LCHF, nízkosacharidové stravování a vaše názory?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
25.10.18 13:52

@Marketa113 Himalajskou. Ja mam i zinek, selenium, carnitine a jine, ale to uz neberu kazdy den, jen tak obcas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.11.18 22:14

Ahoj , zde přeposílám odkaz na prokázané fakta od lékařů o nízko-sacharidové dietě. :,( :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.11.18 22:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
8.11.18 22:19

Je tam neco spatne? Proc ten placici emotikon. Promin, zaroven pracuju, nemam cas si to dukladne procist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.11.18 22:24
@Tiger-lily píše:
@Ema90 Je názor zastánců těchto diet, nikoliv ověřený fakt. ;)

Zde ti přeposílám odkaz na článek - „ověřených faktů“ o nízkosacharidovém stravování, od lékařů .
 https://www.svet-zdravi.cz/…b-stravovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.11.18 22:26
@Lenka_Hal píše:
Je tam neco spatne? Proc ten placici emotikon. Promin, zaroven pracuju, nemam cas si to dukladne procist.

Omlouvám se překlep :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.11.18 08:56
@davdav píše:
Zde ti přeposílám odkaz na článek - „ověřených faktů“ o nízkosacharidovém stravování, od lékařů .
https://www.svet-zdravi.cz/…b-stravovani

A? samozřejmě, že kdo má nějakou zdravotní indikaci, potřebuje dietu, to ovšem neznamená, že takovou dietu má dodržovat zdravý člověk. Je xxx typů diet a je nesmyslné vyřazovat potraviny, které jsou nevhodné jen pro někoho s onemocněním. Kdo nemá žádné zdravotní omezení, nemusí považovat sacharidy za strašáka. A i diabetici konzumují mnohem více sacharidů než mnozí zastánci lc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
15.8.20 19:54

Ahoj všichni :mavam:, po X neúspěšných pokusech o zhubnutí jsem se dala na nízkosacharidové stravování, ale mám strach, že to zas nějak zkazím. :( Podle čeho nastavit makra? Především tuky? Jsem dost unavená, buď jich mám málo nebo si tělo ještě musí zvyknout a prodělat,,sacharidovou chřipku,,? :nevim: Asi hloupý dotaz, ale jsem v tomto začátečník, tak předem děkuji za rady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
15.8.20 20:17

@Qqqwwweee najdi si na metu kalkulačku treba na paleosnadno.cz a tam ti to vypočte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková