Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mifinko..zkusím najít a přidat se k vám -děkuji za pozvání ![]()
No já to právě asi taky nevydržím.
mluvíme spolu každý den …skoro celý–po telefonu
a on se mě ptá co je nového
a já pořád…ále---ani nic ![]()
Lucuska píše:
Ahoj,
mohl by mi prosím někdo poradit? Mamka mi koupila tento doplněk stravy kvůli problémum s vlasy: http://www.medpharma.info/…37-tobolek-2
Myslíte, že jako těhotné, je pro mě bezpečný a mohu ho užívat?
Děkuji za odpověď
Luci - myslíš že by to neměl být problém…
Holky pojďte všechny do té soukromé diskuze (skupiny) odkaz jena straně 17 ať se napíšem na oba
Mifinka píše:
Naty - hihitak to bude skvělé, pak musíš napsat
jj…určo napíšu, ale dostanu se k netu pak až v pondělí ráno
)a napíšu to do té uzavřené skupiny ![]()
ahojky..huraa je to tam!!sice se to tu uz pekne za to cekani na me rozjelo ale jupiii uz k vam patrim taky!!!!
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
To je skvělééééééé!!!!! Tak tfuj tfuj tfuj - mám velkou radost!!!!!! Honem honem, čekáme tě!!!!
Mifinka píše:
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je skvělééééééé!!!!! Tak tfuj tfuj tfuj - mám velkou radost!!!!!! Honem honem, čekáme tě!!!!
díky:)))asi víte jak moc jsem stastna:))snad to bude vse ok:))..uz tam jsem cekam na prijeti do skupiny
Ahoj holky, připojuji se k Vaší skupině. Miminko čekám v srpnu 2010. Jsem hrozně šťastná, protože mám polycystická ovária (neměla jsem vůbec ovulaci). Nejdřív jsem brala Metformin, který nezabíral, ale druhý měsíc po užívání clostíku se to podařilo a čekáme mimíska ![]()
Ahoj Hani, my už jsme uzavžely skupinu ale myslím že tě mezi sebe určitě vezmem, jen to zkusím zařídit (nejsem správce) a mimochodem moc blahopřeji
a držím pěsti ať vše dopadne tak jak má ![]()
ahojky Hanco gratuluji ti..ja (tedy pokdu to vyjde a vse bude vporadku..teprve dnes jsem zjistila ze jsem tehu) taky cekam miminko zhruba v pulce srpna:)
Haňula1312 píše:
Ahoj holky, připojuji se k Vaší skupině. Miminko čekám v srpnu 2010. Jsem hrozně šťastná, protože mám polycystická ovária (neměla jsem vůbec ovulaci). Nejdřív jsem brala Metformin, který nezabíral, ale druhý měsíc po užívání clostíku se to podařilo a čekáme mimíska
Hani honem k nám: https://www.emimino.cz/…i-deti-2011/
Alice velka gratulace. Preju Ti, abyste byly s mimiskem zdravoucci a verim, ze tentokrat bude vse v poradku!
![]()
děkuji..dnes jsem brzy rano nemohla spat tak jsem udelala jetse kontrolni test a nejdriv jsem se bala ze carka slabne ale pak jsem vstala a sla se na test kouknout jetse jednoua byla silnejsu uff!!budu delat testky ob den..tenhle me trosku uklidnil a 16.12. hura k Dr.:)
vam at se taky dari vsem:)