Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Meltemi děkuji za Tvé zkušenosti, já bych potřebovala vnější a vnitřní stehna a asi i kolena
, máš pravdu, 50 je super věk, já už o liposukci přemýšlím nějaký ten pátek ale pořád ne a ne se rozhodnout. Byla jsi na slim lipo nebo obyč liposukci?
@brezen2019
byla jsem na SlimLipo břicha..ale mohlo by to stát méně..bolelo to od druhého dne vždy při ohýbání a ještě dneska cítím trochu bolesti..jinak v našem věku si myslím,..do toho běž… roky běží a čím budeš starší…budeš mít méně odvahy a pak to uteče a ty si řekněš..proč jsem do toho nešla
![]()
Mě je 48 let a taky jsem do toho šla. Byla jsem tedy na stehnech, dnes 14. den a již se to dá, je to tedy stále dost zatvrdlé a modré, ale snesitelné… už se těším až to bude srovnaný.
@Meltemi máš pravdu, jen si pořád ještě nejsem jistá, ke komu..pročítám recenze a čím více jich pročítám, tím více jsem nerozhodná, koho oslovit
@Helen10 a byla jsi na vnějších i vnitřních najednou? Já určitě potřebuji obě lokality
, za jak dlouho jsi pak šla do práce?
@brezen2019 mě teda víc po zákroku brzdil tlak, dva dny jsem ho měla tak nízká že jsem dlouho nevydržela na nohách. Byla jsem v úterý a poprvé do práce jsem jela v pátek. Ale jsem účetní, takže spíše sedavé zaměstnání. Ale z domu jsem pracovala hned ve středu.
@1Hanka123 Tak to úplně chápu, já taky nesnáším když se nemůžu dlouhodobě hýbat. Prostě trpím. A myslím, že s tou celulitidou bojuje hodně z nás. Ale já jsem to nějak akcepovala, zase to nemám nejhorší. Myslím, že úpravou stravy a hodně aktivním pohybem by se to zlepšilo ale to by jsem musela fakt chtít:-) nebo je tu ještě možnost si to dát odstranit. No ale to by asi zase stálo peněz.
Ahojky, tak jsem v pondělí 17.2. postoupila lipo bricha a boku a musím říct, ze vysledek je opravdu hned znát. Po probuzení krve jako z vola
Druhy den už nic neteklo. Bolest je, ale da se to zmaknout. Mám kluka 2 roky a funguji hned od druhého dne. Spise je horší leženi ![]()
Takze vam vsem držím palce ať jste take spokojeni ![]()
@Helen10 také mám výhodu práce z domu, jsem rozhodnuta, dnes se objednám na konzultaci, tak pak určitě budu potřebovat nějaké cenné rady
@brezen2019 klidně není problém, já tedy měla konzultaci přímo před zákrokem, domluvila jsem si přes email termín a co mám za představu a zbytek jsme řešili den v zákroku. Což bylo pro mě super kvůli zbytečné cestě a peníze navíc…
@Rennybro jak odstranit? Vyzkoušela jsem všechny možné procedury, ale že by něco zabralo se říct nedá. Pohybu jsem měla vždy dost, nemůžu říct, že jím 100% zdravě, občas zhřeším, ale nic tragického a mám ji snad od 16 :-/
Děvčata, chtěla jsem se s vámi poradit jak postupovat s tím válečkováním, jsem 20 den po břichu a začínají se mi dělat hrbolky ve spodní části břicha…
a čím mažete
@1Hanka123 Tak určitě jsou nějaké kliniky co to odstraňují, já jsem to někdy četla ale jestli to opravdu funguje to nevím, nějak jsem to neřešila. Já jí mám taky snad od střední školy. Ale je možný, že je to i dědičný, takže se toho prostě zbavit nedá. No ale aspoň jsi nějaké procedúry vyzkoušela, ja jsem se jenom mastila nějakýma krémama ale to už bylo dávno, samozřejmě to nepomohlo takže jsem to nechala jak to je a upřímně ani ten přibývající věk tomu moc nepomáha😊Co už.
@Helen10 moc díky za recenzi.Taky přemýšlím, že dělat jen vnitřní stehna bude vypadat divně. Jen nevím, co tedy zvolit za kliniku. V Art clinic bylo tedy všechno v pohodě? a dělali ti laserovou liposukci pro zpevnění kůže? A jak ti bylo po týdnu a na jak dlouho ti zatrhli běhání a jiný pohyb? díky ![]()
@Migg ano bylo to tam hrozně příjemný, o přítele se během zákroku postarali, dostal vodu kafe. Ke mě byli hrozně milí a hodní, pan doktor mi na vše odpověděl vše vysvětli. Pro zpevnění mi nic nedělali a myslím že po zákroku nemá cenu nic dělat. Zítra to mám tři týdny, bolest jen minimální spíše malá citlivost na dotek, trochu zatvrdlin, ale masíruji olejíček a mastičkou pro rychlejší hojení. O víkendu jsem nohy docela zatížila, možná trochu otekli, ale do rána bylo zase vše ok. Běh mi doporučil až po 4 týdnech, ale bohužel mám zaplacený trénink na dubnový závod, tak to půjdu ve středu zkusit. Zkusím to na doporučení víc stáhnout, ale jinak si myslím že to bude ok. Modřiny mám minimální. Já měla vždy docela pevnou kůži a tak se mi ani zatím nic nejeví, že ted by to mělo být jinak. Vnější jsou docela už v poho, vnitřní jsou ještě trochu krabatější, ale tím během věřím že se to zpraví.