Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
1.12.10 17:08

Dennie

jeste popremyslim,ale je fakt,ze jsem zvedava co to bude,kluka uz mam,jestli to bude ted holka nebo ne? :-P :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
1.12.10 17:35

Takže aktuální tabulka (teda seznam) :kytka:

Gabi.design 12+3
Mamina25 12+1
Janik82 11+1
Mikysek 9+2
Kituska 9+1
Srarrky 7+3
Prcek84 4+6
Mifinka 4+6
Meduleinka 4+1
Dennie 4+0
Natty01 6+1
AliceP čekáme na // :kytka:

Příspěvek upraven 01.12.10 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 17:38

Mifinka

moc hezka tabulka :dance: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
1.12.10 17:45

Ahoj všichni :srdce:

Kitusko - metřík je takové to počítadlo těhu nebo manželství nebo prvního prcka pod tvým podpisem (pokud se ti to tam zobrazuje) Objeví se ti to pokud si v nastavení zadáš „zobrazovat podpisy“

Dennie - vítej mezi námi (ty jo to zní jako v nějaké sektě) :lol: já jsem taky z Ostravy :palec: Jinak gratuluji k těhu p tak kratičkém snaženíčku :dance: :kytka: Takže doma máš už taky prďoška? A jak je stará/ý (nějak jsem to nepostřehla pokud jsi to tady psala) a odkud jsi přesně? Třeba jsme kousek od sebe :palec: jo a s tím věštěním teeda. A jak dlouho se tomu věnuješ? Já byla u kartářky 2× a řekla mi že budu mít miminko do 30let a že to bude holčička, tak jsem zvědavá :nevim: 8-o :wink: Nevěřím všemu co povídají, ale strašně moc toho věděla a nevím kde by se to jinde než z těc karet či co dozvědala! Je to zajímavé…

Natty - taky gratuluji k // je to krásný pocit že? Já jsem se třásla jak ratliček a pořád jsem na ten test koukala (celý den jsem ho ohlížela jako nějaký blázen)A kdy jsi měla poslední MS? Nebo víš přibližný tt? Ať tě můžu zapsat do seznámku :palec: užívej si toho krásného pocitu. Já se tak těším na příští týden, to si říkám že už to bude vypadat alespoň jako krevetka :-D a ne jen jako 2 dutinky, těším se až toho drobečka uvidím :andel: :hug:

Jinak děkuji za pochvaly :andel: pokusím se to trochu občas dát dohromady ať víme kolik nás je 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
1.12.10 18:00

Jo holky - od kdy mám počítat těhu? Ode dne poslední MS včetně? To znamená, že když jsem měla poslední MS 29.11. tak počítam i ten den? takže des opravdu 4+6tt? JSem se nad tím nějak zamyslela a váhám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.12.10 18:07
Mifinka píše:
Jo holky - od kdy mám počítat těhu? Ode dne poslední MS včetně? To znamená, že když jsem měla poslední MS 29.11. tak počítam i ten den? takže des opravdu 4+6tt? JSem se nad tím nějak zamyslela a váhám.. :nevim:

jj, obyčejně se počítá od prvního dne poslední MS :-) zítra jdu na kontrolu, tak na mě myslete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 18:10

tehu se pocita od poslednich mesicku,prvni den co si dostala posledni mesicky :wink: ,ja mnela posledni mesicky 7.září,tak to byl prvni den a od toho dne se to pocita :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 18:12

Mikysek

budem drzet palce :palec: ,ja jdu na v patek rano na prvni screening,tak se tesim,ale zaroven mam i strach,aby bylo vse v poradku :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
1.12.10 18:30

Mifinko:
Poslední ms jsem měla 20.října…ale mám dlouhý cyklus a dost nepravidelný–kolem 35 dní, takže nevím, jestli se to dá nějak přesně vypočítat.
V pondělí budu zase moudřejší-jdu na kontrolu, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
1.12.10 19:05

Páni - člověk tady chvíli není a takhle se to tady rozroste. Po týdnu se mi domů vrátil manžel, tak jsem se mu chvíli musela věnovat :-)
Já do toho věštění klidně půjdu - jsem pro každou „srandu“ - nemyslím, že by na tom bylo něco špatného :nevim:
Jo a nebylo by už na čase založit uzavřenou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 19:09

Starrky

to bylo radosti vid,kdyznti po tydnu prijel manzel,to jste si pak vzacni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
1.12.10 19:16

Jani - to určitě - obzvlášť, když jede v takovým hrozným počasí - naštěstí teď dlouho takhle dlouhý školení mít nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 19:27
Starrky píše:
Jani - to určitě - obzvlášť, když jede v takovým hrozným počasí - naštěstí teď dlouho takhle dlouhý školení mít nebude :-)

tojo v tom pocasi,to muj pritel jel i s kamaradem do Prahy,tak asi umru strachy nez se vratej,hruza :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.10 20:02

Ahoj holky,

tak u nás je kalamita jak blázen. Domů z Brna jsme jeli 16km hodinu a čtvrt! Dálnice úplně pod sněhem, exit na Uherské Hradiště a Slavkov totálně ucpaný, všude kamiony a auta, co nebyli schopny jet dál, jeli jsme čtyřicítkou. Doufám, že zítra to bude lepší. Čeká nás cesta 100 km na tu gyndu do poradny, tak už mám z toho zase hlavu. Samozřejmě jsem celou cestu tak trnula, aby se nic nestalo, že mě bolelo břicho jak blázen. Teď je venku –9 a vichřice jak blázen. Jsme zvědavá, jak tu cestu zítra zvládneme, doufám že ano a v jedenáct uslyším pozitivní zprávy. Tak na mě holčiny mysůete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
1.12.10 20:26

Krásný večer,
ty jo já asi zmrznu :lol: vždy na večer mi začne být strašná zima…mám na sobě asi 4 vrstvy oblečení a jsem zachumlaná pod peřinou a vůbec to nepomáhá.
Jinak začínám mít takové divné pachutě v puse..pořád jako bych cítila železo…prostě jako by mi tekla krev v puse :lol: Dneska mě docela dost bolelo břicho a pobolívá mě pořád podbříšek na pravé straně. Takové píchání. Zítra se objednám na kontrolu tak dám vědět, kdy půjdu.
Krásný zbytek večera a holky ať vás nezasněží !!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky