Poradna duly
Jana Čurdová
@Katuška B.
Pohlaví nevím a taky nevím, jestli si to nenecháme jako překvápko.
Já doufám, že to budou parťáci, tak snad se to povede.
Dcera se jmenuje Johana a já Veronika ![]()
To Ti nezávidím, já oteklá nejsem vůbec. A při vážení ve 20tt jsem zjistila, že jsem zatím přibrala 2.3 kg, tak to zatím jde.
Jak říká Káťa, počkala bych ještě a vymyslela to později.
Já ani nevím. Doma mám fakt rozkošný věci na kluka a představuju si, jaký to je mít syna, ale mám i prďácky holčičí věci, já snad ani nevim, co si přeju víc. Přijmu to, co bude… Ale vím, že chci páreček, mrzelo by mě mít dvě děti stejného pohlaví…
Však taky jak jsme tady dlouho těhotné? Většinou to doktoři říkají s jistotou až po tom 20tt, tak máme čas.
No já jdu zítra dopoledne, takže jsem zvědavá. Jestli bude správně natočené. Mám se ráno nacpat něčím sladkým, ať se tam pořádne hýbe, co myslíte? ![]()
@Katuška.B Koupila jsem zlute, modre a bile s tim cervikem. Rekla bych, ze to je materialove nejlepsi.
@gretajohnsson. My budeme mit deti od sebe 14 mesicu. A jak se na to tesis?;)
@misheila7 Tak ja mam zatim o pul kila min, nez kdyz jsem otehotnela ![]()
Holky tak jsem zpět byl velký UZ vše v pořádku
a už vím co čekáme… @misheila7 přála jsem jsi holku. Je to kluk ale nevadí je to první tak jsem šťastná… Je to přece zazrak
.teď zacnu blaznit a kupovat oblečení ![]()
@Matynečka
Těším se moc(:
Akorát rodina to vzala trochu rozpačitě, plno pesimistických řečí.
@Katuška.B Tak to chápu, že jsi neodolala za ty peníze a ještě je to opravdu krásné
Tak to se jdu schválně podívat jestli tam mám napsany i ten další termín… Tak ho tam nemám, opravdu jen ten podle poslední menstruace…
![]()
Vítám nově příchozí
![]()
@Katuška.B Já věděla, že čekám kluka až ve 20tt
Takže nevylučuji ani toho kluka ted ![]()
@Mia 82 Jééé gratuluji k chlapečkovi
a taky k tomu, že můžeš vzít krámy útokem ![]()
@Mia 82 Tak třeba příště bude holčička, chápu, že jsi malinko zklamaná, ale to přejde podle mě
člověk je rád za každé miminko, dle mého názoru… Hlavně, že UZ dopadl dobře.
A příště to může být holčička. ![]()
Copak děláte holky? Já jsem nebyla schopná ničeho, počasí je jak na spaní
Zítra už se do toho tady musím opřít a vytřít, setřít prach, koupelnu, přebrat špajz… pořád to odsouvám, jsem nějaká líná.
Byla jsem se jen chvíli projít se psem a teď vařím pro přítele. ( no ono se to maso spíš peče samo
)
Už jsem neměla kam dávat ty mimi věci, tak jsem vyklidila naší komodu a narovnala si to tam
mám toho už celkem dost, schválně přidám foto ![]()
@marcelka88 děkuji
a ty chlapečka už asi máš viz foto. a teď cekate copak?
@misheila7 nejsem zklamaná
příště budem doufat že bude holka
.tak já věci na kluka musím vše koupit… U mě…bratranci sestřenice, přátelé mají jen holky…
Takže mám smůlu..
@Mia 82 My máme v rodině taky 4 holčičky, takže jsem zvědavá, jestli to taky rozseknu.
Už zítra juchůůůůů ![]()
@misheila7 jo vlastně už zítra
tak se tesim jaké budeš mít novinky ![]()
A holky už máte velké bříška?