Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste to meli nekdo taky tak!!! Mam 5 tydnu po prvnim porodu , sexuju uz tyden a
mam tak uzasne orgasmy jako nikdy!!! Cim to muze byt?! Doufam ze uz to tak zustane:)
K-a-č-i-k píše: že by se na tom podepsala předchozí absence sexu?![]()
Lastkecka píše:K-a-č-i-k píše: že by se na tom podepsala předchozí absence sexu?![]()
![]()
Jo to je jak s dietou, když si po dlouhé době dáš něco dobrého tak je to jak orgasmus
To není tím,já to měla taky tak…měli jsme sex už asi ani ne po dvou týdnech…po porodu to bylo super, skoro ještě lepší než v těhotenství. Tak super že jsme další mimčo museli po roce a půl zopakovat
![]()
Neřekla bych lepší po porodu, u mě dobrý pořád
![]()
Tak si to užij, pár týdnů nevyspání a bude po chuti i po orgasmu ![]()
Janichka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste to meli nekdo taky tak!!! Mam 5 tydnu po prvnim porodu , sexuju uz tyden a![]()
mam tak uzasne orgasmy jako nikdy!!! Cim to muze byt?! Doufam ze uz to tak zustane:)
Po porodu to akorát tak sakra bolelo…Orgasmy jsou stále stejné… ![]()
hlásím se, že u mě je to taky tak
vždycky to bylo fajn, ale po porodu je to úplná paráda
A to je to rok a vypadá to, že je to trvalý stav
A během těhu jsme teda taky nijak neabstinovali ![]()
Čím to je nevím, ale je to tak ![]()
Tak já to tak teda nemám.Závidím.Byla jsem zašitá snad až na pusy takže chápete,že sex nic moc.
Ale snažíme se.Uvidíme.
Chapu dobre ze jsi jeste v sestinedeli ?
Janichka píše:
Ahoj holky, chci se zeptat jestli jste to meli nekdo taky tak!!! Mam 5 tydnu po prvnim porodu , sexuju uz tyden a![]()
rezetovad píše:
Chapu dobre ze jsi jeste v sestinedeli?No a?? Porod trval tri hodky, bez nastrihu a bez problemu, ocistky trvaly 14 dni a podle dr jsem v pohode!