LCHF, nízkosacharidové stravování a vaše názory?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
26.5.18 18:26

@Meduzata Jo a gratuluju :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.5.18 18:50

@Lenka_Hal dekuju :) jsi zlata :) a to se pichas do prstu? Vim.ze jsi nekde davala odkaz na nejaky ketomer ;) Ja zatim jedu jen jednoducha jidla.uz mi prijde sladka i samotna kysanka. Ale tu colu obcas dam.jdu zjistit co v tom vubec je :) Nejvetsi problem mam.kdyz jdu na „sklenicku“…Furt si pocitam v kalorickych tabulkach.ale neni tam ta vlaknina. takze drzim sacharidy fakt nizko. Ta tvoje kalkulacka je super lepsi.ale bojuji s tou Aj. 1 cup je jako 100g? Dekuji moc za rady. hezky vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
26.5.18 18:57

@Meduzata JOjo, do prstu…
Hm, ty kaloricke tabulky jsou ceske a v cr na vyrobcich jsou uz sacharidy s odectenou vlakninou, treba to tak je i v tech tabulkach. To je jednoduchy, kolik tam ma jedno stredni avokado…kdyz tam bude kolem 3-6g, tak vlakninu uz odecetli/neni zapocitana.
1 cup je objemova jednotka, proste hrnek o priblizne 240ml. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.5.18 20:18

@Lenka_Hal ale treba mandle maji v KT 18.6S na 100g a v ty tvoji kalkulacce je asi 11.8 dietary fiber. Takze kolik maji :) A nemas rozpichany prsty? A mel by to umet glukometr s keto stripy? Pisi tam beta ketone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
26.5.18 20:47
@Meduzata píše:
@Lenka_Hal ale treba mandle maji v KT 18.6S na 100g a v ty tvoji kalkulacce je asi 11.8 dietary fiber. Takze kolik maji :) A nemas rozpichany prsty? A mel by to umet glukometr s keto stripy? Pisi tam beta ketone?

No, to je divne, mandle maji kolem tech 8g na 100, ze by tam meli i tu vlakninu :think:
Ja se moc casto uz nemerim, to bys musela nekolikrat denne do stejneho prstu…
Musi to byt metr na ketony, asi budou existovat kombinovany, ale neni to tak, ze normalni glukometr zmeri i ketony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.5.18 21:06

@Lenka_Hal jj.ale ted jsem koukala na pytlik a tam je 19.8S a 10vlaknina.tak to odpovida ne? Brokolice 5.7 a u tebe kolem 4. No. lepsi nez kdyby to bylo opacne :) Zvykla jsem si na min. drzim se do tech 20 podle KT ;) Merila jsi se nekolikrat denne? To jsi drsnacka :D A alkohol te nevyhazuje? Obcas si dam suchy bily.kdyz si posetrim sacharidy. Misto dezertu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
26.5.18 21:37
@Meduzata píše:
@Lenka_Hal jj.ale ted jsem koukala na pytlik a tam je 19.8S a 10vlaknina.tak to odpovida ne? Brokolice 5.7 a u tebe kolem 4. No. lepsi nez kdyby to bylo opacne :) Zvykla jsem si na min. drzim se do tech 20 podle KT ;) Merila jsi se nekolikrat denne? To jsi drsnacka :D A alkohol te nevyhazuje? Obcas si dam suchy bily.kdyz si posetrim sacharidy. Misto dezertu ;)

Nee, to vim od syna diabetika, ze nekolikrat denne do jednoho prstu a az potom to nevypada dobre..
Radeji min sach nez vic, to je fakt :)
Alkohol jako takovy te nevyhazuje, ale ten cukr s kterym obcas byva dohromady. Sklenicka sucheho ti nic neudela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
27.5.18 11:21

@Lenka_Hal tak super. odvykla jsem. staci mi decka bilyho pro ten pocit:) Dekuju moc.zase se ozvu az v tom budu plavat. Hezkou nedeli.nebo co je u vas za den;) ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.5.18 17:06
@Meduzata
@Meduzata píše:
@Murka ahoj.muzu mit dotaz? Radila jsi mi.ze v kalor. tabulkach nepocitaji vlakninu. Mas nejakou lepsi kalkulacku? Lenka mi posilala Aj.tam je to super rozepsane.ale chtela bych ceskou :) diky za pripadnou radu.

Nepoužívám teď nic. Nepočítám. Mám zrovna období, kdy jím vlastně jen maso, zeleninu převážně zelenou, ořechy a kvalitní tuky. Tělo si řeklo. Až bude potřeba změna, tak budu chvíli kontrolovat v KT. Ale poznám na sobě, když náhodou přestřelím sacharidy - padne na mě únava, obrovská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.6.18 16:28

@Lenka_Hal ahoj lenko :) Vcera jsme meli oslavu. padnul kousek dortu a dost vina. Hodne sacharidu.je mi dooost tezko a blbe :(
Jsem pitoma. ale stalo se… Co ted? Muzu to nejak urychlit? Nelibi se mi to :) dekuju a mej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
2.6.18 16:42

@Meduzata Hodne dneska pij a zkus si dát půst, pokud zvládneš. Pak začni vývarem. Do budoucna pro tyto případy doporučuju homeopatika Nux vomica 9 CH, jsou určené pro pocit těžkého žaludku z jídla, mám osobně vyzkoušeno. Ať je brzy lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
2.6.18 16:52

@Jedna babička dekuju :) piju magnesii.jist se mi nechce nic.tak dobry :) Na homeopatika kouknu. dekuju za radu a hezky vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
2.6.18 21:19
@Meduzata píše:
@Lenka_Hal ahoj lenko :) Vcera jsme meli oslavu. padnul kousek dortu a dost vina. Hodne sacharidu.je mi dooost tezko a blbe :(
Jsem pitoma. ale stalo se… Co ted? Muzu to nejak urychlit? Nelibi se mi to :) dekuju a mej se

Presne tak, nejlepsi je pust a poradny vyvar je vlastne dobry napad, jak ho pak ukoncit. Homeopatika neznam… :think: takove dny jsou dulezite, naucite te, ze to za to nestoji :mrgreen: ja nemela nic ne-LC uz nekolik let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
3.6.18 08:46

@Lenka_Hal dekuju.vcera jsem nejedla a je mi lip :) jj.fakt to za to nestoji.byla jsem i uknourana a celkove rozhozena :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.7.18 10:30

Ja si asi po pul roce LC dala pizzu - nic jineho nebylo a rikala jsem si ze po roce… no muzu ti @Meduzata rict, ze tak blbe mi uz dlouho nebylo..no a ted na jare v laznich jsem ochutnala vlcnovsky kolacky… dala jsem si dva a malem jsem jim tam ohodila búdy:))) clovek si to pamatuje a proste to pak nedelas:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková