Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
28.11.10 16:23

Mifi já jsem k lékaři šla poprvé až v devátém týdnu. Byla jsem 8tt. + 4. To čekání bylo naprosto příšerné, ale vyplatí se to. To je už fakt vidět srdíčko i srdeční akce a zbytečně dřív by mě gyndař třeba zbytečně stresoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 16:24

Gábi, já mám uplně super doktorku, děsně se snažila i před ZT, a teď mi fakt dodává sílu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.10 16:27
meduleinka píše:
Gábi, já mám uplně super doktorku, děsně se snažila i před ZT, a teď mi fakt dodává sílu!

Tak to je super. Tak to má být. Já si teď taky nemůžu stěžovat. Minulý týden mě začala hodně skákat teplota, tak jsem samozřejmě měla obavy, aby se něco nedělo a lékař uklidnil po telefonu tak nádherně, že od té doby jsem absolutně v pohodě. Dokonce ještě večer sám volal, jestli nešpiním nebo nekrvácím nebo jestli se neděje ještě něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 16:27

Meduleinko - aha tak to je skvelé. Já si dělala test ještě dneska jestli sílí a sílí :dance: baštím femibion a feritin (železo), piju čaj gravozen na podporu a udržení těhu, cpu se zeleninkou, ovocem a věcma co mají vápník - možná že mě to přejde, ale budu se snažit být svědomitá :kytka:

Prcku - vítej a taky blahopřeji ke // :potlesk: :potlesk: :-D :kytka: a víš co? Taky jsem měla poslední MS 29.10. :mrgreen: takže by jsi byla 4+2 jako já :dance: to je báječné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 16:33

Gabi - asi na tom něco bude, vůbec nevím jak to chodí, já jsem práci i na porodním oddělní, kde mám spoustu kamarádek, tak by mě určitě vyšetřily dříve, ale možná bude lepší počkat, ale vydržím to? 8-o :roll: 8-)

Meduleinko - no řekla jsem mu to v pátek :-D byl moc rád,prožívali jsme to spolu, kdyby se ho někdo zeptal, co je ovulace a jak se dá zjistit a vyšetřit a jak probíhá MS cyklus, tak ti odpoví jako profík, proto jsem nějaké zvlásštní překvapení nedělala. Jen jsme šli v pátek na oběd a jen jsem se ho zeptala, jestli jsem mu už řekla, že budeme mít miminko :srdce: :huban: a byl moc moc šťastný :dance: je to moje zlatíčko!!! :kytka:

A vy jste to někomu už řekli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 16:47

Gabi, super, taky blahopřeji k dobrému doktorovi!!!

Mifi, já mu to ještě neřekla :-) on o snažení nechtěl nic slyšet, když jsem otěhotněla minule byl moc šťastný. Ví že neberu antikoncepci ale ovulace a podobně se u nás neřešila. Tak chci počkat do vánoc, snad to vydržím a dostane pod stromeček plyšového čápa s dudlíkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 16:50

Meduleinko - proč o tom nechtěl slyšet? Bál se aby to nedopadlo jako minule? :oops: Hlavně je to krásné, určitě bude mít radost :palec:

Já se to chystám říct rodině na vánoce tak jako ty :-) zrovna včera se nás naši ptali, tak kdy už bude ta holčička?? a my že ještě v žádném případě néé :) Neví že sjme se snažili.. No uvidíme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 17:03

ne že by se bál, ale nechtěl abych se na to soustředila a děsil se sexu na povel :-) dnes je ovulace, dnes musíme. Tak lepší že o ničem nevěděl :-D
On je hodnej, ale takovej svůj. Miluje mě a já jeho, ale moc jednoduché to nemáme. On je ryba a já blíženec a to mluví za své :-)

A co bys víc chtěla? Taky holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.10 17:04

Příspěvek upraven 17.05.13 v 23:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 17:07

my to posledně řekli téměř všem a pak zas říkat, že jsem v nemocnici a tak nebylo moc přijemný. A švagr se to dokonce ani nedozvěděl a po měsíci se ptal, jak mi roste bříško. Tak asi ještě počkám. U manžela do Vánoc a u ostatních do konce prvního trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 17:08

Gábi to znám, moje tchýně se furt ptala kdy že budeme mít mimi a když manžel přišel, že už čekáme, tak prej bez radosti :-( i manžel byl dost zklamanej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 17:09

Meduleinko - Já to tak nemyslela, ale přesně jak to píšeš jsme to museli dělat my.. Ale možná proto to vyšlo hned naporduhé :kytka: ale bylo to vyčerpávající, teď jsem šťastná, že to můžeme dělat kdy chceme :lol: a ne když musíme.. Ale ne, stálo to zato :palec:

Já budu ráda i za chlapečka samozřejmě, ale pokud by mi dal někdo na výběr, tak holčičku. Tomík (nejsme manželé) má z předchozího manželství syna Adámka, je mu 10 a je pěkný raubíř, tak by sám raději princeznu. Zrovna jsme sami doma a dneska je zrovna protivný (asi začíná puberta) :zed: :think: :wink:

A odkaď jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.10 17:12

Medu já si taky přeji holčičku. Ale nějak jsem smířená s tím, že bude chlapeček. Nevím proč, ale prostě s tím počítám, takže když mi pak na ultrazvuku řeknou, že bude holčička, tak budu jen příjemně překvapená. Přítelovi je to jedno, ten prý bude spokojený s holčičkou i chlapečkem. A úplně nejvíc by se mu líbili dvojčata, zato mě teda ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.10 17:13
meduleinka píše:
Gábi to znám, moje tchýně se furt ptala kdy že budeme mít mimi a když manžel přišel, že už čekáme, tak prej bez radosti :-( i manžel byl dost zklamanej :-(

Příspěvek upraven 17.05.13 v 23:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 17:13

Mifi, já jsem z Jablonce n. Nisou a Ty?

Za tohle by mě manžel zabil :-) i když popotratu mi koupil ovulační mikroskop, ale pak to nechtěl vidět :-) chlap :-)

Já mám z předchozího manželství syna Davida je mu šest a půl. Taky raubíř :-) ale puberty se děsím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí