Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, tak zavoj musiš mit určite! ![]()
Ja bych si na svoji svatbu vlasy nejak vyčesala nahoru,ale vzadu spustila.
Ja na svatbu nejak netlačim, bud bude na podzim nebo na jare, taky se bavime se segrama,že bychom mohli udelat trojitou.
Vitaminy jim calibrum mami,ale jen jednu denne, pred otehotnenim a prvni 3 mesice jsem jedla calibrum plan celou denni davku.
Vysledky z krve mi ješte neprišly.
Včera večer me Jany fotil, mam docela veliky briško, posilam fotečku sem, stejne jsme tady sami
Mej se
ahoj, pekne brisko
ja jsem ted pekne nastydla tak nemam fotici naladu, ale az se z toho oklepu tak taky nafotim a poslu. V praci i znami mi rikaji, ze budu mit urcite kluka podle toho, jak vypadam, no uvidime. Na ten screening v pondeli pujde pritel se mnou, tak se pohlavi nedozvim a zacinam si rikat, ze to mozna taky vydrzim jako tajemstvi.. jak mam porad nejake komplikace (ted zase tvrdnuti bricha), tak si rikam, ze pohlavi neni dulezite, jen zdravi..no uvidim, jestli to vydrzim ![]()
co ty vysledky, porad nic? snaz se konzumovat dost horciku preventivne, aby ti to tvrdnuti taky neprislo casem, je to neprijemny a stresovy ![]()
Ahoj, a jak se pozna,že ti tvrde bricho? Ja horčik jak vitamin neberu,jen calibrum mami, nevim co v tom všechno je.....a v čem je horčik?
Ja mam za mesic nejaky morfologicky utz, budou koukat na organy. Tam nam už reknou co to bude, už bych rada neco nakoupila v jinych barvach, ted jsem jen neco malyho ve žlute
Vysledky ješte nemam ![]()
Mej se a davej na sebe pozor.....pa ![]()
ahoj, to si s tema vysledkama davaji nacas, vid. tvrdnuti poznas, me tvrdne jen podbrisek, bricho ne. a je na omak jak kamen, i pritel to citi, kdyz na nej sahne. vetsinou je to nebolestive a do minuty je to pryc, ale stejne citim, ze tvrdne, ale fakt to poznas. teda snad to nebudes potrebovat vedet
ted beru silne davky magnesie a uz je to lepsi. horcik je : http://vitaminy.doktorka.cz/…-trpi-velky/.
Ten „morfologicky utz“ budes mit ve 20tt? tady se tomu rika „velky utz“ nebo „screening ve II. trimestru“, je to hrazene pojistovnou a soucasti je zase krev na geneticke vady - tu uz mam za sebou a ten utz mam v pondeli, tak dam vedet, jak to probihalo. Drz mi palce
pekny vikend, pa
Čao, tak jak to dopadlo? Určite dobre jak jinak…
Ja se jdu na ten utz objednat zitra ahned se zeptam kde jsou moje vysledky z 1 utz.
Me asi bricho netvrde,jen mam mezi prsama a brichem ješte jednu bouličku
Jdu spat…dobrou noc
ahoj, dopadlo to dobre
mimco bylo spatne videt a tak ani nemam novou fotku, ale vse bez problemu. Jen z krve mi ted vyslo riziko downa 1:1700 a predtim bylo mnohem nizsi, ale pry je to stale uplne ok, jen se v te druhe krvi meri jine parametry. pohlavi jsme si rict nenechali, i kdyz jsem byla v pokuseni.
Tak co ty vysledky tvoje, uz to vis? Na kdy ses objednala? Ta boulicka urcite nic nebude, ale radeji to doktorce ukaz, at mas klid. To je fajn ze jsi bez tvrdnuti, tak at to vydrzi ![]()
Ahoj.....tak konečne mam vysledky z 1 screeningu 1:4150 tak pohoda, nemusim na tripl testy a ani na odber plodovky…ted 2 scr. mam 21.4. už se tešim , doufam,že se pekne natoči a ukaže jestli je holčička nebo chlapeček, tentoktat jdu sama tak si to necham rict.
Kdy jsi citila prvni kopanečky? Ja porad nic, sem se mi zda že se neco deje v podbrišu,ale nevim jestli to nejsou streva.
A co jak probihaji pripravy na veselku?
Mej se a
k MDŽ ![]()
ahoj, preju taky vse nej k mdz
a gratuluju k super vysledkum, mam radost. musim rict ze vzhledem k nasim vekum mame stesti
ty tripl testy je to co jsem ted absolvovala a uz bych do toho nesla, je to casto falesne pozitivni (mela jsem to take horsi nez ty prvni vysledky) a presnejsi je ten z 12cteho tydne, tak je dobre, ze uz te tam nepozenou.
prvni pohyby jsem citila ve 19-20 tt, v prvnim tehu to pry byva az takto pozde a v dalsim i drive. nejdriv to bylo jen takove zalechtani a ted obcas kdyz mam na brise ruku, tak mi nadskoci, i pritel to citil. ale je to jen obcas..tak mas jeste cas, neboj
a jak ti je? ja uz mam zase zacpu
, zitra uz si asi koupim neco v lekarne. ale jinak ok.
Dnes jsem byla na zkousce makeupu a ucesu, mela jsem z toho dobry pocit, ve svatebni den prijde rano ke me. jinak ale uz doma blbnu, je to dlouhe. co ty, jak to zvladas? pa
To viš že se taky nudim,misto abych toho využila a doma neco podelala se jen valim. Na zacpu pomahaji kompoty,hlavne švestkovy…tak papej
To ja mam zase problemy s tlakem, včera jsem omdlela v DM drogerii…hnus
Tobe to utika…za par dni z tebe bude vdana pani
.....a potom maminka ![]()
to mame stejne, prace mam dost co bych mohla delat, ale valim se a nemam vuli.. ja jsem omdlevala spis pred tehu, jednou jsem se ani neprobrala a volali zachranku a ti mi neco pichli, tak to znam. Ty musis ale ted davat pozor na brisko a to je horsi, tak drzim palce, at se to srovna. Doporucili ti neco na zvyseni tlaku?
jo ted to utika, jak je svatba mene nez za mesic, tak jeste mam co zarizovat, po svatbe ale nevim, cim se zabavim. uzij si hezky vikend, pa
Ahoj na ten tlak zatim neberu nic,ale zjistil mi,že jsem hudokrevnaa a malo železa tak mam prašky.
Včera jsem taky mela bricho jak šutr a palela me žaha,ale poradne jsem se vyzvracela a byl klid…sežrala jsem večer smaženej hermelin,tatarku, zeleninovej salat a zapila o mlikem,,,jsem prasatko.
Ve čt jsemmela utz tak 17tt a 13,5 cm a vypada to na klučika Čao
ahoj, tak gratuluju ke klukovi
jestli ti to jeste potvrdi na dalsim utz, aspon uz vis, jake mas nakupovat barvicky
meli jste radost, nebo jsi chtela spis holcicku?
tu chudokrevnost ti zjistili jak, z krve?
ja se ted taky dost cpu, po kazdem obede/veceri mam hned chut jeste na poradny zakusek nebo cokoladu
radsi ani moc nestoupam na vahu, lepsi nevedet.
Co to tvrdnuti, uz se ti to neopakovalo? mohlo to byt tim plnym zaludkem.
čao, to tvrdnuti se neopakovalo, asi jsem se tenkrat prežrala, ja teda taky vic jim,ale ne sladky, to nemusim, spiš ujiždim na salatech a syrech.
No jestli budeme mit kluka, tak budeme, nam je to jedno i když v skrytu duše jsem si prala holku
Tu chudokrevnost mi zjistili z krve, je to jen pichaneček do prstu a hned vysledek, meli by to kontrolovat každymu, ted už mi tak blbe nebyva
Tak se mej
ahoj, poslala jsem fotku briska
dnes jsem porovnavala s kolegyni, co ma termin 3 dny po me, a je mensi, tak snad se do satu jeste vejdu v dubnu. tu chudokrevnost mi teda nezjistovali, asi se na to zeptam. taky jsem cetla ze holkam resi, zda maji tehotenskou cukrovku, to mi taky nikdo nezjistoval..
to je fajn, ze se ti to tvrdnuti neopakovalo, tak to fakt bylo z jidla. ja jsem na prascich a jde to, jen nekdy v noci tvrdne, ale malo casto.
ja si v skrytu duse taky prala holku, ale ted uz mi je to nejak jedno, kluka chtel zase pritel, tak oboje potesi.
kolik uz jsi pribrala kilo?
Nicky briško krasny,maly na tvoje tydny,ja se citim už jak obr......ani bych nemohla tipovat copak se uvnitr skyryva, pošlu ti jeden prispevek z naši skupiny …prečti si ho a možna sama poznaš co budeš mit
Me poslal na cukrovku prišti tyden, nesmim den pred tim jit sladky a pit džusy a rano mam prijit na lačno, vezmou mi krev, vypiju nejakou glukozu odpprnou a za hodku mi zase vezmou krev a uvidi
Ja jsem od začetku pribrala 3 kila
Jo a bricho ti ztvrde po orgasmu…tak jestli vy to neprehanite se sexikem…hahhha…delam si srandu