Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, další jsem zapsala a brzy bude nové bingo!!!
@Schnapi
Ten Návod na vraždu jsem tuhle viděla jako film, ani jsem netušila, že je to podle knihy.
Všem, co bingo dokončily, moooc gratuluju!
@Fazulina píše: Více
No já si pak přečetla, že prý je dle toho seriál, ale dle hodnocení prý zklamání, že vůbec neodpovídá knížce ![]()
@Fazulina, prosím o zapsání:
č. 5 - František Janovský, Renata Marcolová - Islandské prázdniny aneb papírové video - povídání o cestování po Islandu doprovázené pěknými fotkami (bohužel text byl místy až sarkastický a srovnávající Island s ČR
A tím mám BINGO ![]()
Hlásím spoustu přelouskaných knih
@makyna22 píše: Více
Ahojky, čísla u knih se teď nějak blbě zobrazují, tak jsem odhadla, která by to mohla být kategorie. Jedna Ti teda ještě chybí, že?
Jinak gratuluji dalšímu bingu ![]()
A zbývají poslední dva dny:-).
Odkaz na podzimní bingo ZDE:
https://www.emimino.cz/…2024-536550/
Ahoj, hlásím poslední knihy: ![]()
Kniha poprvé vydaná v roce 2024: Průvodce řidičky aneb jezdím dobře, jezdím ráda - S. Nejedlá To je tak, když máte 13 let hotový řidičák a nejezdíte, stále sbírám odvahu pustit se do kondičních jízd. Po přečtení knihy a video ukázkách se leccos osvěžilo, návody na parkování jsou celkem srozumitelně, tak je pak dát ještě do praxe… no uvidím… ![]()
Do zbývající kategorie prosím žolíka: Dívka v ledu - R. Bryndza po přečtení pátého dílu jsem se rozhodla, že tuhle sérii musím přečíst celou, takže pěkně od začátku ![]()
BINGO ![]()
Hlásím poslední přečtenou knihu. Přečtená jako žolík a volnou mám kolonku 3 - nová kniha. Koupila jsem si ji jako audioknihu a je načtená úžasným způsobem. Hlavní hrdinka je autistka a interpretka zvládla vyjádřit svým hlasem nejen autismus hrdinky, ale i její postupné změny ve vnímání okolního světa.
A tímto mám na poslední chvíli dokončené bingo.
Příspěvek upraven 23.09.24 v 14:18
@Fazulina píše: Více
Odhadla jsi to skvěle. Přesně takhle jsem ty knihy chtěla zařadit. A poslední knihu jsem právě doposlouchala a mám splněno bingo.
Děkuji a těším se na další čtení