Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s lepením např. hvězdiček na zdi, jak jsou na oboustrannou pásku a večer jak svítí.
Slyšela jsem, že ty originální oboustranky, se kterými se to koupí časem ze zdi opadají. Máte někdo vyzkoušeno, čím to pak opravit, aby to ze zdí nepadalo? A je na té zdi pak nějaký flek po těch lepítkách? Mám celou
u asi 100 ks (obrázky vše možné) a chci to malé nalepit na sádrokartonový modrý strop, ale bojím se trochu toho, že to časem opadá a na nové výmalbě zůstanou nějaké fleky a já pak budu muset lepit vše na stejné místo, kde byly původně, abych fleky zamaskovala. Co tedy pak nalepit za pásku, aby to drželo?
Díky za vaše zkušenosti.
My máme, spadla nám zatím jedna.
Běžně se v obchodě dá koupit oboustraná lepicí páska, takže to pak nalepíš znova.
Flek na zdi není, ale nám to odpadlo i s kouskem nátěru na zdi. Ale nalepili jsme to znova, a je to v poho.
nám je odloupala dcera
po opětovném přilepení držely už jen na heslo a po těch sloupnutých byla odloupnutá i omítka, takže teď to na pohled neni nic moc (už tam není ani jedna), ale neřešíme to, byt je beztak místy v dezolátním stavu ![]()
Když by byly na stropě tak by se k nim nedostala a snad by vydržely dýl ![]()
Ahojky, Já jsem je měla v pokoji (ještě na střední jsem je tam lepila) a odoustrankou mi to nedrželo, tak jsem to vzala natvrdo a přilepila sekunďákem na strop. Fakt je to super, jen tam má teď pokoj máma, tak tam bydlí s hvězdičkama
. ale nevadí to. Je to jako obloha a hezky se na to kouká
![]()
Oblepenej pokojíček máme všude
a drží,kupovali jsme taky oboustranku a rovnou to lepili tou.Nespadla ještě ani jedna jsem zvědavá až teď budeme na jaře malovat ![]()
Ahoj,
my je máme přilepený na polistyrenovim stropě silikonem. ![]()
Ahoj,
měla jsem je na zdi jako puboš, opadávaly rychle
Teď je máme po nábytku a tam drží ![]()