Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
28.11.10 17:15

Gabi, neboj o dvojčatech už bys věděla :-) A já jak t cítím, tak to bývá, cítila jsem kluka a mám kluka :-)
Ale přeju Ti aby tě překvapili :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 17:20

Holky - Tak to se máme na co těšit :-) Nevydržela bych to déle než je to nutné (do toho 20tt) :wink:

Gabi - no hlavně že to těší nejvíce vás, však ji to později dojde jak je vnoučátko báječné.. a ty jsi taky z daleka?

Medu - já jsem z jedné malé vesničky asi 6km od Ostravy, takže dááálka. A 6let tak to je ještě paráda ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 17:25

jj, šest let je paráda, před chvílí se vrátil od táty a protože měl studený nohy, vrzla jsem ho do vany a koukám chybí mu první zub a víte co si přál? aby maminka měla v bříšku miminko, ale prej ví, že si musí počkat, než se bráška narodí. Kdyby jen věděl jakou má pravdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 17:29

Holky kolik vám je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 17:34

Medu - to je krásné :srdce: určitě bude šťastný až se to dozví :-)

jo a je mi 27 a Tobě? Máte facebook? Možná to bude rychlejší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.10 17:41

Holky já jsem z Rousínova, z malého města mezi Brnem a Vyškovem. Letos v červenci jsme tady koupili byteček, jinak jsme bydleli v Brně a každý jsme úplně odjinud. :-D Jinak mi je 23 let. Facebook sice mám, ale už tam moc nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 17:48

mě je 27 taky :-) facebook mám ale nejsem ten aktivní typ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 17:54

S tím facebookem to neva, budeme „brebentit“ tady :wink: Až bude vše rizikové za námi, tak bychom se mohly před létem někdy sejít (na půli cesty) hm? Je brzy já vím, jen mě to napadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 17:55

to je dobrý nápad. Já bych klidně i udělala uzavřenou skupinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
28.11.10 17:57
meduleinka píše:
to je dobrý nápad. Já bych klidně i udělala uzavřenou skupinu :-)

Jojo, skupina by byla dobrá. Možná bych ještě chvilinku počkala, třeba se sem ještě nějaké holčiny přidají a pak bysme se mohli všechny uzavřít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 17:58

Medu - ještě bych chvilku, třeba se někdo fajn přidá, teda né že by jste mi nestačily :andel: naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
28.11.10 18:01

to jo, počkáme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
28.11.10 18:54

Hih holky vy teda jedete…člověk jde na chvíli na procházku a ono už třetí stránka :lol:
No a ještě ke mě…mě je 26 jsem kousek od Ostravy. Přítel o těhu ví…kontroloval se mnou sílící testíky.
Svým rodičům bych to chtěla říct na Vánoce…já to totiž déle nevydržím :lol: jinak bydlíme v bytečku s přítelem, ale chystáme se na přestavbu podkroví u našich.
Teď mi říká miláček: co tam pořád píšeš :lol: tak mu říkám, že píšu holkám na emiminku a on: A proč není i emiminko pro tatínky…že by si o tom tež pokecal :lol: :lol: no někdy je s těma chlapama sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
28.11.10 19:58

Prcku - ta jsme možná kousek od sede, my bydlíme přítelem (Tomem) a Adámkem v domečku ve Vřesině (té u Poruby ne u Hlučína), tak to je fajn že jsi kousek.
Mě se nikdo nediví, co tady dělám, Tomík je totiž taky na fóru, které vypadá úplně stejně jako tohl jen se tam řeší auta :-D takže je u nás pochopení z obou stran :wink:
A odkud jsi přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.11.10 08:35

Sníh, snížek :-)

Krásné ráno všem…
tak a venku máme bílo !!!!Tak všem krásný zasněžený den !!!! :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit