Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mamina25 píše:
Gabi- pridavam se slusi ti to na fotce,taky jsem byla hubena,nez jsem otehotnela s prvnim,to jsem nabrala 30 kg a moje krasna postava se nevrati,tak maly je zdravy a to je dulezite a doufam a verim,ze druhy prcek,bude taky v poradku:think: ,
Postavu vem čert, hlavně že mrňousek je v pořádku a všichni jste zdraví. Já jsem právě dostala od gyndaře nakázáno přibrat. Když jsem dostávala v září léky na stimulaci vaječníků, tak mi to kladl na srdce. A povedlo se po nich hned napoprvé i jedno kilo za ten měsíc přibrat. Ani věřit jsem tomu nechtěla.
Holky jinak jdu do hajan, ráno vstáváme, tak se loučím. Dobrou noc! ![]()
Mifinka píše:kituska píše:ahoj..tak to se tam zítra kouknu, já jsem na hami či jak se ta stránka jmenuje a taky na fertilityfriend, ale tam mi to právě počítá o jedenden méně. Já jsem si tam zapisovala graf BT a ovu
ja jsem se zaregistrovala na babywebu a maji tam kalkulacku, ktera mi tehu vypocitala bez jednoho dne uplne presne a taky mi posilaji maila kazdy tyden jak se miminko vyviji, moc se mi to libi, je super videt co takova mala fazolka uz vsechno ma vyvinute..
jj na hami jsem taky, ale ted nevim bud hami nebo babyweb je posunuty o tyden dopredu, tak me furt laka to cist
)
gabi.design píše:Mifinka píše:Já myslím, že jsi úplně normální. Já jsem nebyla a nejsem jiná.
Gabi - teeeeda tak to jsem nečekala![]()
Moc krásné bříško!! Já se tak těším až budu kupovat těhu kalhoty
![]()
jsem prdlá že?
Podle mě to prostě k tomu patří. Já ještě ani nebyla těhu a už jsem koukala po netu po kočárcích a dalších věcech.
no tak to mas asi pravdu, ze jsme vsechny stejne..ja uz mam skoro vybrany kocarek a projety snad vsechny aukry, mimibazary a jine stranky s detskym zbozim ![]()
To já se zatím co se týče výběru mimi věcí držím zpátky, abych snad náhodou něco nezakřikla ![]()
nebojte holky,taky koukam po bazarkach,po kramkach,uz mam i vybranej kocarek,blaznim a to cekam uz druhe miminko,ale tesim se na nej uplne stejne jako na meho syna
![]()
mamina25 píše:
nebojte holky,taky koukam po bazarkach,po kramkach,uz mam i vybranej kocarek,blaznim a to cekam uz druhe miminko,ale tesim se na nej uplne stejne jako na meho syna![]()
po obchudkach jeste nechodim, ale na netu brouzdam hodne..kdyz ty vecicky jsou tak krasnoucky .. ale nakupovat taky nenakupuju, jenom jsem rodicum koupila ty boticky k vanocum..k tomu napiseme pranicka..myslim, ze to bude ten nejleopsi darek ![]()
kituska píše:gabi.design píše:no tak to mas asi pravdu, ze jsme vsechny stejne..ja uz mam skoro vybrany kocarek a projety snad vsechny aukry, mimibazary a jine stranky s detskym zbozimMifinka píše:Já myslím, že jsi úplně normální. Já jsem nebyla a nejsem jiná.
![]()
jsem prdlá že?
Podle mě to prostě k tomu patří. Já ještě ani nebyla těhu a už jsem koukala po netu po kočárcích a dalších věcech.
ja chodim po obchudkach,u nas je vyborny bazarek a to z toho duvodu,ze tam nakupuju svemu 2 letemu chlapeckovi a kdyz uz jsem tam,tak koukam i na ty malinky veci,mas pravdu,jsou tak sladke
a rodice budou mit nadherny darek pod stromecek ![]()
mamina25 píše:kituska píše:ja chodim po obchudkach,u nas je vyborny bazarek a to z toho duvodu,ze tam nakupuju svemu 2 letemu chlapeckovi a kdyz uz jsem tam,tak koukam i na ty malinky veci,mas pravdu,jsou tak sladkegabi.design píše:no tak to mas asi pravdu, ze jsme vsechny stejne..ja uz mam skoro vybrany kocarek a projety snad vsechny aukry, mimibazary a jine stranky s detskym zbozimMifinka píše:Já myslím, že jsi úplně normální. Já jsem nebyla a nejsem jiná.
![]()
jsem prdlá že?
a rodice budou mit nadherny darek pod stromecek
tak hlavne aby to toho 16.12. u pana doktora dobre dopadlo..ja se loucim, brzo vstavam..
dobrou noc..
neboj vsechno dobre dopadne toho 16.12 u doktora
a taky preji vsem dobrou noc,krasne sny ![]()
Ahoj, zdravím všechny těhulky. Můžu se k vám přidat? Ještě tedy nemáme nic potvrzené, ale případný termín máme koncem července nebo v srpnu. Chtěla bych se zeptat, je nutné se při možném těhotenství prvně ke gynekologovi objednat, nebo můžu jít rovnou? Děkuju.
Soucko - ahojky
Jasně že se můžeš přidat ![]()
S tím gynekologem nevím, jak jsi to myslela? Jako že zatím jsi nikde nebyla nebo že jak jsi teď těhu tak nevíš? Já jsem se musela každopádně objednat, většinou se tak týden čeká (pokud to není akutní).. Mě Dr. na první prohlídku v těhu pozvala na 7tt kdy už by měla jít vidět srdíčko ![]()