Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1989
24.12.13 21:00

@lasicce Ahoj áááále to je na dlouhý povídání. Léčím se s tím už od října, měla jsem otok zvukovodu a když konečně otok odezněl zjistili že mám prasklý bubínek a pořád v uchu nějaký kvasinky. A když už to bylo dobrý tak mi dala Dr mastičku už jen na doléčení, ale zřejmě jsem na ní měla nějakou alergickou reakci, protože mě uši začaly bolet znovu a opět otok zvukovodu ale už v obou uších. Takže to teď léčím a místo abych si užívala svátky tak lítáme s manželem po pohotovosti, já nacpaná práškama proti bolesti…no fakt super. Nikomu to nepřeju. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
25.12.13 00:56

Ahojte maminky tehulky, doufam, ze jste mely Stedry vecerek dle Vasich predstav a uzily jste si ho poradne jeste s brisenkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.12.13 11:41

AHOJKY, MY BYLY Z MANZELEM VE DVOU ALE PRISTI ROK UZ BUDEME TRI NA TO SE TESIM NEJVICE. UZILY JSME SI HO KLASICKY PROCHAZKA VECERE DARECKY POHADKY:-)).DNESKA JSEM UZ ZAMRAZILA CUKROVI JEN SEM NECHALA NA DVOU MALYCH TALIRCICH PAK KOUSKU PROTOZE NEVIM JAK DLOUHO BYCHOM TO JESTE JEDLY :roll: :roll: A TO ZITRA JEDEME K RODICUM MANZELA TAK ZAS BUDE PLNO JIDLA JEJE:-( NEVIM JAK VY ALE DOME SE MOC UZ TOHO NEVLEZE A ZE VSEHO ME PALI TA ZAHA HNUS. A JAK JSTE PROZILY VANOCE VY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.12.13 14:42
@adelka87 píše:
Me neco o tvrdnuti briska a posliccich mluvte :o ja jsem 34+6 a trapi me cim dal tim vice casteji :o a cs mam 6 a cipek 1,5 cm takze doufam, ze do 1.1.2014 aspon vydrzim.

Jo tak to my dvě porodíme cca nastejno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
25.12.13 15:25

@Vejunka1 Uf, tak to ti nezávidím :( musí to být hrůza místo těhotenství řešit ještě další zdravotní komplikace. Ještěže nějaké prášky na bolest pro těhotné existují, no :( Držím palce, aby to brzo přešlo.

Tak mě napadá, co vlastně plánujete na bolest užít při porodu? Jste spokojené s epiduralem, nebo zvažujete i jiné možnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
25.12.13 16:17

Jakto lovenicku, ze to mame na stejno? taky se oteviras a poslicci poslickujou? me se to ted mozna mirne uklidnilo, ale to jen proto, ze fakt hajam a nic takoveho nedelam :) opravdu nechci rodit o svatcich :) a navic 35+3 je jeste brzicko a ohledne bolesti pri porodu, nevim v jake porodce rodis ty, ale u nas v Karvine tech moznosti moc neni, klasika epidural nebo ted nove nejaky rajsky plyn pry. ale ja zatim neuvazuji o zadne alternative a az to fakt nebudu davat tak pak neco. ale musime myslet pozitivne, ze to pujde tak rychle, ze jen chvilicku bolest a pak uz jen stesticko a uleva :* ale uz jsem opravdu,,na nervy,, protoze zaha me ted pali snad 24 hod. denne a neda se s tim nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
27.12.13 17:08

AHOJ HOLKY TAK DNESNI PRVNI POSLECH SRDICKA A VSE JE OK MALY MA CCA 2500G A PRY SE TAM MA MOC DOBRE, ZE LEPE UZ MU NIKDY NEBUDE NEZ JAK TED V BRISKU RIKALA MUDRA :-)).JINAK JSEM SE MELA UVELEBIT JAK SE MI DOBRE LEZI BOK CI ZADA DALA PASY NA BRUSEK A DO RUKY TLACITKO A KDYZ SE MIMI POHLO TAK SEM MELA ZMACKNOUT A TO PIPLO. A ZADNE BUZENI A TAKOVE CO JINDE DELAJI. JINAK MI SESTRICKA UKAZOVALA TU KRIVKU PRVNI BYLA SRDICKO MEZITIM BYLY ZNACENY TY POHYBY CO JSEM MACKALA A DOLE PRY KRIVKA KONTRAKCI A TA PRY PAK BUDE JAK HORY DNES NIC :palec:.JINAK PAK ULTRAZVUK A POSMATRALA MI UVNIT JAKO VZY A ZE ZADNE OTEVIRANI CEST JESTE NENI TAK JSEM RADA NO ALE MOHLO BY SE TO UZ HNOUT KOLEM TOHO 38TT TO BYCH SE VUBEC NEZLOBILA NA DALSI KONTROLU JDEME ZAS V PATEK.
A JINAK JAKE BYLY VANOCNI SVATKY U VAS JAK JSTE JE STRAVILY? MY POHODICKA PROCHAZKY, POHADK, NAVSTEVA RODIN. MANZA JE TED ZASE TRI DNY V PRACI TAK TO JE NAPRD :(.DOCELA JSEM SE DIVILA ZE JSEM LETOS MOC CUKROVI NESNEDLA FAKT JEN MALO NO UZ MAM SCVRKY I ZALUDEK JAK MI HO TAM MALY UTLACUJE, CELKOVE JIM MALO :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
27.12.13 17:10
@lasicce píše:
@Vejunka1 Uf, tak to ti nezávidím :( musí to být hrůza místo těhotenství řešit ještě další zdravotní komplikace. Ještěže nějaké prášky na bolest pro těhotné existují, no :( Držím palce, aby to brzo přešlo.Tak mě napadá, co vlastně plánujete na bolest užít při porodu? Jste spokojené s epiduralem, nebo zvažujete i jiné možnosti?

AHOJKY NO JA POKUD TO NEBUDE TREBA TAK NIC NECHCI A POKUD TO BUDE UZ FAKT NESNESITELNE TAK BYCH CHTELA EPIDURAL, JSEM CETLA ZE JE I NEJAKY RAJSKY PLYN CI CO ALE KDO VI JESTLI TO MAJI VSUDE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
27.12.13 20:18

@Kacatko83 Též právě přemýšlím nad rajským plynem, v Podolí, kde rodím, ho mají určitě. Epiduralu se bojím, takže anestetika asi budu oddalovat, jak jen to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
27.12.13 20:26

@Kacatko83 Jen 2500g, nene to já mám asi nějakýho tlouštíka 3150g :,(
A to bylo před 14dny takže jsem zvědavá kolik bude mít za týden na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
27.12.13 20:50

@lasicce tak to mas fajn ja nevim jestli v opave rajsky plyn maji, vis ja si myslim ze kdyz budes chtit ulevit od bolesti ze ti bude jedno jak ti ulevi hlavne ze to bude lepsi :-D

@Vejunka1 no tak zalezi ve kterem jsi tydnu maly za 3tydny pribral 600g pred tremi tydny vazil 1900 ted tech 2500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
27.12.13 23:16

@Kacatko83 A v kterým si tt ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
28.12.13 11:01

@Vejunka1 mam dole metrik jak kouknes pod moji zpravu :-)) 35 a jeden den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
28.12.13 11:03

@Kacatko83 No vidíš, já na takový věci moc nekoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
28.12.13 11:17

@Vejunka1 no ja taky jak mi holky napsaly ze si mam udelat metrik tak jsem nevedela o co se jedna :think:.no a v kterem jsi teda ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí