Laserová liposukce SlimLipo - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
17.5.20 18:17

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s klinikou dermaestet v Brně ( královo pole). Domlouvala jsem se tam telefonicky na slimlipo. Děkuji :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.5.20 18:31
@Add1 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, kdo byl na lipo bricha v Yes visage - po zákroku vas ihned pusti domu nebo je treba jeste chvili lezet na klinice? A v ramci liposukce bricha je mozne take nechat odsat lehce boky nebo se to pocita uz jako dalsi oblast? Nemam pocit, ze mam na bocich moc tuku, aby to bylo na samotnou oblast, ale kdyz podstupuju bricho tak bych byla rada, aby byl vysledek symetricky a trochu ubrali i z tech boku. Nemate zkusenost?

Zdravím vás, taky uvažují o tomto zákroku, mám lehký převis na spodním břichu a taky jsem si říkala že když mi trochu odeberou i s boku tak snad to nebude taková pálka, protože při moji váze 51 kg na 166 Cm tam toho nebude tolik na práci, chci proste jen ploché bříško do plavek a časem snad i sixpack :dance: :lol: První klinika kterou jsem oslovila byla právě Yes Visage, poslala jsem fotky a oni to zhodnotili a udělali mi nabídku za 87 000 a to je cena ve slevou - 15 % 8o. Tudíž je zřejmě jedno zda jen trochu nebo víc, účtují hned za dvě partie v plné sumě :think:. Kontaktovala jsem tudíž kliniku v Brně dermaestet a tam mi to nabídli za 60 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
19.5.20 11:58

@mikipiki0712 Hele 3 týdny je ještě málo dělat nějaký závěr. Ono se to ještě hojí a pomalu sedá. Jistě jsou tam menší opuchy které musí prostě zmiznout. Přece je to jenom zásah do těla. U někoho jsou ty výsledky ihned ale někdo na ně čeká i týdny. Mně dělali boky a trvalo i dva měsíce než se dostavil ten očekávaný výsledek. Věřím že to bude lepší. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.20 09:23

YES VISAGE slim lipo břicha

@Add1
Ahoooj!
Já byla včera na brisku, jelikoz jsem v minulosti už byla na bocích a byla jsem strašně spokojena.
Opět doktor Paduch. Nejlepší :)
Mám 24 hodin po zákroku,. Jelikoz jsem měla břicho jako v 7. měsíci těhotenství (tak jsem necekala zázraky), nicméně jsem velmi spokojena. Odsál skoro 1200ml!
Bohužel mám lordózu a mírný rozestup svalu, takže vždy budu mít bříško dopředu.
Posílám foto.
Zdravim všechno!
 Zuzka

• Citovat
  • Upravit
208
20.5.20 13:40

Taky jsem byla u dr. Paducha a spokojenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.5.20 13:47

Teda musím říct, ze dle fotek super!!!
Já mám podobný problém s vyklenutim břicha. Mám rozestouple břišní svaly.
Až nafotim taky pošlu. Koukám, ze mas 4rezy?
Takže to bude asi důkladnější…
Už mě je v tom komoresu horko a těším se, až ho sundam. Taky ty sponky v rozkroku nejsou žádná hitparáda. Přemýšlím, ze si do práce místo toho koupím stahovací kalhotky. Protože tady se mi to vsude zařezává a nevypadá to pres oblečení dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.5.20 17:25

Takže přidávám foto.
Moc efekt ve stoje není,
ale když si sednu nemám ten šílený převis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.20 05:34

…krásná práce holky…změny jsou určitě vidět…až mě vyjde čas…udělám taky srovnávací bříška, a taky mudr paduch :lol: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.5.20 11:42

Děvčata, tak mě napadlo, co když v termínu kdy mám naplánovány zákrok dostanu par dni před tím ( nedej bože v ten den či v noci před tím ) menstruaci? Mám to celkem nepravidelné, takže sem tam mě to překvapí 8o :oops:… je to moc velká překážka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.5.20 17:16

SlimLipo břicha

Ahoj holky… tak jsem po lipo přesně 4 hodiny. Byla jsem v Yes Visage u MUDr. Paducha. Odebral mi necelé 2 litry, mazec… Když si mě postavil, aby zkoukl, jak to vypadá, jestli má ještě pokračovat nebo ne, tak jsem se bála podívat, nakonec jsem koukla a jásala jsem, konečně jsem břicho skoro neviděla:)))) Před dvěma lety jsem si nechala zmenšit prsa, měla jsem osmičky a najednou jsem přes prsa viděla břicho, tak mě to začalo čílit, tak je fuč:) Teď to začalo docela dost bolet, ale tak s tím se počítá, ale jinak samotný zákrok je v pohodě. Začátek je nepříjemný, jak do vás pumpuje tu tumescentní tekutinu s umrtvovákem, ale pak už fakt na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.5.20 17:17

@Lucilooke Když jsem si sjednávala termín, tak jsem se taky ptala, co když by to padlo na dny menstruace, bylo mi řečeno, že to vůbec nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.20 18:40

@Lucilooke
Ahoj, tak to byl přesně můj problém…
zákrok jsem měla v úterý ráno a v pondělí večer jsem to dostala. No pech jako hovado. Ničemu to nevadí, můžeš byt prý více citlivá.
Je to spis na prd těsně po zákroku, kdy jsi obalená těma vložkama (jak ti vytéká ta tekutina). A přes to ještě řešit menstruační vložky… no mazec!!! Na tampon jsem mohla zapomenout, přes tu první bolest jsem se nemohla ani ohnout. Měla jsem ho jenom na zákroku a byla jsem rada, že jsem si ho pak vůbec vyndala. Jelikoz jsem na spaní měla Diazepam, spala jsem jako dřevo, tak jsem pod sebou uvítala ty podložky na vytékající tekutinu, prave i kvůli menzesu.
Takže zákroku to nevadí, ale na vyměnu a hygienu je to pak fakt na prd.
 Zuzka

• Citovat
  • Upravit
921
21.5.20 18:42

SLEVA 2000 Kč

Ahoj,
pokud něco teď plánujete v YES Visage, kupte si časopis Žena a život, je tam kupon v hodnotě 2000 Kč. Platný myslím do konce června 2020.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.5.20 06:49

@Kalka28 super, děkuji za odpověď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.20 09:44
@ZuzkaLj píše:
Ahoj,
pokud něco teď plánujete v YES Visage, kupte si časopis Žena a život, je tam kupon v hodnotě 2000 Kč. Platný myslím do konce června 2020.
…super, díky za info jo a platí do 15.července…mě se bude hodit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková