Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, asi se potřebuji jen vypsat a ujistit se, že nejsem sama. Ano jsem starší žena přes 50 a zamilovala jsem se do mladšího muže o 20 let, jsem rozvedená on svobodný bezdětný a jak tomu bývá z úletu se stal 3 roky nevím jak to nazvat..asi trápení z mé strany. Jen napíšu, že on byl ten, který mne oslovil asi v dnešní době běžné, že se starší ženy mladým klukům líbí. Rozum mi říká a vím co mám dělat, protože je mladý, nemá děti a taky co lidi z vesnice atd… ale srdci neporučím, několikrát jsem se snažila to ukončit ale bohužel, jsou city i z jeho strany…
Jak to vydržet, měla bych to v mých letech už vědět a neplánovala jsem to a na druhou stranu jsem vděčná, že jsem takové city v mém věku ještě zažila.
Je tu někdo jako já a jak jste to zvládli ukončili a hlavně vydrželi!
Hezký den
Dotaz zní jak? Vy spolu chodíte? Jak dlouho spolu jste? Ví o vás okolí?
@Zvedava1 nechodíme spolu nikam veřejně to ne a trvá to už 3 roky a jak jsem psala, z mé strany je vždy to ukončení ale jelikož se pohybujeme na stejných místech, tak se vidíme a on přijede i sám ikdyž ho zablokuji. Vím, že kdybych byla mladší, spolu bychom byli i on to řekl ale teď řeším to, jak z toho ven nejde se odmilovat ze dne na den a opravdu jediné řešení je abych já byla silná a vydržela to!
@mersi45 píše: Více
Tak buď se smiř s tím, že to bude jen nezávazný sex a užívej si to. A nebo ho úplně odstřihni.
@lucad77 to jsem si taky říkala, on vypadá starší já zase na svůj věk asi dobře takže nevypadám jak jeho mamka ale bojím se, co by bylo až by se to dostalo ven, on mi řekl, že ho okolí nezajímá ano já taky lidi neřeším ale spíš se bojím o sebe, protože nevěřím tomu, že časem by děti chtěl mít a určitě se mu budou líbit mladší takže on neřeší a nedívá se na věci dopředu jako já a on si vždy někoho najde ale mne roky ubíhají a není lehké si najít vztah v dnešní době…
@Zvedava1 a to je to, co právě neumím, pokud jsou v tom city si jen užít, možná to bylo na začátku ale čím déle to trvá je to těžší si to tak nastavit, jsem hloupá mohla jsem si užívat ale nikdy jsem to neuměla bohužel takže ano vím, odstřihnout a vydržet…děkuji ![]()
Já tomu asi moc nerozumím…
Tobě jde ještě o nějaký trvalý vztah do budoucna s nějakým jiným, tobě věkově podobným partnerem? A přijde ti, že tě tenhle mladý nějak blokuje?
Pokud hledáš někoho jiného, tak to potom s ním ukonči a hledej, no… ![]()
A nebo se vyprdni na lidi a normálně spolu choďte i na veřejnosti. Ber to tak, jak to bere on. Užívej si lásky a sexu, s tím koho máš ráda a s kým je ti dobře. ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Nejdřív bych se ujistila, že na veřejnosti chce být vidět i on, než bych to sama od sebe propálila.
@Černá Madonna 58426276 [/c @Černá Madonna pokud bych mu mohla věřit, že to co říká a píše je pravda, tak bych do toho šla a užívala bych si to jak píšeš, i kdyby to mělo trvat rok nikdy člověk neví problém je v tom, že mám informace, že nejsem jediná a samozřejmě on se mi nepřizná a když se zeptám, zapře to ale má intuice mne nikdy nezklamala a nevěřím mu a přijde mi, že on taky neví co chce jak z toho ven a neřeší to a užívá si to…tohle mne drží zpátky a mám už věk na to, abych ho kontrolovala a v dnešní době je to otázka i zdraví…
@Zvedava1 píše: Více
No však zakladatelka píše, že on říká, že ho okolí nezajímá.
Tak by mu to bylo podle mě fuk co na to lidi…
Aha, tak to potom jo. Tak to si měla napsat hned, že nejsi jediná a má tě jen do postele. V tom případě, bych od něj dala ruce pryč. ![]()
@Černá Madonna @Černá Madonna ano okolí ho nezajímá to sice říká ale co by bylo pak až by tato situace nastala, jak by se k tomu postavil…zda by se neodmlčel pak on ono se to lehce říká ale pak až situace nastane…nikdy jsem si nemyslela, že se do takové situace dostanu a soucítím z těma, co to prožili a takové vztahy ukončili… Četla jsem článek asi i zde, že nějaký mladý muž psal, že to zažil kdysi, nyní má partnerku a myslí stále na tu starší a nemůže si pomoci a ona to taky ukončila aby mu dala prostor si najít jinou a on jí má v hlavě stále…takže chlapům do hlavy nevidíme ![]()
@Černá Madonna a to právě nevím, nemám důkaz kdyby ano, bylo by to pro mne jasné ono na vesnici se říká cokoliv a spousta věcí není pravda ale jak jsem psala intuice mi říká, že to pravda je asi bych ten důkaz potřebovala ale mi máme stále tendenci veřit a omlouvat je…
Ano, tak to jsem četla taky…
Nikdy nevíš jak co dopadne a jaký to bude mít trvání. Ale zrovna v tomhle případě bych spíš řekla, že tady bude ten problém hlavně v tom, že mu nemůžeš věřit. A jestli cítíš nebo dokonce už i víš, že spí i s někým jiným, tak bych to s ním ukončila. To už bych nedávala, ani kdybych v tom měla bůhvíjaký city…