Poradna duly
Jana Čurdová
@Stepanka123 Aha, tak to mě je 29 let a i kdyby mi bylo 20, tak mi to doktorka navrhne, je to lepší, je to screening na vyloučení downova syndromu a jestli je mimčo v pořádku, ale když ti dělali už trippl testy a tak, tak neni čeho se bát ![]()
@Stepanka123 Taky gratuluji k holčičce
Jen mě udivuje, že si nebyla na tom screeningu v tom 12. týdnu?! Mně je 24 a byla jsem na něm, i tripple testy mě dělali a teď jem byla ve 20. týdnu na velkém ultrazvuku!? No což, hlavně, že jste obě v pořádku ![]()
Holky, tak za chvilku vyrážíme na velký UZ a nakonec si necháme říct co to bude
těším se jak malá na vánoce ![]()
Ahojky, tak mi budeme mít zase kluka.je úplně v pořádku a vechno je jak má být. ![]()
Ach jo já jdu až 19teho a taky se těším až budu vědět jestli máme kluka nebo holku. Zároveň mám i strach jestli je vše o. k.
@Ditkaa Tak nakonec nevydržíte jo?
úplně chápu
tak ať je všechno, jak má ![]()
Gratuluju k holčičce.-)))
My jdeme zítra na velký UTz, ale bojím, bojím, bojím a nervozní jsem jak pes
Holky prosím kdo už jste v uzavřené skupině piště mi novinky jako pohlaví, jména, TP, termíny kontrol apod do uzavřené skupiny, špatně se to pak dohledává kvůli tabulkám
děkuji
@Ditkaa píše:
Holky, tak za chvilku vyrážíme na velký UZ a nakonec si necháme říct co to budetěším se jak malá na vánoce
držim palce ![]()
@bettybel Ne nebyla jsem a ani my to doktor neřekl tak nevím no ale je vše v pořádku tak je to dobrý
@smajl Tak dneska na genetice vše je v pořádku a budeme mít holčičku ![]()
@Kristyna+Daník Neboj se bude vše ok i když ja jsem taky byla nervozní ![]()
Holky, tak budeme mít
HOLČIČKU
![]()
@Lucajdice79 Chtěli jsme, ale máme možnost mít od známe hrozně moc věcí (má 3 letou dceru), ale bydlí v řecku, tak to potřebovala vědět co nejdřív pohlaví kvůli případné dopravě do čr, tak teď už alespoň víme že to využijeme ![]()