Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4492
3.7.11 19:47

Ahooooj lázeňačky :mavam: !
Omlouvám se, že tu jsem až teď, včera jsem byla celý den na svatbě (i noc :oops: :dance: ) a dneska tu byla kamarádka, neteře, tchyně…no znáte to :mrgreen: .
Takže…neví, jestli to tu shrnu a něco nezapomenu, ale tedy:
Parkování - pokud budeš bydlet v Pawliku, tak Ti parkování zajistím zdarma za Pawlikem (tam běžní hosté parkovat nemohou, ale já to pro Tebe zařídím ráda, je to zdarma :wink: ), jen mi přesně napiš. Ale máš pravdu, myslím, že tu není auto vůbec třeba…tedy jen, pokud chceš jet třeba sama na nákupy do Německa atd… :pankac:
Počasí v říjnu - holky, to je otázka pro meteorology, ne pro mě :lol: …ale podzim tu bývá většinou fakt nádherný…parky plné barevných stromů a listí…no, to fakt ale nemůžu říct, uvidíme :think: :huban:
SZ je vážně soukromá zpráva :mrgreen: , jak jsem řekla, klidně mi napište Vaše tel. č. a já Vám ráda zavolám a se vším poradím, nebooojte :hug: (kdyby chtěl někdo zavolat mě, je to tel.: 737281197 :wink: , Helča)
Marti, s tím Savoyem - tak Ti ho trošku shrnu…moc hezký dům, skvělá poloha - částí je na hlavní františkolázeňské třídě (Národní), druhou částí k Sadové kavárně a parku (v Sadovce mají dobrou pizzu :wink: ). Je tam malá kavárnička v domě, malý bazén a sauna (kromě skupinového cvičení je obojí pro hosty bydlící v Savoyi nebo v Metropolu zdarma od odpoledne do večera k dispozici :palec: ), strava servírovaná, vybíráš několik dnů dopředu, co si dáš…ředitel je můj soused :roll:, mladej chlap, ale hosté vážně doooost přes 70 :-o . No, zvaž to, pokoje jsou hezké, čisté, všude blízko. Já bych se tam - upřímně - asi tolik necítila, ale protože já jsem spíš společenská a nevím, jak bych si tam našla na pobyt nějakého parťáka. Ale jestli jsi vlk samotář, tak tam budeš mít klid :dance: . Ideální dům na vyrážení na procházky po Frantovkách na všechny strany (jo, a kolem Savoye chodím skoro každý den s kočárkem :mrgreen: )
Se psem je také možné se ubytovat v Pawliku, máme tam na to vyčleněné pokoje a cena za pejska je stejná, jako v Pawliku a jednolůžáků je tam dost (teda, spíše v Isisu, to je ta jeho tří-hvězdičková dependance, ale vše je propojené chodbou). Jestli se Ti ale zdá Savoy dobrý (no, dobrý je, jen ti proti Tobě o dooost starší hosté), tak tam zůstaň, dům je to krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.7.11 19:59

Marti,
jinak pan Veselý je sympaťák a myslím, že Ti určitě vybral dobré ubytování, klidně mi do SZ písni jméno a juknu v týdnu na to, co Ti vybral. Metropol je vlastně jen přes park, není to úplně blízko - reálně tak 5min. chůze.
Přidělování spolubydlících na pokoj - my opravdu vybíráme podle ročníku narození, aby spolu bydleli přibližně stejně staří hosté a nebyl žádný extrém mladý se starým…podle přesné indikace je to těžké, my totiž jen víme, že jste indikace XI - gynekologie, ale na ubytovacím už nevíme zdravotní konkrétní potíže…ale pokud je to moc důležité, můžeme se o tom poradit s lékařem :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
3.7.11 20:03

Holky, už nevím, na co jste se ptaly…nechci, aby to tu vypadalo jako nějaká agitka, takže Vám nechci psát a cpát nic, co Vás nezajímá…ale jestli Vás cokoli napadne, písněte.
Jo, a Marti, i když už Tě má pan Veselý ubytovanou, není vůbec problém to v rámci společnosti hodit jinam. Ale jestli jsi vážně samotářka, tak se Ti tam bude snad líbit :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
4.7.11 10:11

teledradora

Ahoj Helčo moc moc ti děkujeme za info,napsala jsem ti SZ.Díky předem za odpovědi.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
4.7.11 17:50

ahoj Marti, já byla vloni ve Frantovkách v Hotelu Adler, je to trojhvězda naproti Pawliku a byla jsem strašně spokojená a věřím, že to mělo velký vliv na úspěšné Ivf, je dobře, že tam pojedeš, odpočineš si tam jak fyzicky tak psychicky a nabereš sil do dalšího boje, já na ten měsíční pobyt do dneška vzpomínám, byla to oáza, fakt jsme nikdy nic tak skvělého nezažila a vůbec se mi nechtělo domů… Držím ti moc palce Marti, at si to hezky užiješ a pak hlavně brzo najdeš na testu // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
4.7.11 18:38

MR

MR píše:
ahoj Marti, já byla vloni ve Frantovkách v Hotelu Adler, je to trojhvězda naproti Pawliku a byla jsem strašně spokojená a věřím, že to mělo velký vliv na úspěšné Ivf, je dobře, že tam pojedeš, odpočineš si tam jak fyzicky tak psychicky a nabereš sil do dalšího boje, já na ten měsíční pobyt do dneška vzpomínám, byla to oáza, fakt jsme nikdy nic tak skvělého nezažila a vůbec se mi nechtělo domů… Držím ti moc palce Marti, at si to hezky užiješ a pak hlavně brzo najdeš na testu // :palec:

Ahoj Marti,děkuju ti moc za tip a za držení pěstí,jsi moc hodná.Věřím že mi to pomůže a třeba tam naberu sílu na další pokus,zatím se na to necítím,nějak jsem to asi vzdala,ale uvidíme po lázních.Doufám že ty se máš fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
12.7.11 10:56

Holky, tak se budu zítra nebo příští týden ptát na ty lázně :-) Doufám tedy, že zítra - jdu na hydrolaparoskopii, tak snad před zákrokem budu ještě mluvit s dr…Jsem už rozhodnutá, že chci jet v říjnu :-D
Kde jste všechny? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.7.11 12:18
monika999 píše:
Holky, tak se budu zítra nebo příští týden ptát na ty lázně :-) Doufám tedy, že zítra - jdu na hydrolaparoskopii, tak snad před zákrokem budu ještě mluvit s dr…Jsem už rozhodnutá, že chci jet v říjnu :-D
Kde jste všechny? :mavam:

já jdu dnes a chci jet také v říjnu…snad nám to klapne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
12.7.11 12:51

:mavam: pak písni, jak jsi dnes dopadla

Silvi.100 píše:
monika999 píše:
Kde jste všechny? :mavam:
já jdu dnes a chci jet také v říjnu…snad nám to klapne :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.7.11 16:00

Holky, tak jsem nedopadla-dr. zrušil objednané pacientky…dozvěděla jsem se to až tam :zed: a dostanu se k němu pro doporučení až 2. srpna :cry: Nevím, jestli mám teď jít ve čtvrtek k obvodní dr. a poptat se co a jak a zda je třeba vyřídit i něco mimo?? vůbec nevím, jestli to má ještě cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21353
12.7.11 16:04

Silvi - tak si dojdi pro doporučení do CARu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
12.7.11 16:06

A v CARu ti to doporučení nevystaví (mně vystavili)? Bohužel bez něj to nepůjde :nevim: Ale jinak bych to ani tak nevzdávala, toho 2. by nemuselo být ztraceno, kdybys to měla vše připravené a hned s tím doporučením začerstva skočila na pojišťovnu… jde jen o domluvu s obvoďačkou, je-li ochotná sepsat žádost předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.7.11 16:13

No do CARu se nedostanu a také tam nejsou veškeré zprávy…já chodím k dr., který s CAR spolupracuje, ale nepracuje tam. Navíc i tam bych se musela objednat a nikdy jsem tam u žádného dr. nebyla…tak je to takové blbé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.7.11 16:13

Sestřička byla tak hodná, že mi vyjela několik zpráv, ale ty mi jsou stejně asi k prdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12695
12.7.11 16:14

No hold to zkusím ještě začátkem srpna, když to neklapne, začnu brát medrol ještě před návštěvou imunologa a ivf s dárečkama třeba bude dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí