímo v nemocnici, asi tak týden před, brali mi krev a pak ještě proběhlo vyšetření na interně kvůli vysokému tlaku.
@michaela024 tak ono záleží na nemocnici. Mě na laparku poslal můj gynekolog, s papírem co mi dal, jsem šla do nemocnice se objednat a tam mi rovnou řekli, kdy mám jít na jaké vyšetření. Tak že když jsi se objednávala, museli ti v nemocnici říct, co máš přinést ne? Pokud ti neudělají vyšetření sami, tak předpokládám, že po tobě budou chtít potvrzení, že ta vyšetření ti udělal jiný doktor, a že je vše v pořádku.
No ja nebyla primo v nemocnice ale u sveho gynekologa v jedne ambulanci kde chodim, stridaji se tam 3doktori a ja mam primo primare z nemocnice, jo jasne dal mi papir a rekl ze mam jit za obvodakem ale nerekl kdy:)
No ja nebyla primo v nemocnice ale u sveho gynekologa v jedne ambulanci kde chodim, stridaji se tam 3doktori a ja mam primo primare z nemocnice, jo jasne dal mi papir a rekl ze mam jit za obvodakem ale nerekl kdy:) a obednana uz jsem