Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahooooj lázeňačky
!
Omlouvám se, že tu jsem až teď, včera jsem byla celý den na svatbě (i noc
) a dneska tu byla kamarádka, neteře, tchyně…no znáte to
.
Takže…neví, jestli to tu shrnu a něco nezapomenu, ale tedy:
Parkování - pokud budeš bydlet v Pawliku, tak Ti parkování zajistím zdarma za Pawlikem (tam běžní hosté parkovat nemohou, ale já to pro Tebe zařídím ráda, je to zdarma
), jen mi přesně napiš. Ale máš pravdu, myslím, že tu není auto vůbec třeba…tedy jen, pokud chceš jet třeba sama na nákupy do Německa atd… ![]()
Počasí v říjnu - holky, to je otázka pro meteorology, ne pro mě
…ale podzim tu bývá většinou fakt nádherný…parky plné barevných stromů a listí…no, to fakt ale nemůžu říct, uvidíme
![]()
SZ je vážně soukromá zpráva
, jak jsem řekla, klidně mi napište Vaše tel. č. a já Vám ráda zavolám a se vším poradím, nebooojte
(kdyby chtěl někdo zavolat mě, je to tel.: 737281197
, Helča)
Marti, s tím Savoyem - tak Ti ho trošku shrnu…moc hezký dům, skvělá poloha - částí je na hlavní františkolázeňské třídě (Národní), druhou částí k Sadové kavárně a parku (v Sadovce mají dobrou pizzu
). Je tam malá kavárnička v domě, malý bazén a sauna (kromě skupinového cvičení je obojí pro hosty bydlící v Savoyi nebo v Metropolu zdarma od odpoledne do večera k dispozici
), strava servírovaná, vybíráš několik dnů dopředu, co si dáš…ředitel je můj soused
, mladej chlap, ale hosté vážně doooost přes 70
. No, zvaž to, pokoje jsou hezké, čisté, všude blízko. Já bych se tam - upřímně - asi tolik necítila, ale protože já jsem spíš společenská a nevím, jak bych si tam našla na pobyt nějakého parťáka. Ale jestli jsi vlk samotář, tak tam budeš mít klid
. Ideální dům na vyrážení na procházky po Frantovkách na všechny strany (jo, a kolem Savoye chodím skoro každý den s kočárkem
)
Se psem je také možné se ubytovat v Pawliku, máme tam na to vyčleněné pokoje a cena za pejska je stejná, jako v Pawliku a jednolůžáků je tam dost (teda, spíše v Isisu, to je ta jeho tří-hvězdičková dependance, ale vše je propojené chodbou). Jestli se Ti ale zdá Savoy dobrý (no, dobrý je, jen ti proti Tobě o dooost starší hosté), tak tam zůstaň, dům je to krásný.
Marti,
jinak pan Veselý je sympaťák a myslím, že Ti určitě vybral dobré ubytování, klidně mi do SZ písni jméno a juknu v týdnu na to, co Ti vybral. Metropol je vlastně jen přes park, není to úplně blízko - reálně tak 5min. chůze.
Přidělování spolubydlících na pokoj - my opravdu vybíráme podle ročníku narození, aby spolu bydleli přibližně stejně staří hosté a nebyl žádný extrém mladý se starým…podle přesné indikace je to těžké, my totiž jen víme, že jste indikace XI - gynekologie, ale na ubytovacím už nevíme zdravotní konkrétní potíže…ale pokud je to moc důležité, můžeme se o tom poradit s lékařem
![]()
Holky, už nevím, na co jste se ptaly…nechci, aby to tu vypadalo jako nějaká agitka, takže Vám nechci psát a cpát nic, co Vás nezajímá…ale jestli Vás cokoli napadne, písněte.
Jo, a Marti, i když už Tě má pan Veselý ubytovanou, není vůbec problém to v rámci společnosti hodit jinam. Ale jestli jsi vážně samotářka, tak se Ti tam bude snad líbit
![]()
Ahoj Helčo moc moc ti děkujeme za info,napsala jsem ti SZ.Díky předem za odpovědi.. ![]()
ahoj Marti, já byla vloni ve Frantovkách v Hotelu Adler, je to trojhvězda naproti Pawliku a byla jsem strašně spokojená a věřím, že to mělo velký vliv na úspěšné Ivf, je dobře, že tam pojedeš, odpočineš si tam jak fyzicky tak psychicky a nabereš sil do dalšího boje, já na ten měsíční pobyt do dneška vzpomínám, byla to oáza, fakt jsme nikdy nic tak skvělého nezažila a vůbec se mi nechtělo domů… Držím ti moc palce Marti, at si to hezky užiješ a pak hlavně brzo najdeš na testu // ![]()
MR píše:
ahoj Marti, já byla vloni ve Frantovkách v Hotelu Adler, je to trojhvězda naproti Pawliku a byla jsem strašně spokojená a věřím, že to mělo velký vliv na úspěšné Ivf, je dobře, že tam pojedeš, odpočineš si tam jak fyzicky tak psychicky a nabereš sil do dalšího boje, já na ten měsíční pobyt do dneška vzpomínám, byla to oáza, fakt jsme nikdy nic tak skvělého nezažila a vůbec se mi nechtělo domů… Držím ti moc palce Marti, at si to hezky užiješ a pak hlavně brzo najdeš na testu //
Ahoj Marti,děkuju ti moc za tip a za držení pěstí,jsi moc hodná.Věřím že mi to pomůže a třeba tam naberu sílu na další pokus,zatím se na to necítím,nějak jsem to asi vzdala,ale uvidíme po lázních.Doufám že ty se máš fajn ![]()
Holky, tak se budu zítra nebo příští týden ptát na ty lázně
Doufám tedy, že zítra - jdu na hydrolaparoskopii, tak snad před zákrokem budu ještě mluvit s dr…Jsem už rozhodnutá, že chci jet v říjnu ![]()
Kde jste všechny? ![]()
monika999 píše:
Holky, tak se budu zítra nebo příští týden ptát na ty lázněDoufám tedy, že zítra - jdu na hydrolaparoskopii, tak snad před zákrokem budu ještě mluvit s dr…Jsem už rozhodnutá, že chci jet v říjnu
Kde jste všechny?
já jdu dnes a chci jet také v říjnu…snad nám to klapne ![]()
pak písni, jak jsi dnes dopadla
Silvi.100 píše:monika999 píše:já jdu dnes a chci jet také v říjnu…snad nám to klapne
Holky, tak se budu zítra nebo příští týden ptát na ty lázněDoufám tedy, že zítra - jdu na hydrolaparoskopii, tak snad před zákrokem budu ještě mluvit s dr…Jsem už rozhodnutá, že chci jet v říjnu
Kde jste všechny?
Holky, tak jsem nedopadla-dr. zrušil objednané pacientky…dozvěděla jsem se to až tam
a dostanu se k němu pro doporučení až 2. srpna
Nevím, jestli mám teď jít ve čtvrtek k obvodní dr. a poptat se co a jak a zda je třeba vyřídit i něco mimo?? vůbec nevím, jestli to má ještě cenu ![]()
A v CARu ti to doporučení nevystaví (mně vystavili)? Bohužel bez něj to nepůjde
Ale jinak bych to ani tak nevzdávala, toho 2. by nemuselo být ztraceno, kdybys to měla vše připravené a hned s tím doporučením začerstva skočila na pojišťovnu… jde jen o domluvu s obvoďačkou, je-li ochotná sepsat žádost předem.
No do CARu se nedostanu a také tam nejsou veškeré zprávy…já chodím k dr., který s CAR spolupracuje, ale nepracuje tam. Navíc i tam bych se musela objednat a nikdy jsem tam u žádného dr. nebyla…tak je to takové blbé ![]()
Sestřička byla tak hodná, že mi vyjela několik zpráv, ale ty mi jsou stejně asi k prdu ![]()
No hold to zkusím ještě začátkem srpna, když to neklapne, začnu brát medrol ještě před návštěvou imunologa a ivf s dárečkama třeba bude dřív ![]()