Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6230
1.12.10 11:25

Ahojky - koukám, že se to tady rozrůstá, tak zdravím nové „přírůstky“ :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
1.12.10 11:28

Ahoj Dennie..vítám Tě!!!
Já jsem kousek taky kousek od Ostravy je mi 26 :lol: teda já jsem zase nováček v těhulkování, protože toto bude naše první. Kdy jsi našla //,jak se cítíš atd.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
1.12.10 11:40

Ahoj Prcku, no to je fajn byt novacek. Ja jsem prvni tehu prozivala silene emotivne. Tesila jsem se a nemohla porad uverit, ze mi neco v brisku roste :lol: … No a prvni test jsem si delala 29.11 a hned den potom 30.11. vcera // uz byly silnejsi. A odkud z Ov jsi? a takze termin bysme mely mit asi podobne, ne? Jinak ja se citim dobre, zatim zadne nevolnosti, coz se od predeslem tehu rict neda. Bylo mi zle do 14 tt. Pak to prestalo. Zvracela jsem vseho vsudy 2krat. A jak se citis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
1.12.10 11:56
Mifinka píše:
Takže prozatimní seznam letních těhulek i netěhulek :-DGabi.design 12+2
Mamina25 12+0
Janik82 11+0
Mikysek 9+1
Kituska 9+0
Srarrky 7+2
Prcek84 4+5 (myslím)
Mifinka 4+5
Meduleinka 4+0
AliceP čekáme na // :kytka:

jůů no tak to je krásnej seznam..no doufám, že se ta poslední řádka v tom seznamu změní brzy na // potvrzeny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
1.12.10 12:48

zkouska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 12:58

tak co holky,jak je dnes,jak se citite? mne dnes boli hlava a nemam naladu,hruza :-? moje dite je dnes taky jako certik,nechce spinkat a furt se mu neco nelibi :cert: ,dnes mam asi den blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
1.12.10 13:19

mamino, to nejsi jedina, asi je neco ve vzduchu, teda to si aspon rikam pro utechu, kdyz jsem protivna, nebo bez nalady :mrgreen: No a jak se citis, nezvracis? Muzu se Te zeptat, jak to mas s nevolnostma? Kdy Ti zacaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 13:44
Dennie píše:
mamino, to nejsi jedina, asi je neco ve vzduchu, teda to si aspon rikam pro utechu, kdyz jsem protivna, nebo bez nalady :mrgreen: No a jak se citis, nezvracis? Muzu se Te zeptat, jak to mas s nevolnostma? Kdy Ti zacaly?

jasne jen se ptej,tak u prvniho tehot.jsem ani nepoznala ze jsem tehotna,bylo to super a ted u druheho tehu zacalo mi bejt spatne od zaludku :poblion: ,ze vseho se mi zvedal zaludek,pak jsem si delala test a zjistila jsem,ze jsem tehu,byli tam // :dance: :srdce: ,tak mi to na gynde potvrdili a ja jsem dostala strevni chripku,takze jsem celje den a noc travila na zachode vrchem i spodem,hruza,pak mi bylo furt nevolno,ale uz jsem nezvracela a takhle to trvalo,ze se mi zvedal zaludek,ale nezvracekla jsem a nemnela jsem chut do jidla a dnes jsem 12+1 a uz je to dobry,pres den,uz asi 3 dny i normalne jim ale jeste nekdy po ranu se mi zveda zaludek,ale uz je to lepsi a lepsi :potlesk: a vecer mi obcas pali zaha a boli zaludek a to mam lizatka pro tehulky a jsou super :palec: ,akorat jsem nekdy unavena a naladova,jinak dobry a co ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
1.12.10 15:20

no tak to jsi mela fajn. Tak je teda videt, ze opravdu kazde tehu je jine. Ja zatim nepocituji, ze by mi bylo zle, ale cekam, ze to prijde, jen je mi strasna zima a asi pred tydnem, mozna vic jsem lehla s teplotou, asi chripajzna, bylo mi hodne zle, ale uz je to v pohode, tak jsem zvedava, kdy me ty nevolnosti chytnou, i kdyz bych byla radsi bez nich :lol: :-? Prvni tehu jsem nemohla videt maso, ani citit a celkove se mi natahovalo skoro ze vseho, takze jsem jedla jen brambory. A druhe mimi bylo u Vas planovane? JA jeste pred rokem si nedovedu predstavit, ze uz bych chtela druhe mimi :-) Bala jsem se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
1.12.10 15:24

Jinak bych tak spis ze srandy tady pro Vas zkusila, pokud budete chtit vestit z karet pohlavi mimi. Kdo bude chtit, napiste sve jmeno a datum narozeni, at se na Vas muzu napojit :-P Berte to ale s mensi rezervou, i karty si se mnou nekdy muzou hrat :nevim: :mrgreen: . Muzeme pak udelat tabulku predpokladaneho pohlavi. Co Vy na to? :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
1.12.10 15:52

Ahoj holky–tak se také přidávám.
Všem moc gratuluji :-)
já se to dozvěděla dnes a ještě teď jsem z toho úplně vedle.
Vůbec jsem to nečekala :lol:
Dnes mi to potvrdil i krevní test…jen na ultrazvuku stále nic není…ale asi je ještě brzy.
Psala jsem nové téma-nízké HCG,když některá juknete a poradíte, budu moc ráda :o)
Jinak všem přeji krásný průběh těhotenství :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 16:09

naty01:ahojky,taky ti gratuluju a neboj uz brzy uvidis mimiska i na ultrazvuku,jeste je brzy,ja taky nevidela na prvnim ultrazvuku nic a pak uz jo :kytka:
Dennie:to jo,ted z vlastnich zkusenosti muzu potvrdit,ze kazde tehu je uplne jine :lol: a druhe miminko jsme chteli,rozhodli jsme se,ze si udelame druhe,aby si muj syn Lukášek mnel s kym hrat :-) :srdce: a to vesteni z karet mne hodne laka,ale ja jsem slysela,ze pry neni dobre,kdyz ti vestej v tehu,tak nevim co je na tom pravdy :think:
a jinak mne je taky porad zima a u prvniho tehu mi bylo porad vedro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
1.12.10 16:25

mamina25:Díky moc, snad to bude všechno dobré.
Já si myslím, že na tom věštění pouze záleží čemu věříš…pokud se pak budeš bát, že ti to nic dobrého nepřinese, tak asi opravdu nepřinese. Z vlastní skutečnosti vím, že si pak člověk vsugeruje úplnou hloupost a ona se pak stane. Takže klidně jdi, ale nepodlehni tomu–např–já bych si vybrala auvěřila jenom tomu, co se mi líbí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
1.12.10 16:53

No tak to je hezke, ja asi hodne o tom vsem premyslim, ale jsem rada, ze se mi ukazaly dve //.
Jo a holky, ja verim jen v to dobre. Ani nepremyslim proc bych se nemela zeptat, co budu mit. Uz jsem se i ptala, tak uvidime, jestli to vyjde.
Kazdopadne nikoho nenutim. A jit s tim do toho, ze mam strach, tak se radeji neptam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
1.12.10 17:04

naty01

ty si nechas vyvestit pohlavi miminka? pujdes do toho? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...