Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Lenka_Hal dekuju
jsi zlata
a to se pichas do prstu? Vim.ze jsi nekde davala odkaz na nejaky ketomer
Ja zatim jedu jen jednoducha jidla.uz mi prijde sladka i samotna kysanka. Ale tu colu obcas dam.jdu zjistit co v tom vubec je
Nejvetsi problem mam.kdyz jdu na „sklenicku“…Furt si pocitam v kalorickych tabulkach.ale neni tam ta vlaknina. takze drzim sacharidy fakt nizko. Ta tvoje kalkulacka je super lepsi.ale bojuji s tou Aj. 1 cup je jako 100g? Dekuji moc za rady. hezky vikend.
@Meduzata JOjo, do prstu…
Hm, ty kaloricke tabulky jsou ceske a v cr na vyrobcich jsou uz sacharidy s odectenou vlakninou, treba to tak je i v tech tabulkach. To je jednoduchy, kolik tam ma jedno stredni avokado…kdyz tam bude kolem 3-6g, tak vlakninu uz odecetli/neni zapocitana.
1 cup je objemova jednotka, proste hrnek o priblizne 240ml. ![]()
@Lenka_Hal ale treba mandle maji v KT 18.6S na 100g a v ty tvoji kalkulacce je asi 11.8 dietary fiber. Takze kolik maji
A nemas rozpichany prsty? A mel by to umet glukometr s keto stripy? Pisi tam beta ketone?
@Meduzata píše:
@Lenka_Hal ale treba mandle maji v KT 18.6S na 100g a v ty tvoji kalkulacce je asi 11.8 dietary fiber. Takze kolik majiA nemas rozpichany prsty? A mel by to umet glukometr s keto stripy? Pisi tam beta ketone?
No, to je divne, mandle maji kolem tech 8g na 100, ze by tam meli i tu vlakninu ![]()
Ja se moc casto uz nemerim, to bys musela nekolikrat denne do stejneho prstu…
Musi to byt metr na ketony, asi budou existovat kombinovany, ale neni to tak, ze normalni glukometr zmeri i ketony.
@Lenka_Hal jj.ale ted jsem koukala na pytlik a tam je 19.8S a 10vlaknina.tak to odpovida ne? Brokolice 5.7 a u tebe kolem 4. No. lepsi nez kdyby to bylo opacne
Zvykla jsem si na min. drzim se do tech 20 podle KT
Merila jsi se nekolikrat denne? To jsi drsnacka
A alkohol te nevyhazuje? Obcas si dam suchy bily.kdyz si posetrim sacharidy. Misto dezertu ![]()
@Meduzata píše:
@Lenka_Hal jj.ale ted jsem koukala na pytlik a tam je 19.8S a 10vlaknina.tak to odpovida ne? Brokolice 5.7 a u tebe kolem 4. No. lepsi nez kdyby to bylo opacneZvykla jsem si na min. drzim se do tech 20 podle KT
Merila jsi se nekolikrat denne? To jsi drsnacka
A alkohol te nevyhazuje? Obcas si dam suchy bily.kdyz si posetrim sacharidy. Misto dezertu
Nee, to vim od syna diabetika, ze nekolikrat denne do jednoho prstu a az potom to nevypada dobre..
Radeji min sach nez vic, to je fakt ![]()
Alkohol jako takovy te nevyhazuje, ale ten cukr s kterym obcas byva dohromady. Sklenicka sucheho ti nic neudela…
@Lenka_Hal tak super. odvykla jsem. staci mi decka bilyho pro ten pocit:) Dekuju moc.zase se ozvu az v tom budu plavat. Hezkou nedeli.nebo co je u vas za den;) ahoj
@Meduzata píše:
@Murka ahoj.muzu mit dotaz? Radila jsi mi.ze v kalor. tabulkach nepocitaji vlakninu. Mas nejakou lepsi kalkulacku? Lenka mi posilala Aj.tam je to super rozepsane.ale chtela bych ceskoudiky za pripadnou radu.
Nepoužívám teď nic. Nepočítám. Mám zrovna období, kdy jím vlastně jen maso, zeleninu převážně zelenou, ořechy a kvalitní tuky. Tělo si řeklo. Až bude potřeba změna, tak budu chvíli kontrolovat v KT. Ale poznám na sobě, když náhodou přestřelím sacharidy - padne na mě únava, obrovská.
@Lenka_Hal ahoj lenko
Vcera jsme meli oslavu. padnul kousek dortu a dost vina. Hodne sacharidu.je mi dooost tezko a blbe ![]()
Jsem pitoma. ale stalo se… Co ted? Muzu to nejak urychlit? Nelibi se mi to
dekuju a mej se
@Meduzata Hodne dneska pij a zkus si dát půst, pokud zvládneš. Pak začni vývarem. Do budoucna pro tyto případy doporučuju homeopatika Nux vomica 9 CH, jsou určené pro pocit těžkého žaludku z jídla, mám osobně vyzkoušeno. Ať je brzy lépe.
@Jedna babička dekuju
piju magnesii.jist se mi nechce nic.tak dobry
Na homeopatika kouknu. dekuju za radu a hezky vikend.
@Meduzata píše:
@Lenka_Hal ahoj lenkoVcera jsme meli oslavu. padnul kousek dortu a dost vina. Hodne sacharidu.je mi dooost tezko a blbe
Jsem pitoma. ale stalo se… Co ted? Muzu to nejak urychlit? Nelibi se mi todekuju a mej se
Presne tak, nejlepsi je pust a poradny vyvar je vlastne dobry napad, jak ho pak ukoncit. Homeopatika neznam…
takove dny jsou dulezite, naucite te, ze to za to nestoji
ja nemela nic ne-LC uz nekolik let ![]()
@Lenka_Hal dekuju.vcera jsem nejedla a je mi lip
jj.fakt to za to nestoji.byla jsem i uknourana a celkove rozhozena ![]()
Ja si asi po pul roce LC dala pizzu - nic jineho nebylo a rikala jsem si ze po roce… no muzu ti @Meduzata rict, ze tak blbe mi uz dlouho nebylo..no a ted na jare v laznich jsem ochutnala vlcnovsky kolacky… dala jsem si dva a malem jsem jim tam ohodila búdy:))) clovek si to pamatuje a proste to pak nedelas:)