Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
29.11.10 19:42

ahoj těhulky :-) a nové těhulky :-) blahopřeji všem.

Já to nevydržela dnes to manželovi řekla, radost byla :-D

Mifi, pracuješ v nemocnici?
Já měla minule PN, teď na ní nespěchám, ale myslím, že mě stejně nenechá dlouho v práci :-(

Já jdu na kontrolu na UZ 8.12. tak se těším i když :srdce: ještě asi nebude.

Pěknej večer a odpočívejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
29.11.10 21:04

Tak jsem zpátky, teda my jedem!!! :-D :palec:

Jsem ráda, že už je nás tady tolik :potlesk:

Už si skoro nepamatuji, která jste která :oops: Ale tak já teda napíšu něco o sobě ať je pořádek a kdyby jste to taky tak udělali, snad to nikoho cizího zajímat nebude… ps. prcku ty nemusíš :wink:

(to bude jak inzerát do seznamky) :-D :-D
Je mi 27, jsem kousek od Ostravy, bydlíme s Tomíkem a jeho 10ti letým synem Adámkem a taky jedním malým „zrníčkem“ které už teď zbožňuji :srdce: Pracuji jako fyzioterapeut v nemocnici a taky na porodnici učím maminky správné manipulace s mimísky a vedu kurzy pro těhulky a pro maminky s dětmi kolem 8týdne. A tototototo je vše :-D

A jsem strašně ráda, že jsme se tady takhle sešly a doufám že vydržíme a časem uděláme nějaký srazík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
29.11.10 21:07

Medu - a jak jsi mu to řekla??

Gabi - já chci taky 13 týden :palec: A odpočinula sis? Já jo :-D

Prcku - tak mě se nikdo bát nemusí, já nosím je bílé triko a kalhoty :wink: a injekce nepíchám - ani to neumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
29.11.10 21:54

Červen

Ahoj holky, tak se přidávám i já :-)Za dlouhých večerů, kdy je přítel na noční sjíždím podobné servery a narazila jsem na tuto diskusi. Termín máme v polovině června. Už mi pomalu ustávají i nevolnosti, tak to začíná být veselejší :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
29.11.10 22:17

ahoj holky,
myslim, ze jsem konecne neasla skupinku kam bych mohla casove zapadnout..termin mam totiz na prelomu cerven - cervenec .. jsem z Brna, brzy mi bude 27 a zrovna prozivam svuj prvni 9 tt..koukala jsem, ze jste o neco predemnou, tak doufam, ze se dovim neco noveho, protoze kdyz jsem v ordinaci, tak me zadne otazky nenapadaji ..dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.11.10 06:02

Krásné ráno,
vítám nové přírustky v diskuzi!!!
Jééé Mifinko, tak to je fajn, to pak k Tobě budu chodit na předporodní kurzy a na kurzy pro těhulky. :dance:
Včera mě chytla nějaká divná náladička…přišla jsem od kámošky, šla jsem si lehnout a už to v hlavě šrotovalo, zda to zvládnem, zda bude vše ok atd. Zda se o mimčo dokážu postarat, zda ho budu umět nakojit. Tak jsem si normálně pobrečela…miláček byl na odpolední. Ale pak přišel a bylo po obavách. Ještě, že ho mám. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
30.11.10 09:17

Dobré ráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
30.11.10 09:59

Ahojky všem :mavam:

Vítám Janika a Kitusku :-D :kytka:

Prcku - to je třeba občas vypustit stavidla :-) Já to mám úplně stejně, buď ze stresu nebo když už nemůžu vydržet únavou.. U nás doma to taky chápou, tak jen padne otázka.. stavidla? a já na to joo :cry: a už bulím a za 10 minut je mi lépe a neboj, dáme srázek ještě před porodem a pvšechno proberem ale i kdybych ti nic neřekla, tak to zvládneš levou zadní, to je jasnačka!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 14:03

Ahojky holky,taky se k vam pridavam,ja mam TP 14.6.2011,tak uz se to da rict,ze to bude v lete,vsechny tehulky vas zdravim :-D :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
30.11.10 14:35

Ahoj mamino…vítám Tě!!!!
písni jak si daleko, jak se cítíš atd. Podle fotky jednoho cvrčka už máš.
Mifi..hned jak se mi těhu potvrdí od doktora tak letím za Tebou… :lol:
Jinak tady teď pročítám diskuze ohledně nemocenské, mateřské, rodičáku…docela se děsím finanční situace, určo to nějak zvládnem, ale asi to nebude žádná sláva. Já mám totiž ofiko jen min.mzdu a zbytek na ruku…takže vše se mi bude vypočítávat z min.mzdy…tak docela masakr jak tak koukám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.11.10 17:12

Ahoj holky,

jsem doma z práce. Dneska to bylo hrůza a děs, práce až nad hlavu. Už se nemůžu dočkat čtvrteční kontroly a volna z práce. :mrgreen:

Jinak vítám nové těhulky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.11.10 17:20
gabi.design píše:
Ahoj holky,

jsem doma z práce. Dneska to bylo hrůza a děs, práce až nad hlavu. Už se nemůžu dočkat čtvrteční kontroly a volna z práce. :mrgreen:

jé, já jdu také ve čtvrtek :-) kdy ti dali průkazku? a co krevní testy,Ok? ty se máš, že už to máš za sebou…mě to teprve čeká.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
30.11.10 17:23
meduleinka píše:
Gábi, já mám uplně super doktorku, děsně se snažila i před ZT, a teď mi fakt dodává sílu!

ahojky holky snad se k vam taky budu moct pridat..
koukám ze más skoro na den stejny datum revize jako ja..za jak dlouho ste se zacli snazit a za jak dlouho se to povedlo??my se snazime od zari a testik bdu det v prosinci tak uvidime jeslti se konecne zadarilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
30.11.10 17:33

ahoj holky :-)
ja taky chodim do prace, chtela bych tam vydrzet co nejdyl, ale vsechno me tam tak stve, posledni dobou jsem tak naladova..ale penizky jsou potreba a uz vubec nevim co bych doma 7 mesicu delala..ale uz se na starosti s miminekm tesim, Mifinko doufam, ze nas pak vsechny dobre zaucis, nebo aspon me..ja s miminkama nemam zadnou zkusenost..jen vim, ze uz ho chci a moc se na neho tesim..ted me kontrola ceka az 16.12. tak se u me nic nedeje, ale strasne se tesim na vanoce az budu rozdavat darky (jsme rodicum nakoupili boticky) tak jsem zvedava co oni na to, protoze nemaji ani tuseni, ze jsme se snazili o miminko :-) Prcku a neslo by se domluvit se zamestnavatelem, aby ti pred materskou mzdu zvysil? to uz by mu nemuselo nic udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.11.10 17:37
Mikysek píše:
gabi.design píše:
Ahoj holky,

jé, já jdu také ve čtvrtek :-) kdy ti dali průkazku? a co krevní testy,Ok? ty se máš, že už to máš za sebou…mě to teprve čeká.. 8-o

Miky průkazku jsem dostala v devátém týdnu a testy mě čekají teď ve čtvrtek spolu s ultrazvukem. Snad uslyším samé pozitivní zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí