Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3066
5.7.13 08:37

@Alexiss.88 já 26.1. ale rodila jsem u prvního o 14 dní dříve tak třeba se zase podaří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
5.7.13 09:17

Holky, já mám teď nějaký brečící období :roll: Kvůli každý kravině brečím a hned je mi všechno líto, jsem fakt na ránu :roll: Už aby bylo ponděli, ultrazvuk mi určitě zvedne náladu :dance:

@sxaxnxdxrxa V kolikátém jsi tt? Máš to jinak podle MS a podle UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
5.7.13 09:30

@Lucienkaaa podle ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
5.7.13 10:29

@Lucienkaaa Já brečím taky a přítelovi to už leze na nervy! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
5.7.13 10:31

@sxaxnxdxrxa taky bych chtěla rodit dřív. Ještě v prosinci, aby to měl tatínek k narozeninám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
5.7.13 16:17
@Alexiss.88 píše:
@Lucienkaaa Já brečím taky a přítelovi to už leze na nervy! :(

Tak to jsem ráda, že nejsem sama :kytka: Myslím, že toho mýho už to taky začíná zmáhat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
5.7.13 16:19
@sxaxnxdxrxa píše:
@Lucienkaaa podle ms

Podle MS co? :mrgreen: Já myslela v kolikátém si týdnu a jestli ti to vychází jinak podle MS a jinak podle UTZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
5.7.13 17:14
@ErikaRIKY píše:
Já už jsem to oznámila :mrgreen: Už jsme byli na sreeningu 1.trimestru a už nám doktor prozradil pohlaví. Čekáme druhého klučinu, přála jsem si sice holčičku, ale nevadí :) Hlavní je, že je šmudla malej v pořádku! :srdce:

Ahoj, to je supr, vědět to takhle brzo, je to už na 100%??? :-) Já mám tento screen za 14 dní, tak už se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.7.13 23:32

Jo jo je to jiste :) doktor nam ukazoval pindika! Tak jsem zvedava…jmeno pro holcicku jsem mela jasne, ale pro kkukq vuuuuubec nevime! Nas 4 lety syn by chtel Matyase.Coz neni slatne jmeno…on se jmenuje Tomas..tak ten druhy by byl Matyas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.7.13 08:31

@ErikaRIKY Čauky :) Matyáš se k Tomášovi hodí hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
6.7.13 12:34

Jj, ta jména jsou obě moc hezká, my jsme doma už synovi (2,5) říkali, že mám miminko v bříšku, ale jméno mu ještě nedal. Líbila by se mi Elenka nebo Martínek, Ondráška máme doma. Těším se na ten scr, jestli se mimčo taky ukáže! Tentokrát si to necháme říct, aby se i Onďa mohl těšit na sestřičku/brášku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3066
6.7.13 13:49

@Lucienkaaa to je právě to doktor mi neřekl týden podle utz takže vím jen týden podle té MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.7.13 13:59

Čauky. My jsme otěhotněli pomocí ovulačních testů. Poslala jsem přítele do lékárny a ještě ten den mi test ukázal, že je plodný den. Napoprvé se to povedlo :) Takže první ultrazvuk podle menstruace. Na druhé návštěvě mi termín změnila o 6 dní dřív, protože miminko bylo větši než 10 týdnů :) Nechápu, když to bylo podle ovulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
6.7.13 14:11
@sxaxnxdxrxa píše:
@Lucienkaaa to je právě to doktor mi neřekl týden podle utz takže vím jen týden podle té MS :mrgreen:

Aha :mrgreen: Já to mám právě úplně stejně, tak mě zajímalo, co řekl tobě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
6.7.13 20:16

@Alexiss.88 Moje dr. mi rovnou spočítala TP podle poslední menstr. a nijak se nezalamuje nad tím, že podle utz mi to vychází o týden jinak, teda jako že když dám na netu do kalkulačky TP, tak mi naběhne, že jsem na konci 12tt a podle utz jsem na začátku 12tt. Ale to je „detail“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí