Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
29.11.10 09:08

Ahoj holky - mohla bych se k vám taky přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
29.11.10 09:09

Ahoj Starrky :mavam: Jasan :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
29.11.10 09:12

Díky :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.11.10 09:49

Vítám Tě Starrky…tak jak se cítíš???Jsi o kousek dál v těhu než já tak to je fajn, budeš mi podávat informace co a jak :lol: Já měla poslední MS 29.10. ještě nemám těhu potvrzené od doktora, ale čárka krásně sílí a protože mívám dlouhý cyklus tak MS jsem měla dostat dnes a nic. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
29.11.10 09:55

Já se cítím úplně normálně - blbě mi bylo jen pár dní a to jenom když jsem se nenajedla - teď už je to v pohodě a vlastně ani nevím, že jsem těhotná - teď je akorát to dlouhý čekání na další kontrolu. A Ty už jsi k doktorovi objednaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.11.10 10:33

Ještě ne, protože já tam byla ve středu minulý týden původně na preventivku, ale ráno než jsem tam šla jsem našla slabou 2.čárku, ale na UTZ ještě nebylo nic vidět a krev jsem měla HCG 36 na co mi řekla sestra, že to vidí na poruchu MS nebo jsem těhotná tak 2 dny. Říkala, že mám testovat a když tak se pak objednat za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.11.10 10:40

ahoj holky,Mifi :-) tak jsem tě vystopovala :mrgreen: ráda bych se také přidala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
29.11.10 13:24

Ahojky všichni, tak mám chviličku volno :-)

Prcku - stejně je to skvělé, že to šlo tak brzy poznat z krve, bobišek se nedal přebít nějakýma ATB, jo a ta moje ségra pracuje v Bonatranzu.

Miky - ahoooj, no já si říkala kde jsi tak dlouho :-D :kytka: Bereme všechny pohodové těhulenky :palec:

Starrky - to je skvělé, že už máš potvrzené :srdce: taky se cítím normálně… Jen chodím pořád čůrat :lol:

Dneska jsem se objednala Dr. prej zase MS nepřišla? (pže minulý týden byla injekce) já že néééé :dance: tak mě sestřička objednala na 16.12. což by bylo asi 7+4 a nevím jestli to čekání vydržím, normálně bych nad tím neuvažovala, ale když těch nešťastných konců je tolik :oops:
Teď mi tady vlezla primářka a viděla na liště letní dětičky 2011 :zed: No nevím jestli ji to nedošlo… ale neptala se na nic.

Příspěvek upraven 29.11.10 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
29.11.10 13:26

Mifi to znám - to čekání na dr. je fakt hrozný. Já absolvovala potvrzení těhu a teď zase měsíc čekat na další návštěvu - to je strašný, obzvlášť když mě dr. nechal doma a nechodím do práce - to je fakt nuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.11.10 13:53

Jak tak koukám tak všechny půjdem k Dr. plus mínus ve stejnou dobu :dance: …to jsou nervy..nejdřív sledování Ovu…pak sledování TT a teď čekání na doktora. To je normálně drama :lol: doufám, že pro všechny s dobrým koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.11.10 14:44

no, to já měla kontroly zatím po 14 dnech :mrgreen: a chtěl mě dát na rizikové…tedy nabízel mi to, ale já se zatím cítím ok. Ve čtvrtek jdu na další kontrolu, budou mi brát krev a testovat moč, tak jsem opět nervózní. Vlastně pokaždé, když tam jdu a když mi sestřička měří tlak, tak nevěří vlastním očím, jak je vysoký :roll: ale to je u mě normální…
držím všem :palec: a ať to utíká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
29.11.10 16:23

Prcku - taky v to doufám :palec:

Starrky - A jakto? Já bych takovou pauzu brala, ale kvůli penízkům tam ještě raději zůstanu. Já jsem dnes měla v práci plno :-( při cestě z práce mě zastavili policajti a foukala jsem, tak mě to trochu streslo. Ne že bych pila ale lekla jsem se, že jsem jela rychleji nnž jsem měla, ale dobrý :-) A teď si jdu na chvíli lehnout, nějak mě bolí mě břicho.

Miky - hlavně že tluče to srdíčko, to je nejdůležitější!! :palec: A s tím tlakem, to já jsem spíše na vybulení :wink: Jinak mám nějaký blbý pocit, že by mohly // slábnout, tak jsem ještě dneska testla a jsou tam :-) :andel:

Holky, tak odpolednímu klidu zdar :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.11.10 16:27

Mifi tak hezky odpočívej…já jsem původně taky myslela, že si půjdu hajnout, ale jdu ke kámošce na čajík a podrbat…
Jinak já mám prej „syndrom bílého pláště“ když vidím doktora tak mi chce srdce vyskočit z těla a to se nebojím. Když chodím darovat krev tak se vždy strašně diví :lol: že už by mě dávno měl šlak trefit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
29.11.10 16:35

Mifi - na neschopence jsem kvůli práci jinak jsem zdravotně v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.11.10 17:40

Ahoj holky,

jsem doma z práce a vítám nové těhulky! :kytka:

Dneska toho bylo v práci až nad hlavu, jsem unavená jak štěně, tak to asi brzy zalomím a hlavně se nemůžu dočkat čtvrtka, snad bude všechno O.K. Doktor mi taky nabízel neschopenku hned od začátku, já zatím odmítla, ale teď si ji tak na dva týdny vezmu. Potřebuju si trošku odpočinout a ne se stresovat z práce, protože tam je toho teď fakt moc.

Jinak holky dneska začínám 13.týden! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky