Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jeste popremyslim,ale je fakt,ze jsem zvedava co to bude,kluka uz mam,jestli to bude ted holka nebo ne?
![]()
Takže aktuální tabulka (teda seznam) ![]()
Gabi.design 12+3
Mamina25 12+1
Janik82 11+1
Mikysek 9+2
Kituska 9+1
Srarrky 7+3
Prcek84 4+6
Mifinka 4+6
Meduleinka 4+1
Dennie 4+0
Natty01 6+1
AliceP čekáme na // ![]()
Příspěvek upraven 01.12.10 v 20:44
Ahoj všichni ![]()
Kitusko - metřík je takové to počítadlo těhu nebo manželství nebo prvního prcka pod tvým podpisem (pokud se ti to tam zobrazuje) Objeví se ti to pokud si v nastavení zadáš „zobrazovat podpisy“
Dennie - vítej mezi námi (ty jo to zní jako v nějaké sektě)
já jsem taky z Ostravy
Jinak gratuluji k těhu p tak kratičkém snaženíčku
Takže doma máš už taky prďoška? A jak je stará/ý (nějak jsem to nepostřehla pokud jsi to tady psala) a odkud jsi přesně? Třeba jsme kousek od sebe
jo a s tím věštěním teeda. A jak dlouho se tomu věnuješ? Já byla u kartářky 2× a řekla mi že budu mít miminko do 30let a že to bude holčička, tak jsem zvědavá
Nevěřím všemu co povídají, ale strašně moc toho věděla a nevím kde by se to jinde než z těc karet či co dozvědala! Je to zajímavé…
Natty - taky gratuluji k // je to krásný pocit že? Já jsem se třásla jak ratliček a pořád jsem na ten test koukala (celý den jsem ho ohlížela jako nějaký blázen)A kdy jsi měla poslední MS? Nebo víš přibližný tt? Ať tě můžu zapsat do seznámku
užívej si toho krásného pocitu. Já se tak těším na příští týden, to si říkám že už to bude vypadat alespoň jako krevetka
a ne jen jako 2 dutinky, těším se až toho drobečka uvidím
![]()
Jinak děkuji za pochvaly
pokusím se to trochu občas dát dohromady ať víme kolik nás je ![]()
Jo holky - od kdy mám počítat těhu? Ode dne poslední MS včetně? To znamená, že když jsem měla poslední MS 29.11. tak počítam i ten den? takže des opravdu 4+6tt? JSem se nad tím nějak zamyslela a váhám.. ![]()
Mifinka píše:
Jo holky - od kdy mám počítat těhu? Ode dne poslední MS včetně? To znamená, že když jsem měla poslední MS 29.11. tak počítam i ten den? takže des opravdu 4+6tt? JSem se nad tím nějak zamyslela a váhám..
jj, obyčejně se počítá od prvního dne poslední MS
zítra jdu na kontrolu, tak na mě myslete ![]()
tehu se pocita od poslednich mesicku,prvni den co si dostala posledni mesicky
,ja mnela posledni mesicky 7.září,tak to byl prvni den a od toho dne se to pocita ![]()
budem drzet palce
,ja jdu na v patek rano na prvni screening,tak se tesim,ale zaroven mam i strach,aby bylo vse v poradku
![]()
Mifinko:
Poslední ms jsem měla 20.října…ale mám dlouhý cyklus a dost nepravidelný–kolem 35 dní, takže nevím, jestli se to dá nějak přesně vypočítat.
V pondělí budu zase moudřejší-jdu na kontrolu, tak uvidím.
Páni - člověk tady chvíli není a takhle se to tady rozroste. Po týdnu se mi domů vrátil manžel, tak jsem se mu chvíli musela věnovat ![]()
Já do toho věštění klidně půjdu - jsem pro každou „srandu“ - nemyslím, že by na tom bylo něco špatného ![]()
Jo a nebylo by už na čase založit uzavřenou skupinu?
to bylo radosti vid,kdyznti po tydnu prijel manzel,to jste si pak vzacni ![]()
Jani - to určitě - obzvlášť, když jede v takovým hrozným počasí - naštěstí teď dlouho takhle dlouhý školení mít nebude ![]()
Starrky píše:
Jani - to určitě - obzvlášť, když jede v takovým hrozným počasí - naštěstí teď dlouho takhle dlouhý školení mít nebude
tojo v tom pocasi,to muj pritel jel i s kamaradem do Prahy,tak asi umru strachy nez se vratej,hruza ![]()
Ahoj holky,
tak u nás je kalamita jak blázen. Domů z Brna jsme jeli 16km hodinu a čtvrt! Dálnice úplně pod sněhem, exit na Uherské Hradiště a Slavkov totálně ucpaný, všude kamiony a auta, co nebyli schopny jet dál, jeli jsme čtyřicítkou. Doufám, že zítra to bude lepší. Čeká nás cesta 100 km na tu gyndu do poradny, tak už mám z toho zase hlavu. Samozřejmě jsem celou cestu tak trnula, aby se nic nestalo, že mě bolelo břicho jak blázen. Teď je venku –9 a vichřice jak blázen. Jsme zvědavá, jak tu cestu zítra zvládneme, doufám že ano a v jedenáct uslyším pozitivní zprávy. Tak na mě holčiny mysůete!
Krásný večer,
ty jo já asi zmrznu
vždy na večer mi začne být strašná zima…mám na sobě asi 4 vrstvy oblečení a jsem zachumlaná pod peřinou a vůbec to nepomáhá.
Jinak začínám mít takové divné pachutě v puse..pořád jako bych cítila železo…prostě jako by mi tekla krev v puse
Dneska mě docela dost bolelo břicho a pobolívá mě pořád podbříšek na pravé straně. Takové píchání. Zítra se objednám na kontrolu tak dám vědět, kdy půjdu.
Krásný zbytek večera a holky ať vás nezasněží !!!!
![]()