Lepící hvězdičky na zeď co večer svítí

472
27.2.09 14:36

Lepící hvězdičky na zeď co večer svítí

Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s lepením např. hvězdiček na zdi, jak jsou na oboustrannou pásku a večer jak svítí.
Slyšela jsem, že ty originální oboustranky, se kterými se to koupí časem ze zdi opadají. Máte někdo vyzkoušeno, čím to pak opravit, aby to ze zdí nepadalo? A je na té zdi pak nějaký flek po těch lepítkách? Mám celou :,-(u asi 100 ks (obrázky vše možné) a chci to malé nalepit na sádrokartonový modrý strop, ale bojím se trochu toho, že to časem opadá a na nové výmalbě zůstanou nějaké fleky a já pak budu muset lepit vše na stejné místo, kde byly původně, abych fleky zamaskovala. Co tedy pak nalepit za pásku, aby to drželo?
Díky za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
27.2.09 14:44

My máme, spadla nám zatím jedna.
Běžně se v obchodě dá koupit oboustraná lepicí páska, takže to pak nalepíš znova.
Flek na zdi není, ale nám to odpadlo i s kouskem nátěru na zdi. Ale nalepili jsme to znova, a je to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
27.2.09 14:54

nám je odloupala dcera :? :( po opětovném přilepení držely už jen na heslo a po těch sloupnutých byla odloupnutá i omítka, takže teď to na pohled neni nic moc (už tam není ani jedna), ale neřešíme to, byt je beztak místy v dezolátním stavu :lol:

Když by byly na stropě tak by se k nim nedostala a snad by vydržely dýl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.2.09 14:57

Ahojky, Já jsem je měla v pokoji (ještě na střední jsem je tam lepila) a odoustrankou mi to nedrželo, tak jsem to vzala natvrdo a přilepila sekunďákem na strop. Fakt je to super, jen tam má teď pokoj máma, tak tam bydlí s hvězdičkama :lol: . ale nevadí to. Je to jako obloha a hezky se na to kouká :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
27.2.09 19:00

Oblepenej pokojíček máme všude :lol: a drží,kupovali jsme taky oboustranku a rovnou to lepili tou.Nespadla ještě ani jedna jsem zvědavá až teď budeme na jaře malovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek
27.2.09 19:55

Ahoj,
my je máme přilepený na polistyrenovim stropě silikonem. :D

• Citovat
  • Upravit
614
28.2.09 16:37

Ahoj,
měla jsem je na zdi jako puboš, opadávaly rychle :? Teď je máme po nábytku a tam drží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová