Laserová liposukce SlimLipo - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
23.6.20 15:24
@Anonymní píše:
No podle mě druhy den to natekle neni, to ještě prijde to horsi. Mně rikali, ze druhy den je videt, jak to bude zhruba vypadat, pak to natece a bude se to hojit ještě týdny…

Fakt jo? No to jsem zvědavá na finální výsledek 8o. Doporučili vám nějakou mastičku na otoky? A co se bolesti tyče, myslíte že to ještě teprv přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.20 15:30
@Lucilooke píše:
Fakt jo? No to jsem zvědavá na finální výsledek 8o. Doporučili vám nějakou mastičku na otoky? A co se bolesti tyče, myslíte že to ještě teprv přijde?

Masticku žádnou… Jinak ja prave ten druhy den to mela super a pak uz to natekalo, byla jsem pak jak těhu… No a co se tyce bolesti, tak myslim, ze horší uz to nebude… Ja si brala jen jeden paralen prvni den, pak uz nic…

• Citovat
  • Upravit
23
23.6.20 15:35
@Anonymní píše:
Masticku žádnou… Jinak ja prave ten druhy den to mela super a pak uz to natekalo, byla jsem pak jak těhu… No a co se tyce bolesti, tak myslim, ze horší uz to nebude… Ja si brala jen jeden paralen prvni den, pak uz nic…

Aha, tak to jo… Ja právě čekala že to bude horší :mrgreen: ta bolest :mrgreen: a je to fakt jen jak nahmožené svaly. Dnes ležim cely den v posteli a už mě to nebaví :roll:, nejraději bych se šla ven někam projít, ale nevím jestli je to dobrý nápad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.6.20 15:40

@Hm81 stehy 8o? Vám něco zašivali? Ja si ty krvavé polštářky a podložku dala dneska pryč a mám už jen stahovací prádlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.6.20 15:07

dotaz

Ahoj, a kolik je to asi na cm? případně kolik to hodí kg? dolů?
Jinak o tom uvažuji spíše v září…nyní bude pěkně a je to škoda se neopalovat a koupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.6.20 15:12

jakou kliniku

Jakou kliniku doporučujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.6.20 13:41

@Alik84 dobrý den, vřele doporučuji kliniku dermaestet v Brně :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.6.20 20:37
@Lucilooke píše:
@Alik84 dobrý den, vřele doporučuji kliniku dermaestet v Brně :lol: :)

Super moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.6.20 21:03

Taková nenápadná reklama na kliniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.6.20 21:08

@Burj Chalifa proč reklama? Byla jsem tam v pondělí na slimlipo v dermaestet a včera na rty a pokud že jsem byla spokojena, tak rada doporučim dále :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.6.20 22:04

@Lucilooke
Aha, kačer ;).Nadšené komentáře na konkrétní kliniku zavání reklamou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.20 11:53

@Burj Chalifa…jste divná :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.6.20 12:11

@Burj Chalifa Vaše komentáře jsou super, hrozně ráda Vás čtu. Vy jste byla? Já uvažuji o nohách, které mám nesouměrné ke zbytku těla, ale důvěryhodně na mě tady působíte jen Vy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.6.20 20:34

@Burj Chalifa Tak nadávat na ně nebudu, když jsem s jejich práci spokojena, logicky že :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.7.20 16:49

Skoro žádný výsledek

Mám dotaz, jsem dnes přesně 6 týdnu po liposukci břicha a boků, slimlipo a úbytek v pase je jen 1 cm. Břicho stále vyvalené ven :roll:,pokud by tohle měl být výsledek, tak bych do toho za ty prachy nešla, sice ano břicho na pohled vypadá o chlup líp, ale je stále ve stavu, který se mi nelíbí :,(. Jste některá delší dobu po zákroku a měla jste to stejně a pak se to opravdu zlepšilo. Na klinice mě ujišťuji, že to může trvat i tři měsíce než se to dá považovat za konečný výsledek. Ale ja už tomu moc nevěřím přijde mi, že uz se s tim minimálně tři týdny nic neděje :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková