Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
gabi- budu na tebe zitra myslet a to pocasi se fakt zblaznilo,ale neboj bude to dobry,uvidis ![]()
prcek- taky mam tyhle stavy,je mi hrozna zima a taky mam na sebe hodne vrstev,topeni jede na plno a tady to nejde vyhrat,hruza,brrrr,urcite dej vedet,kdy budes mit kontrolu,ja jdu v patek na screening
nemuzu se dockat,az zase uvidim meho maleho medvidka
![]()
Jani děkuju.
Taky v pátek budeme myslet!
Holky mě ze začátku bylo taky pořád zima. Pak se to najednou změnilo a teď je mi poslední dva týdny zase pořád teplo a potím se jak blázen. A podbřišek mě pobolíval až do 12.týdne. Pak to najednou ustalo a bolelo až dneska z toho stresu.
taky dekuju gabi
,mam i celkem strach ten patek a v kolikatem ses tydnu?
Díky za radu, trochu mi to hlodalo v hlavě..
Starky - já bych byla pro, jen bych ještě počkala na jednu těhulku Lucusku - včera mi psala že měla //
a říkala že se přidá.. No a pak Alice ale když se uzavře skupina, tak ten kdo už ji navštívil dovnitř může nebo jak to funguje?
Gabi - tfuj tfuj tfuj, zítra v 11h na vás oba budu myslet ![]()
mamina25 píše:
taky dekuju gabi,mam i celkem strach ten patek a v kolikatem ses tydnu?
Jani ve 13, zítra 12tt. + 4, takže na začátku čtvrtého měsíce.
Mifi ten kdo založí skupinu, tak umožní vstup daným lidem (třeba těm, co byli v původní diskuzi) a ty tam už pak mají přístup pořád. A zájemci o vstup musí zažádat správce skupiny a je jen na něm, jestli vstup povolí nebo ne.
Jinak dneska mi psala SZ jedna holčina z Červňátek, kam jsem chodila, že jí to tam taky moc nevyhovuje, tak jsem jí psala, jestli nechce přestoupit sem. Jak jsme tady super.
Tak uvidím, jestli se sem třeba taky nepřidá.
Příspěvek upraven 01.12.10 v 21:01
gabi.design píše:mamina25 píše:Jani ve 13, zítra 12tt. + 4, takže na začátku čtvrtého měsíce.
to uz je krasny ![]()
mamina25 píše:gabi.design píše:to uz je krasnymamina25 píše:Jani ve 13, zítra 12tt. + 4, takže na začátku čtvrtého měsíce.
Taky si říkám, že to nejhorší období máme za sebou, tak snad bude dobře a zítra vám napíšu samé dobré zprávičky. Já jsem navíc teď v těhu takový stresoun, že jsem si to od začátku moc neužívala. Prostě jsem nemohla, jak člověk všude čte, co se stalo, tak jsem hned začala přemýšlet nad hovadinama a že určitě není něco v pořádku. Zkrátka adept na hysterku roku. ![]()
mamina25 píše:
budem drzet palce,ja jdu na v patek rano na prvni screening,tak se tesim,ale zaroven mam i strach,aby bylo vse v poradku
![]()
já jsem také vyklepaná…byla jsem teď trochu ve stresu a najednou mi začaly mizet všechny příznaky ![]()
gabi- ja uz si ani nectu zadne clanky,nebo to by mne asi kleplo
,uz jsem se poucila z prvniho tehu,to jsem cetla furt ruzne clanky a akorat jsem se hodne stresovala a bala,tak ted uz nic takoveho nectu a je klid,tak urcite mam strach i z toho screeningu a taky z testu,ale tak vsechno dobre dopadne vsem holky
![]()
Mikysek- neboj bud v klidku a vsechno bude dobre,nesmis se tolik stresovat,nedela to dobre miminku,bud v klidu a uzivej si to a vsechno bude dobre
![]()
Mikysek píše:mamina25 píše:já jsem také vyklepaná…byla jsem teď trochu ve stresu a najednou mi začaly mizet všechny příznaky
budem drzet palce,ja jdu na v patek rano na prvni screening,tak se tesim,ale zaroven mam i strach,aby bylo vse v poradku
![]()
Miky hlavně klídeček a zbytečně se nestresuj. Už jsi v 10tt., to už ty příznaky začínají ustupovat. A někdo nemá vůbec žádné od začátku, to jsi ta šťastná, co aspoň něco cítila. Jinak mě od začátku bolely bradavky, bolelo mě to břicho a jak jsem vstoupila do desátého týdne, začalo to všechno pomalu, ale jistě mizet. Jediné co zůstalo je časté čůrání. Já jsem ve stresu od začátku: v práci děs běs, od sedmi do čtyř při nejlepším, honí nás tam jak nadmuté kozy, večer unavená jak štěně a pak má mít člověk dobrou náladu.
mamina25 píše:
gabi- ja uz si ani nectu zadne clanky,nebo to by mne asi kleplo,uz jsem se poucila z prvniho tehu,to jsem cetla furt ruzne clanky a akorat jsem se hodne stresovala a bala,tak ted uz nic takoveho nectu a je klid,tak urcite mam strach i z toho screeningu a taky z testu,ale tak vsechno dobre dopadne vsem holky
![]()
![]()
Mikysek- neboj bud v klidku a vsechno bude dobre,nesmis se tolik stresovat,nedela to dobre miminku,bud v klidu a uzivej si to a vsechno bude dobre![]()
Přesně tak. Už dva týdny to taky nečtu a cítím zázračné zlepšení v psychice. ![]()
Gabi - stejně tomu moc nerozumím, ale pak to kdyžtak ještě proberem až to bude aktuální jo? ![]()
Mifinka píše:
Holky, nebojte, bude všecko OKa už vám rostou bříška??
![]()
Mifi já mám břicho hned od začátku. Bývala jsem hodně nafouklá, tak hned jsem tam měla pupek. Ale teprve teď to začíná vypadat jako těhu břicho.
No už dva týdny nosím těhu kalhoty, protože se do žádných svých nevejdu. Fotka pupíku focená v pondělí: 12tt. + 1.