Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
30.11.10 19:13

tak holky,zatim se s vama loucim,musim jit se venovat synkovi,doufam,ze jeste tady pokecame a pochlubime se kazda svema zazitkama,budu se jsem tesit,mozna se jeste dnes zastavim,zatim ahojky vsem holkam :-) :mavam: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
30.11.10 19:17

Jančo, tak zatím :wink: :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.11.10 19:24

Holky koukala jsem na Prostřeno, už jsem zpět.

Jani Lukášek je úžasný klučík. Nádherný! :palec: Jinak jsem z Rousínova, z malého města mezi Brnem a Vyškovem. A ten ultrazvuk přes břicho by mi měli dělat právě teď, prý se se dělá od 12.týdne. Tak snad tam něco vidět bude, já bych chtěla i první fotečku. Zatím ještě žádnou nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
30.11.10 20:44

Ahoj holky :-D

Prcku - s těma financema to chápu, já mám naštěstí smlouvu na neurčito, ale s tím základem to není Bůh ví jak slavné :think: Jo a nechceš si udělat metřík? Nebo čekáš na Dr.? Já jsem si ho samou radostí udělala hned ten den co mi vyšly // :oops: snad ho nebudu muset mazat :nevim:

Alice - ahoooj, držím pěsti ať se k nám co nevidět přidáš :palec:

Janiku - určitě vše bude ok, nějak mi uniklo který tt jsi?

Kitusko - já mám taky 16.12. KO ale první, tak se toho data nemůžu dočkat. A s prckem to určitě zvládneš, pokud bych nedělala to co dělám, tak bych měla taky obavy, ale za 4 dny to mají všechny maminky v ruce :-) Jo a v práci - u nás je to taky děs!!! Pacient za pacientem :roll: :oops: A kde pracuješ?

Gabi - na kontrole bude určitě vše ok, když už máš za sebou hlavně to srdíčko :srdce: :palec: i tak na Tebe budeme myslet :kytka:

Starrky - ani nevíš, jak já se na průkazku taky moc těším!! :andel: A salátek jo? Taky bysem si dala :-) Já jsem se dnes vrátila z práce totálně unavená a doma byl neuvěřitelný pořádek - bože to bylo skvělé :dance: Tak jsem si krásně odpočinula :wink:

Maminko (Jani) - malý ke kouzelný a věřím že ti zabere dost času, protože to teď akorád všechno zkoumá že? :-D a myslím že když máš takovou krásnou fotečku prďoška tak se nějakým UTZ před břicho nemusíš trápit. Ono to podle mě závisí na tom, aby to mimi (děloha) postoupila spoza té spony stydké - jinak se tam tou hlavicí nedostane.. pak už je výše a proto se to pak dělá přes břicho (myslím) Jo a kyby jsi chtěla pomoct s metříkem, tak pisni :srdce:

Meduleinko - koukám že máš metřík, to je zatím to nejmladší miminečko, alespoň nejsem sama :palec:

Uf!! snad jsem na nikoho nezapomněla, hele holky bolí nebo bolelo vás břicho kolem toho 5tt často? Mě bolí v průběhu celého dne teda ne moc ale prostě ho pořád cítím.. Není to špatně? Já pořád čekám, kdy se mi trošku zvětší prsa a normálně pořád nic :lol:

Příspěvek upraven 30.11.10 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
30.11.10 20:50

Takže prozatimní seznam letních těhulek i netěhulek :-D

Gabi.design 12+2
Mamina25 12+0
Janik82 11+0
Mikysek 9+1
Kituska 9+0
Srarrky 7+2
Prcek84 4+5 (myslím)
Mifinka 4+5
Meduleinka 4+0
AliceP čekáme na // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
30.11.10 21:04
Mifinka píše:
Takže prozatimní seznam letních těhulek i netěhulek :-DGabi.design 12+2
Mamina25 12+0
Janik82 11+0
Mikysek 9+1
Kituska 9+0
Srarrky 7+2
Prcek84 4+5 (myslím)
Mifinka 4+5
Meduleinka 4+0
AliceP čekáme na // :kytka:

jé, pěkný seznámek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
30.11.10 21:06

Mifi páni ty sis teda dala práci :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
30.11.10 21:18

Mifi, nádhrnej seznámek :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
30.11.10 21:59

panecku, sikovna holka :palec:
jinak, ja se musim pochlubit, ze uz svoji prvni fotecku mam..vyloudila jsem ji po panu doktorovi hned v 7tt, takze me pritel narkl, ze jsem mu zahla s morskym konikem, ale stejne je prcek krasny :srdce:
ja pracuji v kanclu, delam bezhotovostni styk, prace je v pohode, ale ti lidi nekdy..des..a taky citim na sobe, ze jsem nejaka protivna..no aspon mam nejake priznaky tehu..jinak me na zacatku taky hrozne bolelo brisko, skoro porad a nejvic v noci..budila jsem se bolesti..myslela jsem, ze kazdou chvilku musim dostat menzes a jeste me hrozne bolely prsa..ale uz to vsechno preslo..spis me ted trapi trochu tmavsi vytok, ale snad to bude v pohode a vydrzi to do toho 16.prosin.jak jdu na kontrolu..holky asi jsem trosku pozadu, ale co znamena ten metrik?
jdu spinkat, preji hezke maminkovske sniky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 22:05

gabi.design

tak pak urcote pisni,jak si dopadla na ultrazvuku,mne delala naposled ultrazvuk v tydnu 11+6 a pres bricho a jeste nic nebylo pres brisko videt,ale jdu v patek,tak uvidime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 22:07

gabi.design

a dekuju za pochvalu,maly je peknej,ale zlobi jako certik,moc si pri nem neodpocinu,ted ho vsechno zajima,to mas pravdu,pres den chodi spinkat kolem obeda a to vzdy lehnu taky a jedina chvile odpocinku :lol: :jazyk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 22:10

Mifinka

:srdce: :srdce: Mifi dekuju moc,maly se nam povedl,akorat ted ma obdobi,ze ma svoji hlavu a zlobi,ale tak tok tomu patri :think: ,a urcite budu rada kdyz mi pomuzes s tim metrikem,nebo uz jsem to mnela udelane,ale nevim to dostatk svemu profilu,tak az bude cas,tak pak ,predem dekuju :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
30.11.10 22:12

tak hlky, jdu do hajan,jsem unavena,preji vam vsem krasne snicky a klidnou noc,pa :mavam: a urcite se tady sejdem a pokecame,je mi tady s vama moc dobre :srdce: :potlesk: tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
1.12.10 09:48

Ahoj nastavajici maminky, muzu se k Vam taky pridat? Jsem z Ostravy.Je mi 25, za mesic uz 26 :-? Mam 3 letou holcicku Sarinku, :srdce: ktera je pro me uplne vsim, je to moje hodne zlaticko a uz 7 let ziji zatim stale s pritelem, ktery je pro me take vsim :srdce: … Jinak nejak jsme se nesnazily, ale minuly mesic jsme to jen zkusily a vyslo to Posledni MS jsem mela 4.11., takze jsem tady asi uplne nejmladsi, co se tehotenstvi tyce. Zdravim Vas vsezhny. Procetla jsem par stranek, ale na me jste teda az moc rychle :mrgreen: , takze nestiham. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 11:21

Dennie

Ahojky,ja jsem tady taky cerstve,vcera jsem jsem prisla,vitej mezi nama :-) ,mne je 26 a mam dvouleteho kluka a ted cekame druhe miminko :srdce: tahle diskuse tady je dobra,aspon se muzeme kazda podelit se svyma zkusenostma :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí