Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mifinka píše:
Gabi - stejně tomu moc nerozumím, ale pak to kdyžtak ještě proberem až to bude aktuální jo?
Určitě. ![]()
A takhle jsem vypadala před těhu:
Bohužel žádnou jinou fotku nemám, takže snad nikoho nepohorším. Blbější jsem už nenašla. ![]()
Gabi - teeeeda tak to jsem nečekala
Moc krásné bříško!! Já se tak těším až budu kupovat těhu kalhoty
jsem prdlá že?
gabi.design píše:mamina25 píše:Přesně tak. Už dva týdny to taky nečtu a cítím zázračné zlepšení v psychice.
gabi- ja uz si ani nectu zadne clanky,nebo to by mne asi kleplo,uz jsem se poucila z prvniho tehu,to jsem cetla furt ruzne clanky a akorat jsem se hodne stresovala a bala,tak ted uz nic takoveho nectu a je klid,tak urcite mam strach i z toho screeningu a taky z testu,ale tak vsechno dobre dopadne vsem holky
![]()
![]()
Mikysek- neboj bud v klidku a vsechno bude dobre,nesmis se tolik stresovat,nedela to dobre miminku,bud v klidu a uzivej si to a vsechno bude dobre![]()
to je dobre
,ono nemuzes vsemu verit co pisou,neco je az prehnane,vem si,kdyz moje mamka cekala mne,taky zadny ultrazvuky a nic nebylo a zeny byli v klidu,nestresovali je tak,jako dnes stresujou nas tema ruznyma testama ![]()
Mifinka píše:
Gabi - teeeeda tak to jsem nečekala![]()
Moc krásné bříško!! Já se tak těším až budu kupovat těhu kalhoty
![]()
jsem prdlá že?
Já myslím, že jsi úplně normální. Já jsem nebyla a nejsem jiná.
Podle mě to prostě k tomu patří. Já ještě ani nebyla těhu a už jsem koukala po netu po kočárcích a dalších věcech.
Mifinka píše:
Jo holky - od kdy mám počítat těhu? Ode dne poslední MS včetně? To znamená, že když jsem měla poslední MS 29.11. tak počítam i ten den? takže des opravdu 4+6tt? JSem se nad tím nějak zamyslela a váhám..
ahoj..
ja jsem se zaregistrovala na babywebu a maji tam kalkulacku, ktera mi tehu vypocitala bez jednoho dne uplne presne a taky mi posilaji maila kazdy tyden jak se miminko vyviji, moc se mi to libi, je super videt co takova mala fazolka uz vsechno ma vyvinute..
kituska píše:Mifinka píše:ahoj..
Jo holky - od kdy mám počítat těhu? Ode dne poslední MS včetně? To znamená, že když jsem měla poslední MS 29.11. tak počítam i ten den? takže des opravdu 4+6tt? JSem se nad tím nějak zamyslela a váhám..
ja jsem se zaregistrovala na babywebu a maji tam kalkulacku, ktera mi tehu vypocitala bez jednoho dne uplne presne a taky mi posilaji maila kazdy tyden jak se miminko vyviji, moc se mi to libi, je super videt co takova mala fazolka uz vsechno ma vyvinute..
Taky tam jsem. S každým týdnem přijde na meila aktuální doba těhu. Já teda ještě používám od začátku: http://www.tehotenskakalkulacka.cz/, to se mi taky líbí. ![]()
Gabi - ty hubeňoure! Sluší ti to…
![]()
Tak to jsem klidná já jsem se minulý měsíc koukala na net na těhu pyžamka, našla jsem tak dokonelé a tak krásné, že jsem na to zírala a říkala si že to musím mít ![]()
gabi.design píše:Mifinka píše:Mifi já mám břicho hned od začátku. Bývala jsem hodně nafouklá, tak hned jsem tam měla pupek. Ale teprve teď to začíná vypadat jako těhu břicho.
Holky, nebojte, bude všecko OKa už vám rostou bříška??
![]()
No už dva týdny nosím těhu kalhoty, protože se do žádných svých nevejdu. Fotka pupíku focená v pondělí: 12tt. + 1.
moc pekne brisko ![]()
mamina25 píše:gabi.design píše:moc pekne briskoMifinka píše:Mifi já mám břicho hned od začátku. Bývala jsem hodně nafouklá, tak hned jsem tam měla pupek. Ale teprve teď to začíná vypadat jako těhu břicho.
Holky, nebojte, bude všecko OKa už vám rostou bříška??
![]()
No už dva týdny nosím těhu kalhoty, protože se do žádných svých nevejdu. Fotka pupíku focená v pondělí: 12tt. + 1.
Holky děkuju. ![]()
Gabi hezký bříško ![]()
Já pomalu zjišťuju, že mi taky začínají být malé kalhoty, tak nevím, co budu nosit ![]()
Jinak mně se příznaky ztratily taky ze dne na den a teď si přijdu jako kdybych ani těhu nebyla, ale na k dr jdu až 20. tak musím vydržet
kituska píše:ahoj..
tak to se tam zítra kouknu, já jsem na hami či jak se ta stránka jmenuje a taky na fertilityfriend, ale tam mi to právě počítá o jedenden méně. Já jsem si tam zapisovala graf BT a ovu
Gabi- pridavam se slusi ti to na fotce,taky jsem byla hubena,nez jsem otehotnela s prvnim,to jsem nabrala 30 kg a moje krasna postava se nevrati,tak maly je zdravy a to je dulezite a doufam a verim,ze druhy prcek,bude taky v poradku:think: ,
Mifinka píše:kituska píše:ahoj..tak to se tam zítra kouknu, já jsem na hami či jak se ta stránka jmenuje a taky na fertilityfriend, ale tam mi to právě počítá o jedenden méně. Já jsem si tam zapisovala graf BT a ovu
Na grafu na Fertility jsem byla závislá celých osm měsíců. ![]()
Holky,mne po prvnim porodu zustalo brisko,takze ja to ted nepoznam podle briska jestli mi roste,ale mam ho jakoby nafoukle,ale jedine co poznavam,ze jsou mi taky tesne kalhotky a dvoje dziny uz nemuzu nosit,nebo mne tlacej na brisku
![]()