Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Smarcie
11.1.11 13:06

No, nevolnosti u nás už trochu ustupují, ale pořád to ještě není to pravý ořechový… :-D Dám vědět jak jsme dopadli, hned jak to budu vědět a doufám, že se ty naše chlapy umoudří :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 13:10

no to taky doufám, ale za pár měsíců budem mít hezčí starosti tak ať si brblaj hihihi

• Citovat
  • Upravit
2
11.1.11 13:24

pomoc dvojčátka

prosím o pomoc!
včera mi bylo sděleno,že čekám jednovaječná dvojčata.
Jsem v 9týdnu.Celou noc jsem probrečela.V plánu jsem měla jen jedno děcko a teď hned dve a ještě najednou. Šílím jak to zvládnout po všech stránkách (Zdravotně,finančně,psychicky,bydlíme v garsonce s dvěma číčama.)navíc mám obavy,že jednovaječná dvojčátka se rodí brzy a s vadami.
Jsem pesimistka ale nemohu si pomoci :cry: :cry: :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
11.1.11 13:36

Ahoj, asi Ti budu psát už okoukané fráze, ale myslím, že každé povzbuzující slovíčko je dobré :-) Nesmíš se takhle nervovat a trápit se tím. Ikdyž věřím, že to musí být pořádný šok :-( Určitě to bude náročné po všech směrech, ale věřím, že se to dá zvládnout. Všechno se dá zvládnout!!!! :kytka: Musíš se těšit a hledat pozitivní věci :-) Věřím, že určitě ve finále budeš spokojená a šťastná :kytka:

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 13:41

ahoj tak to je fakt trochu náročný, taky jsem se trochu bála, jestli nebudou dvě, ale i tak by se to muselo zvládnout. co rodiče, ti by vám nějak nepomohli? myslim že péči o dvě děti najednou se naučíš, ono ti ani nic jinýho nezbyde, toho se neboj. jestli se rodí s nějakými vadami to vážně nevím, moc dvojčat ve svém okolí nemám ani jsem o tom nikdy neslyšela, ale myslim, že riziko je i u jednoho mimča. na takový věci je lepší nemyslet… spíš bych asi do budoucna řešilaten byt. dokud jsou malinkatý tak se tam snad nějak vejdete, ale až budou lézt a růst, tak nevím…máte nějaký možnosti? na výměnu bytu nebo tak?

• Citovat
  • Upravit
1591
11.1.11 14:08

zuzi tady v okolí jsou 3dvojčata a dokonce 1 trojčata a všechny jsou zdravé.Neboj ty tvoje určo taky budou držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
11.1.11 19:31
zuzinka82 píše:
prosím o pomoc!
včera mi bylo sděleno,že čekám jednovaječná dvojčata.
Jsem v 9týdnu.Celou noc jsem probrečela.V plánu jsem měla jen jedno děcko a teď hned dve a ještě najednou. Šílím jak to zvládnout po všech stránkách (Zdravotně,finančně,psychicky,bydlíme v garsonce s dvěma číčama.)navíc mám obavy,že jednovaječná dvojčátka se rodí brzy a s vadami.
Jsem pesimistka ale nemohu si pomoci :cry: :cry: :cry: .

zizii neboooj..hele já jsem z jednovajecnych dvojcat a je to to nejlepsi na svete co muez byt a i moje mamca rikala ze je to krasa a ze se to da v pohode zvladnou..my jsme se se segrou budily na stridacku a proste mamka si to nemuze vynachvalit..narodily jsem se taky rpedcasne ale ja mela skoro dve kila a segra dve a pul a jsme zdravy, dohnaly jsem i to ze jsem byli hubenejsi a ted mame 180 cm..a moje svagrova ma dvojcatka kluky..sice se narodili hodne predcasne a meli kazdej 900 gramu ale jsou uplne zdravy a uzasny a vesely..proste uzasny smiskove a vubec nic jim neni..takze mi muzes verit ze se to da zvadnou a i finance..jestli je jendo nebo dve to uz neni rozdil..a pockej az se narodi..budes stastna a cim se muzes pysnit??ze jsi dvojnasobna máma a to je dar:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí