Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
629
2.12.10 17:21

Mifinko..zkusím najít a přidat se k vám -děkuji za pozvání :kytka:
No já to právě asi taky nevydržím. :lol: mluvíme spolu každý den …skoro celý–po telefonu :-) a on se mě ptá co je nového :lol: a já pořád…ále---ani nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 17:42

Naty - hihi :lol: tak to bude skvělé, pak musíš napsat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 17:43
Lucuska píše:
Ahoj,
mohl by mi prosím někdo poradit? Mamka mi koupila tento doplněk stravy kvůli problémum s vlasy: http://www.medpharma.info/…37-tobolek-2
Myslíte, že jako těhotné, je pro mě bezpečný a mohu ho užívat?
Děkuji za odpověď

Luci - myslíš že by to neměl být problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 17:44

:kytka: Holky pojďte všechny do té soukromé diskuze (skupiny) odkaz jena straně 17 ať se napíšem na oba 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.12.10 18:33
Mifinka píše:
Naty - hihi :lol: tak to bude skvělé, pak musíš napsat :kytka:

jj…určo napíšu, ale dostanu se k netu pak až v pondělí ráno :o)a napíšu to do té uzavřené skupiny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
7.12.10 10:11

ahojky..huraa je to tam!!sice se to tu uz pekne za to cekani na me rozjelo ale jupiii uz k vam patrim taky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
7.12.10 10:25

jo jo uz jsem tam dala zadost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
7.12.10 10:26

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: To je skvělééééééé!!!!! Tak tfuj tfuj tfuj - mám velkou radost!!!!!! Honem honem, čekáme tě!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
7.12.10 10:29
Mifinka píše:
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: To je skvělééééééé!!!!! Tak tfuj tfuj tfuj - mám velkou radost!!!!!! Honem honem, čekáme tě!!!!

díky:)))asi víte jak moc jsem stastna:))snad to bude vse ok:))..uz tam jsem cekam na prijeti do skupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.10 16:46

Ahoj holky, připojuji se k Vaší skupině. Miminko čekám v srpnu 2010. Jsem hrozně šťastná, protože mám polycystická ovária (neměla jsem vůbec ovulaci). Nejdřív jsem brala Metformin, který nezabíral, ale druhý měsíc po užívání clostíku se to podařilo a čekáme mimíska :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
7.12.10 17:52

Ahoj Hani, my už jsme uzavžely skupinu ale myslím že tě mezi sebe určitě vezmem, jen to zkusím zařídit (nejsem správce) a mimochodem moc blahopřeji :dance: :kytka: :kytka: a držím pěsti ať vše dopadne tak jak má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
7.12.10 19:46

ahojky Hanco gratuluji ti..ja (tedy pokdu to vyjde a vse bude vporadku..teprve dnes jsem zjistila ze jsem tehu) taky cekam miminko zhruba v pulce srpna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.12.10 16:43
Haňula1312 píše:
Ahoj holky, připojuji se k Vaší skupině. Miminko čekám v srpnu 2010. Jsem hrozně šťastná, protože mám polycystická ovária (neměla jsem vůbec ovulaci). Nejdřív jsem brala Metformin, který nezabíral, ale druhý měsíc po užívání clostíku se to podařilo a čekáme mimíska :-D

Hani honem k nám: https://www.emimino.cz/…i-deti-2011/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
9.12.10 09:34

Alice velka gratulace. Preju Ti, abyste byly s mimiskem zdravoucci a verim, ze tentokrat bude vse v poradku! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
9.12.10 10:29

děkuji..dnes jsem brzy rano nemohla spat tak jsem udelala jetse kontrolni test a nejdriv jsem se bala ze carka slabne ale pak jsem vstala a sla se na test kouknout jetse jednoua byla silnejsu uff!!budu delat testky ob den..tenhle me trosku uklidnil a 16.12. hura k Dr.:)
vam at se taky dari vsem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky