Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
1.12.10 20:31

gabi- budu na tebe zitra myslet a to pocasi se fakt zblaznilo,ale neboj bude to dobry,uvidis :wink:
prcek- taky mam tyhle stavy,je mi hrozna zima a taky mam na sebe hodne vrstev,topeni jede na plno a tady to nejde vyhrat,hruza,brrrr,urcite dej vedet,kdy budes mit kontrolu,ja jdu v patek na screening :srdce: nemuzu se dockat,az zase uvidim meho maleho medvidka :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.10 20:38

Jani děkuju. :kytka: Taky v pátek budeme myslet!

Holky mě ze začátku bylo taky pořád zima. Pak se to najednou změnilo a teď je mi poslední dva týdny zase pořád teplo a potím se jak blázen. A podbřišek mě pobolíval až do 12.týdne. Pak to najednou ustalo a bolelo až dneska z toho stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 20:46

taky dekuju gabi :huban: ,mam i celkem strach ten patek a v kolikatem ses tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
1.12.10 20:47

Díky za radu, trochu mi to hlodalo v hlavě..

Starky - já bych byla pro, jen bych ještě počkala na jednu těhulku Lucusku - včera mi psala že měla // :-) a říkala že se přidá.. No a pak Alice ale když se uzavře skupina, tak ten kdo už ji navštívil dovnitř může nebo jak to funguje?

Gabi - tfuj tfuj tfuj, zítra v 11h na vás oba budu myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.10 20:58
mamina25 píše:
taky dekuju gabi :huban: ,mam i celkem strach ten patek a v kolikatem ses tydnu?

Jani ve 13, zítra 12tt. + 4, takže na začátku čtvrtého měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.10 21:01

Mifi ten kdo založí skupinu, tak umožní vstup daným lidem (třeba těm, co byli v původní diskuzi) a ty tam už pak mají přístup pořád. A zájemci o vstup musí zažádat správce skupiny a je jen na něm, jestli vstup povolí nebo ne.

Jinak dneska mi psala SZ jedna holčina z Červňátek, kam jsem chodila, že jí to tam taky moc nevyhovuje, tak jsem jí psala, jestli nechce přestoupit sem. Jak jsme tady super. :mrgreen: Tak uvidím, jestli se sem třeba taky nepřidá.

Příspěvek upraven 01.12.10 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 21:01
gabi.design píše:
mamina25 píše:
taky dekuju gabi :huban: ,mam i celkem strach ten patek a v kolikatem ses tydnu?

to uz je krasny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.10 21:04
mamina25 píše:
gabi.design píše:
mamina25 píše:
to uz je krasny :kytka:

Taky si říkám, že to nejhorší období máme za sebou, tak snad bude dobře a zítra vám napíšu samé dobré zprávičky. Já jsem navíc teď v těhu takový stresoun, že jsem si to od začátku moc neužívala. Prostě jsem nemohla, jak člověk všude čte, co se stalo, tak jsem hned začala přemýšlet nad hovadinama a že určitě není něco v pořádku. Zkrátka adept na hysterku roku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.12.10 21:21
mamina25 píše:
budem drzet palce :palec: ,ja jdu na v patek rano na prvni screening,tak se tesim,ale zaroven mam i strach,aby bylo vse v poradku :think: :srdce:

já jsem také vyklepaná…byla jsem teď trochu ve stresu a najednou mi začaly mizet všechny příznaky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 21:29

gabi- ja uz si ani nectu zadne clanky,nebo to by mne asi kleplo :zed: ,uz jsem se poucila z prvniho tehu,to jsem cetla furt ruzne clanky a akorat jsem se hodne stresovala a bala,tak ted uz nic takoveho nectu a je klid,tak urcite mam strach i z toho screeningu a taky z testu,ale tak vsechno dobre dopadne vsem holky :palec: :srdce: :wink:
Mikysek- neboj bud v klidku a vsechno bude dobre,nesmis se tolik stresovat,nedela to dobre miminku,bud v klidu a uzivej si to a vsechno bude dobre :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.10 21:30
Mikysek píše:
mamina25 píše:
budem drzet palce :palec: ,ja jdu na v patek rano na prvni screening,tak se tesim,ale zaroven mam i strach,aby bylo vse v poradku :think: :srdce:
já jsem také vyklepaná…byla jsem teď trochu ve stresu a najednou mi začaly mizet všechny příznaky :-(

Miky hlavně klídeček a zbytečně se nestresuj. Už jsi v 10tt., to už ty příznaky začínají ustupovat. A někdo nemá vůbec žádné od začátku, to jsi ta šťastná, co aspoň něco cítila. Jinak mě od začátku bolely bradavky, bolelo mě to břicho a jak jsem vstoupila do desátého týdne, začalo to všechno pomalu, ale jistě mizet. Jediné co zůstalo je časté čůrání. Já jsem ve stresu od začátku: v práci děs běs, od sedmi do čtyř při nejlepším, honí nás tam jak nadmuté kozy, večer unavená jak štěně a pak má mít člověk dobrou náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.10 21:30
mamina25 píše:
gabi- ja uz si ani nectu zadne clanky,nebo to by mne asi kleplo :zed: ,uz jsem se poucila z prvniho tehu,to jsem cetla furt ruzne clanky a akorat jsem se hodne stresovala a bala,tak ted uz nic takoveho nectu a je klid,tak urcite mam strach i z toho screeningu a taky z testu,ale tak vsechno dobre dopadne vsem holky :palec: :srdce: :wink:
Mikysek- neboj bud v klidku a vsechno bude dobre,nesmis se tolik stresovat,nedela to dobre miminku,bud v klidu a uzivej si to a vsechno bude dobre :kytka: :wink:

Přesně tak. Už dva týdny to taky nečtu a cítím zázračné zlepšení v psychice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
1.12.10 21:33

Holky, nebojte, bude všecko OK :palec: a už vám rostou bříška?? 8-o :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
1.12.10 21:34

Gabi - stejně tomu moc nerozumím, ale pak to kdyžtak ještě proberem až to bude aktuální jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.12.10 21:36
Mifinka píše:
Holky, nebojte, bude všecko OK :palec: a už vám rostou bříška?? 8-o :kytka:

Mifi já mám břicho hned od začátku. Bývala jsem hodně nafouklá, tak hned jsem tam měla pupek. Ale teprve teď to začíná vypadat jako těhu břicho. :-D No už dva týdny nosím těhu kalhoty, protože se do žádných svých nevejdu. Fotka pupíku focená v pondělí: 12tt. + 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí