Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabinka098 přijde mi to nekonečné…ale tak dnes lepší, včera hrůza. A nemůže tolik na te levé straně bolet dren?
@Toma18 Ahoj, ja jsem po laparo byla nepoužitelná asi 14dni, prvních pět z toho jsem byla na analgetikach.
Ale pak už bylo jen lip a lip. ![]()
To, co popisuješ, je po laparoskopii úplně normální. Uleví se ti po vyndání drenu, také bolesti způsobené operací se budou každým dnem lepšit.
To, že tě bolí u pupíku, bych přikládala zbytkům plynu, který se při laparoskopii vpouští do břišní dutiny. Časem se vstřebá, dobré je užívat pár dní Espumisan.
Nepříjemné bude ze začátku chodit na stolici, chvilku trvá, než se ta střeva vyprázdněná před operací znovu dají do pořádku a i ten zbytkový plyn dělá pár dní trochu neplechu.
@HandulkaK s čím jsi byla? A jak dlouho? Me tento stav připadá, ze tady budu na týden ![]()
@Toma18 píše:
@HandulkaK s čím jsi byla? A jak dlouho? Me tento stav připadá, ze tady budu na týden
hlavně se musíš snažit chodit a rozhýbat to sice to bolí, ale bude ti líp, laparo není tak hrozná jako normální operace takže není důvod tam být týden
@ka2ka už jsem byla ve sprše a na WC. Takže fajne, je to lepší.
@Toma18 Akutní krvaceni do dutiny břišní.
Byla jsem tam tyden.