Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
2.12.10 11:51

kovinka2- ahojky,vitej mezi nama a blahopreji k tehu, :kytka: :srdce: ja mam taky uz kluka a budou mu v lednu 2 roky :-) a tatinek by si pral jeste kluka,tak uvidime
Lucuska- ahojky,taky te vitam a taky blahopreju,neboj to bude vsechno dobre :kytka: ,ja u prvniho tehu jsem byla taky bez priznaku a ted u druheho mi byva spatne,kazde tehu je jine,hezky si to uzivej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 11:56

holky jak se to dela s tou uzavrenou skupinou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 11:59
mamina25 píše:

Zažádá se u admina a potom do ní mají přístup jenom schválené uživatelky a nemůže do ní koukat nikdy jiný. Tzn. že bysme si tam psaly normálně jako tady, akorát by to nemohl číst nikdo cizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.12.10 12:07

Mifinko, na srdíčko jdeme za 2 týdny. Teď má drobeček 7mm :dance: . Podle ultrazvuku jsem v 5tt, podle MS mi to vychází asi 6+2. Dr. mi dal hormony, protože jsem už o jedno miminko přišla a mám nařízeno nechat se rozmazlovat. Užívám si to, i když je to ještě mrňavoučkej červíček. A co ty? Máš nějaký těhotenský potíže? Taky přeju ať jste zdraví. :kytka: Je to neskutečnej pocit štěstí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 12:08

Soucko - já ani moc těhotenské potíže nemám. Semtam mě píchne v břiše a občas, když se nenajím tak je mi blbě, ale není to nijak často, takže v pohodě - jen doufám, že je všechno v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 12:12
Starrky píše:
mamina25 píše:
Zažádá se u admina a potom do ní mají přístup jenom schválené uživatelky a nemůže do ní koukat nikdy jiný. Tzn. že bysme si tam psaly normálně jako tady, akorát by to nemohl číst nikdo cizí

aha,to je ale dobry napad s tou skupinou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 12:20

soucko.e- je to je hezky,jen se nech hezky rozmazlovat a hyckat a vsechno bude dobre :kytka:
Starrky- neboj vsechno je dobre,ono v prvnim trimestr porad neco poboliva,ale nemusis se bat,vse bude ok :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 12:21

To já vím, že má pobolívat - spíš se bojím, jestli nebolí málo :-) jsem totiž opravdu úplně v pohodě, ale nevím, jestli bych se bála míň, kdybych :poblion: od rána do večera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.12.10 12:23

mamina25 a starrky - taky trpím na přichaboly. Občas dost nepříjemný. Někdy dokonce jako by mi někdo řezal do třísel. Ale bolí to pokaždý jinde, tak se moc neznepokojuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 12:23

neboj,spis si to uzivej,ze te nic neboli,ja mnela v prvnim tehu akorat cystu,ale ta praskla a jinak mne nic nebolelo nejon obcas pobolivalo,jak to mas ty a parada,uzivej si to :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 12:25

No já spíš trpím tím, že už se tady na emiminu nějaký ten pátek vyskytuju a asi jsem tady toho přečetla až moc - takže mám před sebou pořád ty četný myšlenky, co všechno se může stát - prostě magor no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
2.12.10 12:27

Holky taky jsem pro skupinu uzavřít…už se začínám ztrácet… :lol:
Jinak vítám nové těhulky!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 12:30

Tak já napíšu adminovi o založení skupiny a pak vám pošlu pozvánky - souhlas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 12:31
Starrky píše:
Tak já napíšu adminovi o založení skupiny a pak vám pošlu pozvánky - souhlas?

to je dobrej napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 12:33
Starrky píše:
No já spíš trpím tím, že už se tady na emiminu nějaký ten pátek vyskytuju a asi jsem tady toho přečetla až moc - takže mám před sebou pořád ty četný myšlenky, co všechno se může stát - prostě magor no :-)

tak nemysli na nic oskliveho,ja jsem se poucila z prvniho tehu,ze nemam si cist radsi zadne clanky,nebo pak mas akorat depky,hezky si uzivej,ze v tobe roste miminecko :srdce: :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí