Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý den, přečetla jsem si spoustu příspěvků a zajímalo by mě, zda tu je někdo, kdo podstoupil slim lipo a je obézní.
@Helen10 tak moc díky. Objednala jsem se na konzultaci ![]()
Přeji pěkné běhání a fajn pocit ze závodu
@Gertruda7
ja si myslím, že na větší břicho by SlimLipo ani neudělali…to už je na řezání, ale zkus tu konzultaci..za to nic nedáš a je zdarma..ono prý to větší břicho po SlimLipo potom blbě přiléhá, ale…záleží asi na velikosti..
@1Hanka123 tak jak se cítíš po 5 týdnech, já byla o 4 dny po tobě, sice již běhám, ale pořád je to dost citlivé při těch otřesech. A na vnitřních stehnech mám pořád zatvrdliny. Každý den masíruji a stále nosím „korzet“ ale snad to bude pořád a pořád lepší.
@Helen10 Ahoj,já zatvrdlinky nemám, tak nemasiruju. Ale citlivé to mám taky pořad. Korzet jsem nosila 4 týdny, obcas ne na noc a někdy ne přes den. Teď si ho asi dam jeate obcas přes den když budu třeba doma. Ale citlivé to je opravdu pořad, kdZ popobehnu tak to cítím a cítím i boky dost, ale obcas mi i přijde, ze mi dost vadi ty boční zipy. Mas taky se zipy? Jinak byla jsem teď prave 4 týdny v lázních s dcerou, nabrala jsem tam 2 kg, takže už ss těším na svůj režim a až začnu cvičit 😂 🤦♀️
@1Hanka123 já ten korzet nosila celý 4 týdny poctivě, ale nyní ho sundávám do práce a na sport. Ale ty zipy mi až tak nevadí, mám je přes stehna zepředu, ne na bocích ale dost mě to již vysušuje kůži, tak mě to občas dost kouše. Ale právě jak říkáš vitlivý je to pří tom běhu, ale jsem ráda že se již rozbíhám… už jen ten pocit, že ty nohy jsou chudší a nedřou mi stehna o sebe… takže to opravdu stálo za to.
Ahoj holky, potřebuju radu, před dvěma dny jsem byla na slim lipo, nechala jsem si udělat břicho i „madla“, ale jsem trochu znepokojena. Před tímhle zákrokem jsem koukala akorát na videa yes visage, kde se u zákroku usmívají a potom s krainovou točí rozhovor jak hned vypadaly hubenější a poznali to v práci druhý den… jenže takhle to není! zákrok v některých místech nebolel a byl jen nepříjemný ale v některých (ve střední části kolem pupíku a u žeber) bolel jako svině. Včera jsem začala modrat, a dnes mám něco rudě fialové něco jen opuchlé, celá oblast oteklá a citlivá a naprosto teplá. Měl to někdo podobně? jsem z toho trošku vyplašená, ale hlavně se to moc nepotkává s tím videem. budu moc ráda za jakoukoliv reakci. Teď to bolí tak, že zatlačuju slzy.
@rybosaurus ahoj, já mám sice boky a vnější plus vnitřní stehna, měla jsem analgosedaci, noc mne nebolelo při zákroku a skoro noc ai nepamatuju, ale za dva dva dny jsem měla modřiny všude a velké a barvu jako píšeš. Byla jsem v pátek a ještě neděle byla hoooodne bolestiva. Teď v pátek to bude 5.tyden a citlivé je to pořad. Takže znepokojena nebuď.
@rybosaurus Hele nevím jak břicho ale když mě dělali stehna taky jsem měla ty modřiny a bylo to i oteklé. Jsi jenom dva dny po, ono je to úplně normální.
@rybosaurus no ja myslim, ze kdyby do promo videa natocili ty realny modriny, tak spis vysedi a odradi nez aby nalakali…mam fotky svych brutalnich modrin a teda fuj, nebolelo to, ale na pohled priserne. Chce to jen vydrzet, vstreba se to…precejen ti jezdili v podkozi tou sondou, to neni jen tak…otekle a citlive to jeste par dni bude…no ale zlepseni jsem videla kazdy den.
![]()
Ahoj všem,
no začínám být z toho zákroku nějaká nervozní…mám šest týdnů po zákroku a mám pocit, že to začíná vše povolovat, před tím to bylo takové pevnější a teď teda nevím…máte s tím nějaké zkušenosti jak to jde dál…podbřišek se mi zdá nějaký nateklý..a pořád to břicho tak nějak svědí…jak to bude ještě dlouho trvat…mám začít nějaké posilovací cviky…můžete mi někdo poradit
díky za jakoukoliv informaci
@Meltemi já budu mít 6 týdnů v úterý a mám taky divný pocit, pořád to na dotek dost bolí, mám tam silné zatvrdliny a sportuji jen omezeně, protože to pořád není jakoby zahojené. A jak píšete, svědí to a pálí, ale to si říkám že je to stále proces hojení. No sama jsem nejistá zda je to ok a původní nadšení opadává…
děkuji aspoň za takovou reakci, jsem ráda, že v tom nejsem sama
jinak jsem uz druhý tyden po zakroku zacala dělat procházky cca třeba jenom tři km 3× týdně a po 4 týdnech jsem už zacala chodit do sauny (tam mě to teda dost pálilo)alejinak potom dobrý..a mezitím jsem chodila aspoň 2× týdne na heat…ale asi by to chtělo ted začít posilovat to bricho..jenom se bojím abych to nedělala blbě a ješte se mi tam nevytvořili dalsí nesrovnalosti
..no prostě jsem z toho taky taková celá
konzultace žádná prý az jestli budu chtít já..no ted bych potřebovala, ale v tomto období do Prahy teda nejedu…
@Meltemi Já si myslím že je to ještě krátce abys čekala úplný výsledek. U mě to bylo taky pár měsíců než jsem viděla větší změny. Ale důležité je, že se dostavili. Tak držím palce ať to začne už sedat.