Poradna duly
Jana Čurdová
@lasicce Ahoj áááále to je na dlouhý povídání. Léčím se s tím už od října, měla jsem otok zvukovodu a když konečně otok odezněl zjistili že mám prasklý bubínek a pořád v uchu nějaký kvasinky. A když už to bylo dobrý tak mi dala Dr mastičku už jen na doléčení, ale zřejmě jsem na ní měla nějakou alergickou reakci, protože mě uši začaly bolet znovu a opět otok zvukovodu ale už v obou uších. Takže to teď léčím a místo abych si užívala svátky tak lítáme s manželem po pohotovosti, já nacpaná práškama proti bolesti…no fakt super. Nikomu to nepřeju. ![]()
Ahojte maminky tehulky, doufam, ze jste mely Stedry vecerek dle Vasich predstav a uzily jste si ho poradne jeste s brisenkama ![]()
AHOJKY, MY BYLY Z MANZELEM VE DVOU ALE PRISTI ROK UZ BUDEME TRI NA TO SE TESIM NEJVICE. UZILY JSME SI HO KLASICKY PROCHAZKA VECERE DARECKY POHADKY:-)).DNESKA JSEM UZ ZAMRAZILA CUKROVI JEN SEM NECHALA NA DVOU MALYCH TALIRCICH PAK KOUSKU PROTOZE NEVIM JAK DLOUHO BYCHOM TO JESTE JEDLY
A TO ZITRA JEDEME K RODICUM MANZELA TAK ZAS BUDE PLNO JIDLA JEJE:-( NEVIM JAK VY ALE DOME SE MOC UZ TOHO NEVLEZE A ZE VSEHO ME PALI TA ZAHA HNUS. A JAK JSTE PROZILY VANOCE VY?
@adelka87 píše:
Me neco o tvrdnuti briska a posliccich mluvteja jsem 34+6 a trapi me cim dal tim vice casteji
a cs mam 6 a cipek 1,5 cm takze doufam, ze do 1.1.2014 aspon vydrzim.
Jo tak to my dvě porodíme cca nastejno ![]()
@Vejunka1 Uf, tak to ti nezávidím
musí to být hrůza místo těhotenství řešit ještě další zdravotní komplikace. Ještěže nějaké prášky na bolest pro těhotné existují, no
Držím palce, aby to brzo přešlo.
Tak mě napadá, co vlastně plánujete na bolest užít při porodu? Jste spokojené s epiduralem, nebo zvažujete i jiné možnosti?
Jakto lovenicku, ze to mame na stejno? taky se oteviras a poslicci poslickujou? me se to ted mozna mirne uklidnilo, ale to jen proto, ze fakt hajam a nic takoveho nedelam
opravdu nechci rodit o svatcich
a navic 35+3 je jeste brzicko a ohledne bolesti pri porodu, nevim v jake porodce rodis ty, ale u nas v Karvine tech moznosti moc neni, klasika epidural nebo ted nove nejaky rajsky plyn pry. ale ja zatim neuvazuji o zadne alternative a az to fakt nebudu davat tak pak neco. ale musime myslet pozitivne, ze to pujde tak rychle, ze jen chvilicku bolest a pak uz jen stesticko a uleva
ale uz jsem opravdu,,na nervy,, protoze zaha me ted pali snad 24 hod. denne a neda se s tim nic delat.
AHOJ HOLKY TAK DNESNI PRVNI POSLECH SRDICKA A VSE JE OK MALY MA CCA 2500G A PRY SE TAM MA MOC DOBRE, ZE LEPE UZ MU NIKDY NEBUDE NEZ JAK TED V BRISKU RIKALA MUDRA
.JINAK JSEM SE MELA UVELEBIT JAK SE MI DOBRE LEZI BOK CI ZADA DALA PASY NA BRUSEK A DO RUKY TLACITKO A KDYZ SE MIMI POHLO TAK SEM MELA ZMACKNOUT A TO PIPLO. A ZADNE BUZENI A TAKOVE CO JINDE DELAJI. JINAK MI SESTRICKA UKAZOVALA TU KRIVKU PRVNI BYLA SRDICKO MEZITIM BYLY ZNACENY TY POHYBY CO JSEM MACKALA A DOLE PRY KRIVKA KONTRAKCI A TA PRY PAK BUDE JAK HORY DNES NIC
.JINAK PAK ULTRAZVUK A POSMATRALA MI UVNIT JAKO VZY A ZE ZADNE OTEVIRANI CEST JESTE NENI TAK JSEM RADA NO ALE MOHLO BY SE TO UZ HNOUT KOLEM TOHO 38TT TO BYCH SE VUBEC NEZLOBILA NA DALSI KONTROLU JDEME ZAS V PATEK.
A JINAK JAKE BYLY VANOCNI SVATKY U VAS JAK JSTE JE STRAVILY? MY POHODICKA PROCHAZKY, POHADK, NAVSTEVA RODIN. MANZA JE TED ZASE TRI DNY V PRACI TAK TO JE NAPRD
.DOCELA JSEM SE DIVILA ZE JSEM LETOS MOC CUKROVI NESNEDLA FAKT JEN MALO NO UZ MAM SCVRKY I ZALUDEK JAK MI HO TAM MALY UTLACUJE, CELKOVE JIM MALO ![]()
@lasicce píše:
@Vejunka1 Uf, tak to ti nezávidímmusí to být hrůza místo těhotenství řešit ještě další zdravotní komplikace. Ještěže nějaké prášky na bolest pro těhotné existují, no
Držím palce, aby to brzo přešlo.Tak mě napadá, co vlastně plánujete na bolest užít při porodu? Jste spokojené s epiduralem, nebo zvažujete i jiné možnosti?
AHOJKY NO JA POKUD TO NEBUDE TREBA TAK NIC NECHCI A POKUD TO BUDE UZ FAKT NESNESITELNE TAK BYCH CHTELA EPIDURAL, JSEM CETLA ZE JE I NEJAKY RAJSKY PLYN CI CO ALE KDO VI JESTLI TO MAJI VSUDE.
@Kacatko83 Též právě přemýšlím nad rajským plynem, v Podolí, kde rodím, ho mají určitě. Epiduralu se bojím, takže anestetika asi budu oddalovat, jak jen to půjde.
@Kacatko83 Jen 2500g, nene to já mám asi nějakýho tlouštíka 3150g ![]()
A to bylo před 14dny takže jsem zvědavá kolik bude mít za týden na kontrole.
@lasicce tak to mas fajn ja nevim jestli v opave rajsky plyn maji, vis ja si myslim ze kdyz budes chtit ulevit od bolesti ze ti bude jedno jak ti ulevi hlavne ze to bude lepsi ![]()
@Vejunka1 no tak zalezi ve kterem jsi tydnu maly za 3tydny pribral 600g pred tremi tydny vazil 1900 ted tech 2500.
@Vejunka1 mam dole metrik jak kouknes pod moji zpravu
35 a jeden den
@Vejunka1 no ja taky jak mi holky napsaly ze si mam udelat metrik tak jsem nevedela o co se jedna
.no a v kterem jsi teda ty?