Látkové menstruační vložky - doporučení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
22.11.12 18:24
@gabriela82 píše:
@Anielkha já se zeptám - jak to přesně pereš? Namáčíš taky do kyblíku? Přeci jenom moč a krev je rozdíl.. Už přes rok kojím, ale brzo to asi zase bude aktuální..

Hned po použití zapereš ve studené vodě, kdyžtak natřeš žlučovým mýdlem nebo něčím jiným na fleky. Skladuješ v kyblíku či nepromokavé taštičce, pak pereš na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
22.11.12 18:24
@Janinna23 píše:
No však je to diskuze, tak diskutuju :jazyk: Důvod sem psala výše ;) :mavam:

Není to téma k diskusi, ale pro konkrétní rady, bylo to jasně napsáno od počátku - takže Tě podruhé žádám, abys nepřispívala.

Potřetí o to budu nucena požádat adminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
22.11.12 18:25
@lyrica píše:
@gabriela82 tyo, tak mě to docela jako rozdíl přijde :think: A to má i vrstvu, aby to neproteklo? A jen se vkládá do kalhotek? :think:

Ano, má to vrstvu proti protečení a do kalhotek se to zapíná pomocí těch křidýlek na patentek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21965
22.11.12 18:26

Holky a je v reálu velký rozdíl mezi denní a noční vložkou? Jsou o hodně silnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.11.12 18:27

@Janinna23 Já to i s dětským jídlem dělám jako dříve - kojím a vařím :mrgreen: Ber to tak, že období plastů končí a vracíme se k šetrnějším metodám.. Nebo si dál říkej co chceš každopádně tvůj příspěvek byl úplně zbytečnej, zakladatelka se neptala na naše názory ale na konkrétní tipy.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.11.12 18:27

Ach jo, já zase zapomněla. eMimino… :/

• Citovat
  • Upravit
81475
22.11.12 18:30

Mám Anavy a Šijem dětem. rozhodně lepší jsou ŠD. Tolik nekloužou, líp drží. Drobet hůř schnou.

@Janinna23 Vyzkoušej. Já než to vyzkoušela, měla jsem hodně podobný názor. Ale je to rozdíl mít na těle bavlnu nebo lepécí se papíroigelit. To praní se mi pořád dost ekluje, takže vlžky používám jako doplněk ke kalichu. Látkové slipovky jsou neuvěřitelně pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.11.12 18:32

Já se vetřu s dotazem @BohunkaP promiň :oops: když se to zacvakne na ten patentek, neposunuje se ta vložka směrem na záda? jak to bylo dřív když neměli vložky lepítka, nebo měli ale tenký :think: a ještě jeden dotaz, ty patentky mají všechny ty vložky nebo jen některé druhy? protože mě se zdá že je někde nevidím.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
22.11.12 18:32

No jo, ale když neperu pleny, tak k čemu si je přidám? Přeci jich nebudu mít tolik, aby mi to zaplnilo celou pračku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
22.11.12 18:33

Já je taky používám na doma. Po použití je jen přemáchnu a hodím do pračky. Nebo nechám uschnout přeprané a pak vyperu. Mám je od holčiny co je šije. Můžu ti poslat kontakt. Pokud teda nestojíš přímo o originály. Co se týká denní a noční tak od té moji holčiny je to sakra rozdíl. Mám doma i nepoužité slipovky, nebo takové menší a ty mi nevyhovují a nikdy jsem je nepoužila:( Jen mi doma leží. Můžu je někomu levně přeprodat:) Jinak jsem dnes litovala že jsem ji nevzala i na ven ke kalichu, protekl mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.11.12 18:33

@K.Black já se vetřu - přeci se kalhotky rozšiřujou, tak bych řekla, že se to zas tak moc daleko nepošoupne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
22.11.12 18:34

Tak já si objednala Anavy, dnes mi je dovezli, tak jsem taky zvědavá. Vypadají dobře, ale ta cena. Vzala jsem si 2 noční a 4 denní, vyšlo to na 960 Kč. Jinak ty noční jsou o hodně větší a silnější.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
22.11.12 18:35

@gabriela82 no já mám některý úzký i dozadu :think:

• Citovat
  • Upravit
Hanullka

Tak já si objednala Anavy, dnes mi je dovezli, tak jsem taky zvědavá. Vypadají dobře, ale ta cena. Vzala jsem si 2 noční a 4 denní, vyšlo to na 960 Kč. Jinak ty noční jsou o hodně větší a silnější.

• Citovat
  • Upravit
81475
@gabriela82 píše:
No jo, ale když neperu pleny, tak k čemu si je přidám? Přeci jich nebudu mít tolik, aby mi to zaplnilo celou pračku :think:

vymáchám to s perkarbonátem v pračce a přihodím další prádlo ( ručníky, povlečení…). Ikdyby ne, tak jeden prací cyklus samostatně vyjde cca na 5 Kč energie, 1-5 Kč prášek podle toho, co používáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí