Pomohla vám laparoskopie? Otěhotněly jste?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.6.14 21:14

Ahoj holky chcu se je zeptat jdu na laparoskopii za par dnu.Taky jste museli pred operaci jit ke svemu obvodnimu lekari dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:18

@michaela024 Ahoj, taky mám naplánovanou laparku a k obvodnímu musíš z důvodu toho, aby tě " uschopnil " k operaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:22

Aha blba otazka co.ja jsem tak vystresovana ze uz nevim co mi rikal:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:26

A staci tam jit ten den kdy budu nastupovat do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:27

Hold nad tím moc přemýšlíš :-) ale mě to čeká až na konci srpna, tak si zatím můžu vyskakovat, ale až na to přijde tak tu budu pochodovat po obýváku a vyhlašovat že nikam nejdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:29

To si myslím, že je už dost na knop… od obvoďáka to nemá být starší než měsíc, takže tak týden až dva předtím bych šla… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:33

Me to ceka za 14dni a ted uz se mi tam nechce.me totiz nerekl kdy mam jit ke svemu lekari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:42

Zavolala bych obvoďákovi a domluvila se s ním. To bude asi nejsnažší. Řekneš mu o co jde a on ti už řekne co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:45

Jo mas pravdu a moc dekuji ze jsi mi poradila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 21:47

Nemáš zač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
19.6.14 08:15

Já teda u svého obvoďáka nebyla. Veškerá předoperační vyšetření mi udělali přímo v nemocnici, asi tak týden před, brali mi krev a pak ještě proběhlo vyšetření na interně kvůli vysokému tlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.14 10:01

Tak ted jsem ztoho jelen :D ja jsi radsi zajdu za doktorkou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
19.6.14 10:53

@michaela024 tak ono záleží na nemocnici. Mě na laparku poslal můj gynekolog, s papírem co mi dal, jsem šla do nemocnice se objednat a tam mi rovnou řekli, kdy mám jít na jaké vyšetření. Tak že když jsi se objednávala, museli ti v nemocnici říct, co máš přinést ne? Pokud ti neudělají vyšetření sami, tak předpokládám, že po tobě budou chtít potvrzení, že ta vyšetření ti udělal jiný doktor, a že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.14 12:32

No ja nebyla primo v nemocnice ale u sveho gynekologa v jedne ambulanci kde chodim, stridaji se tam 3doktori a ja mam primo primare z nemocnice, jo jasne dal mi papir a rekl ze mam jit za obvodakem ale nerekl kdy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.14 12:33

No ja nebyla primo v nemocnice ale u sveho gynekologa v jedne ambulanci kde chodim, stridaji se tam 3doktori a ja mam primo primare z nemocnice, jo jasne dal mi papir a rekl ze mam jit za obvodakem ale nerekl kdy:) a obednana uz jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí