Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
30.11.10 18:11

Ahoj holky - já jsem se teď vrátila domů z města a je tam fakt zima - brr. Teď jdu na zítra připravit bramborový salát - po týdnu školení se mi domů vrátí manžel tak ať má radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 18:26
Prcek 84 píše:
Ahoj mamino…vítám Tě!!!!
písni jak si daleko, jak se cítíš atd. Podle fotky jednoho cvrčka už máš.
Mifi..hned jak se mi těhu potvrdí od doktora tak letím za Tebou… :lol:
Jinak tady teď pročítám diskuze ohledně nemocenské, mateřské, rodičáku…docela se děsím finanční situace, určo to nějak zvládnem, ale asi to nebude žádná sláva. Já mám totiž ofiko jen min.mzdu a zbytek na ruku…takže vše se mi bude vypočítávat z min.mzdy…tak docela masakr jak tak koukám :-(

ahojky,jsem z Jablonce nad Nisou a tohle je moje druhe tehu,mam chlapecka,v lednu mu budou 2 roky,tehu si uz zacinam uzivaz,ale do ted mi bylo spatne a mnela jsem i chripka,ale uz to zacina bejt dobre,akorat si moc neodpocinu,nebo muj maly raubiř mne nenecha,vyzaduje si pozornost,ale na miminko semoc tesime a co vy holky,jak e tesite na mimi,jinak jmenuju se Janča :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.11.10 18:33

Jančo to věřím, že s dvouletým drakem si rozhodně neodpočineš. Zase ale aspoň nemáš čas tak nad tím těhu přemýšlet, to je myslím lepší. Člověk jak nemá ještě žádné dítko, tak má přeci jen čas přemýšlet nad kravinama a zbytečně se třeba stresovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 18:36

ja mam uz prukazku,dostala jsem ji v 10 tydnu a krevni testy mam za sebou,jsou dobre az na jatra,ty mam trochu zhorsene a ted v patek jdu na ultrazvuk na screening,dnes jsem tehu presne 12+0,akorat doted mi doktorka dela jenom vaginalni ultrazvuk,nebo pres bricho neni nic videt a pritom prcek je super,taky mate holky zkusenost,ze vam jeste ultrazvuk pres brisko neni videt miminko? mne to docela trapi,pritom doktorka mi nerekla,ze by bylo neco spatne,tak doufam,ze uz v patek se topovede i pres brisko :-( :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.11.10 18:38

Ahoj holky, tak zítra mastím po měsíci válení doma do práce - doktorka mě nechtěla kvůli nějaké viróze a vyššímu tlaku pustit :roll: No těším se i netěším, nevím, co mě tam čeká :think: Hlavně jsem zvědavá, jak budu zvládat tu únavu která mě přepadá.. no uvidíme…
Příští týden hurá pro průkajdu a v pátek na první screening, tak mi držte palečky ať je vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.11.10 18:40

Jančo, já jsem teď v 11tt a také mám za sebou zatím jen vaginální ultrazvuky. Příští pátek by mi měl ale dělat už přes bříško, tak uvidíme jestli něco uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 18:41
gabi.design píše:
Jančo to věřím, že s dvouletým drakem si rozhodně neodpočineš. Zase ale aspoň nemáš čas tak nad tím těhu přemýšlet, to je myslím lepší. Člověk jak nemá ještě žádné dítko, tak má přeci jen čas přemýšlet nad kravinama a zbytečně se třeba stresovat. :-)
to mas na jedne strane pravdu,ze nemam tolika casu nad vsim premyslet,ale kdyz jesem cekala malyho,jmenuje se Lukášek,tak jsme s pritelem hodne chodili mezi lidi,hodne jsem odpocivala,poslouchala hudbu a tesila se a na mysli jenom na hezke veci,jak se tesis na mimiska a jak zacnes nakupovat ty sladke male dupacky a obleceni :huban: ,to mi udela radost,az si taky neco dokoupim,a co jinak,odkud ses?
gabi.design píše:
Jančo to věřím, že s dvouletým drakem si rozhodně neodpočineš. Zase ale aspoň nemáš čas tak nad tím těhu přemýšlet, to je myslím lepší. Člověk jak nemá ještě žádné dítko, tak má přeci jen čas přemýšlet nad kravinama a zbytečně se třeba stresovat. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
30.11.10 18:45

Je holky vy už máte i průkazky - na tu já si ještě chvíli počkám - pořád není to nejhorší za mnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 18:48
Janik82 píše:
Jančo, já jsem teď v 11tt a také mám za sebou zatím jen vaginální ultrazvuky. Příští pátek by mi měl ale dělat už přes bříško, tak uvidíme jestli něco uvidíme :-)

jo,tak jsem hned klidnejsi,tak pak urcite hned pisni,co na ultrazvuku pres brisko :wink: ,ja jdu v patek rano,tak pak dam taky vedet,uz se tesim a jsem zvedava,ale muzu rict,ze tohle je moje druhe tehu a ze je kazde jine,u Lukáška jsem ani nevedela,ze jsem tehu,nic mi nebylo a u druheho mimi jsem to poznala ze mi bylo furt spatne :poblion: ,ale uz se to srovnava :potlesk: :jazyk: tady je muj klucik Lukášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.11.10 18:53

Určitě pak písnu :-) Prožívám své první těhu a při každé návštěvě dr. jsem nervózní, ale hlavně se vždycky strašně těším až zase uvidím toho svého malého cipíska, vždycky mám úplně nakrajíčku dojetím :srdce: posledně tam sebou pěkně mrskal :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.11.10 18:55

Jančo, mě bylo taky pořád špatně, ale neměla jsem ranní nevolnosti, spíš takové celodenní, někdy i v noci :roll: Ale už to začíná být čím dál lepší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 18:58
Starrky píše:
Je holky vy už máte i průkazky - na tu já si ještě chvíli počkám - pořád není to nejhorší za mnou :think:

aleneboj to bude vsechno dobry,mysli na hezke veci a prukazku uz taky dostanes uvidis :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 19:01

Janik82

to je fajn,ze uz nevolnost ustupuje,taky to uz mam lepsi a neboj,sice cekam uz druhe dite,ale taky to prozivam stejne jako ty,mam strach pred gyndou,ale zaroven se tesim na toho malinkeho milacka az uvidim :huban: :srdce: ,a taky se bojim jeste dalsich krevnich testu,co mame jeste pred sebou ,ale tak musime si rikat,ze to bude vsechno dobre :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.11.10 19:10

Já se případné problémy snažím vůbec nepřipouštět, ale v té čekárně to na mě vždycky padne a opadne to až když vidím prcka na monitoru a slyším dr. že je všechno tak jak má být :-) Jinak je to ok, už pokukuju i po kočárkách, vím že je to ještě brzy a kupovat budu stejně až těsně před, ale nemůžu si pomoct nepokukovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
30.11.10 19:10

Alice, měla jsem zdravotní potíže, snažit jsme se začali v listopadu a hned se povedlo :-)

Mamino 25 já jsem taky z Jablonce

ale tady se už trochu ztrácím a fakt nestíhám, tak se tady mějte a přeju zdravá miminka :-) :mavam: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí