Lečitel pred IVF

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
9.7.10 15:57

ahoj holky, zdravím Vás a ráda bych napsala svůj názor. Od puberty se zajímám o duchovno, alternativu, takže podotýkám, že některé čtenářky možná nebudou souhlasit s tím, co napíši, protože ezoterice nevěří a nikomu to neberu.
Dříve jsem také měla problém s početím a když se povedlo, potratila jsem. Jsem člověk, který si všechno převádí, co se stane, na duchovní příčiny (karma). Snažím se vždycky na to přijít, rozebrat si to srdcem, aby se situace už nemusela znovu vracet. Prostě se poučit a jít dál. Zhruba od 22 let (nyní mi je 31) se znám s léčitelkou Maruškou, která je výborná, není to žádná šarlatánka. Ve své podstatě mám kolem sebe ještě další 2 ženy (vidící andílky a duše), obě se zabývají duchovnem a které pomohou, i když z toho nic nebudou třeba mít. Prošla jsem meditací na minulé životy, kde jsem se bála mít děti. Tyto 3 ženy mne pomohly (ne hned) - musela jsem na sobě také sama pracovat - uvědomovat si hodně věcí- jinak by to nešlo - uvědomit si určité věci a změnit své myšlení sama v sobě. Když jdete k lékaři, nasadí vám prášky a moc se nemusí pídit po příčiny a odbourání ji, nemoc se pak může stát chronická atd. každý to zná… Maruška se ale pídí po příčině, a snaží se pomoci s léčbou a s uvědoměním si příčiny a následku. Sama mám reiki a jsem z to moc ráda:-).
přikládám také část Marušky knížky.
 http://leteckaposta.cz/471968214

Pokud už má Duše něco pochopila, tak zvolna opustí tuto oblast, protože ji zdržuje v dalším vývoji. Základem pro tento život, též je výukový, je přijetí dobra, zdravé pokory a rozvíjení všeho pozitivního. To negativní
mohu vzít na vědomí a už za malou chvilku volit další řešení. Do mé duše, mysli i těla mohu nechávat lépe proplouvat harmonické příběhy, jichž jsem
součástí, a tak jsem sobě i druhým více platná.
Kdo potřebuje odpouštět, ať tak činí, prý to pomáhá.
Všechno jsem přijala s pokorou a že to tak
prostě mělo být. Možná jsem ještě nebyla úplně připravená na miminko duchovně. Došlo mi, že si mám více věřit, nebát se věcí a některých lidí, nestresovat se v práci a se školou, atd.
Když se mi nesplní to, po čem toužím, může to znamenat moje štěstí, což ale v danou chvíli nemusíme zrovna vidět, ale uvědomíme si to později.
nic neočekávám, nechávám všechno plout jak je, prostě všechno co se dělo a děje, má být a máme si tím
uvědomit mnoho věcí.
p.s. užívala bych hodně rakytníkový sirup, který ničí homocystein v krvi, ten může způsobovat neplodnost.
Snad máš dobrého léčitele a držím palce.
p.s.2: říkej si toto: Modlitba archanděl Michael

Modlitba tvých andělů léčitelů,
Kterou ti přináší od Boha Michael, tvůj archanděl.
Vylijte svou léčivou moc, andělé,
Rytířstvo nebeské, na mne
I na ty, které miluji.
Nechť na sobě ucítím paprsek
Tvých andělů léčitelů
A světlo tvých uzdravujících rukou.
Nechť započne tvé uzdravování,
Tak, jak Bůh dá.
 Amen.

omlouvám se za román…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
12.7.10 15:22

ahoj, diky :), s tema fotkama je to dobra pamatka, navic se rika ze v prvnim tehu je brisko nejhezci, tak to urcite zkus, muzes to pak taky mit pro chlapa jako prekvapeni :wink:
do bricha se taky boucham, nejak nemam odhad, ze kde jsem jeste pred tydnem prosla uz tedka neprojdu. na kontrole jsem byla na monitoru 20 minut a mimco dostalo za 1, ze ma vzorne ozvy, ale jinak zatim mam porad cipek 2cm a zavreny, tak zatim nic..doktorka ale rikala, ze nemam veset hlavu, ze veri ze budu rodit v terminu a ze se ta situace klidne behem hodiny muze zmenit.. no snad, to horko je nesnesitelne.
taky nechci epidural, ale clovek nikdy nevi, tady teda zadne razitko nepotrebuju, je to zajimave jak je to v kazde zemi jinak. co ta prohlidka obnasi?
co ty jak to zvladas, jeste te trapi ta bolest hlavy? mas otoky?
zitra jdeme na ten jediny kurz pripravy paru k porodu, tak jsem zvedava. drz se, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí