Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kovinka2- ahojky,vitej mezi nama a blahopreji k tehu,
ja mam taky uz kluka a budou mu v lednu 2 roky
a tatinek by si pral jeste kluka,tak uvidime
Lucuska- ahojky,taky te vitam a taky blahopreju,neboj to bude vsechno dobre
,ja u prvniho tehu jsem byla taky bez priznaku a ted u druheho mi byva spatne,kazde tehu je jine,hezky si to uzivej ![]()
mamina25 píše:
holky jak se to dela s tou uzavrenou skupinou?
Zažádá se u admina a potom do ní mají přístup jenom schválené uživatelky a nemůže do ní koukat nikdy jiný. Tzn. že bysme si tam psaly normálně jako tady, akorát by to nemohl číst nikdo cizí
Mifinko, na srdíčko jdeme za 2 týdny. Teď má drobeček 7mm
. Podle ultrazvuku jsem v 5tt, podle MS mi to vychází asi 6+2. Dr. mi dal hormony, protože jsem už o jedno miminko přišla a mám nařízeno nechat se rozmazlovat. Užívám si to, i když je to ještě mrňavoučkej červíček. A co ty? Máš nějaký těhotenský potíže? Taky přeju ať jste zdraví.
Je to neskutečnej pocit štěstí. ![]()
Soucko - já ani moc těhotenské potíže nemám. Semtam mě píchne v břiše a občas, když se nenajím tak je mi blbě, ale není to nijak často, takže v pohodě - jen doufám, že je všechno v pořádku ![]()
Starrky píše:mamina25 píše:Zažádá se u admina a potom do ní mají přístup jenom schválené uživatelky a nemůže do ní koukat nikdy jiný. Tzn. že bysme si tam psaly normálně jako tady, akorát by to nemohl číst nikdo cizí
holky jak se to dela s tou uzavrenou skupinou?
aha,to je ale dobry napad s tou skupinou ![]()
soucko.e- je to je hezky,jen se nech hezky rozmazlovat a hyckat a vsechno bude dobre ![]()
Starrky- neboj vsechno je dobre,ono v prvnim trimestr porad neco poboliva,ale nemusis se bat,vse bude ok
![]()
To já vím, že má pobolívat - spíš se bojím, jestli nebolí málo
jsem totiž opravdu úplně v pohodě, ale nevím, jestli bych se bála míň, kdybych
od rána do večera ![]()
mamina25 a starrky - taky trpím na přichaboly. Občas dost nepříjemný. Někdy dokonce jako by mi někdo řezal do třísel. Ale bolí to pokaždý jinde, tak se moc neznepokojuju.
neboj,spis si to uzivej,ze te nic neboli,ja mnela v prvnim tehu akorat cystu,ale ta praskla a jinak mne nic nebolelo nejon obcas pobolivalo,jak to mas ty a parada,uzivej si to
![]()
No já spíš trpím tím, že už se tady na emiminu nějaký ten pátek vyskytuju a asi jsem tady toho přečetla až moc - takže mám před sebou pořád ty četný myšlenky, co všechno se může stát - prostě magor no ![]()
Holky taky jsem pro skupinu uzavřít…už se začínám ztrácet… ![]()
Jinak vítám nové těhulky!!! ![]()
Tak já napíšu adminovi o založení skupiny a pak vám pošlu pozvánky - souhlas?
Starrky píše:
Tak já napíšu adminovi o založení skupiny a pak vám pošlu pozvánky - souhlas?
to je dobrej napad ![]()
Starrky píše:
No já spíš trpím tím, že už se tady na emiminu nějaký ten pátek vyskytuju a asi jsem tady toho přečetla až moc - takže mám před sebou pořád ty četný myšlenky, co všechno se může stát - prostě magor no
tak nemysli na nic oskliveho,ja jsem se poucila z prvniho tehu,ze nemam si cist radsi zadne clanky,nebo pak mas akorat depky,hezky si uzivej,ze v tobe roste miminecko
![]()