Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mamina25 píše:
suchare: boleni bricha je normalni v tehu,mne taky boli i ted,jednou mne tak bolelo,ze jsem se lekla a letela hned na gyndu a doktorka mne uklidnila,ze je mimi v poradku a ty bolesti jsou tim,ze se pomalu zvetsuje deloha a je potreba i odpocivat jak to jde![]()
ahojky no já i krvácela ale dotala jsem na to nějáké prášky a rizikovku a dobrý…ted si už jenom užívam těhu=)
naznamy píše:mamina25 píše:ahojky no já i krvácela ale dotala jsem na to nějáké prášky a rizikovku a dobrý…ted si už jenom užívam těhu=)
suchare: boleni bricha je normalni v tehu,mne taky boli i ted,jednou mne tak bolelo,ze jsem se lekla a letela hned na gyndu a doktorka mne uklidnila,ze je mimi v poradku a ty bolesti jsou tim,ze se pomalu zvetsuje deloha a je potreba i odpocivat jak to jde![]()
Ahojky,odkud ses? koukala jsem,ze budes rodit taky v cervnu,to je hezke,gratuluji
a odkdy vis,ze budete mit chlapecka?
mamina25 píše:naznamy píše:Ahojky,odkud ses? koukala jsem,ze budes rodit taky v cervnu,to je hezke,gratulujimamina25 píše:ahojky no já i krvácela ale dotala jsem na to nějáké prášky a rizikovku a dobrý…ted si už jenom užívam těhu=)
a odkdy vis,ze budete mit chlapecka?
ahojky jsem z prahy…no chlapečka ale to nevíme to by sme si moc příli…kdyžtak to bude martínka no=))))))ale jinak mým rodným městem je právě jablonec...... ![]()
Ahoj jsem tady nová, zaregistrovala jsem se dnes. jsem v 16 týdnu těhotenství a strašně moc se na mimi těšíme. Mám už 17ti letou dceru a ta se taky moc těší
S přítelem jsme to plánovali , první pokus nám nevyšel čekali jsme dvojčata ale bylo to špatný tak jsem musela na kyretáž. Ted´si to užíváme doufám že bude vše v pořádku
Daninak
daninak píše:
Ahoj jsem tady nová, zaregistrovala jsem se dnes. jsem v 16 týdnu těhotenství a strašně moc se na mimi těšíme. Mám už 17ti letou dceru a ta se taky moc těšíS přítelem jsme to plánovali , první pokus nám nevyšel čekali jsme dvojčata ale bylo to špatný tak jsem musela na kyretáž. Ted´si to užíváme doufám že bude vše v pořádku
Daninak
ahojky..gratuluji:))
a drzim palce at je vse ok..ja jsem taky v po jednom potratu a tak se taky moc bojim aby to vyslo..jeste 3 nebo 4 tydny a budu z nejritictejsiho obdobi venku..nase je to prvni mimco..tak se s manzelem moc tesime:)
ahojky daninak držím palečky
.já jsem v 15t.Mám 9a3leté holky, to3 sice nebylo v plánu ,ale bylo to mile překvápko už se na mimi těším ![]()
Ahojky holky, ráda bych se k vám všem přidala. Jsem teď 11+6, takže porod nám taky vychází na léto. tak na konec července
Tak bych ráda taky s někým pokecala o všem, co tohle krásný období přináší
![]()
zdravím všechny, my jsme v polovině 13 týdne, máme termín na červenec. dnes nám přišli výsledky ze screeningu a jsme v pořádku
tak jedna malá starost za námi ![]()
My jdeme na screening příští úterý, takže se už taky nemůžu dočkat. Já jsem myslela, že výsledky dostaneš hned. Ve středu jdu hned do poradny a sestřička mi říkala, že výsledky mám přinést s sebou
Tak nevím
Hlavně už bych chtěla vědět, že je všechno v pořádku ![]()
já ty výsledky čekala až tak za týden - 14 dní, tak mě to překvapilo. ani jsem neměla čas přemýšlet jestli to může nebo nemůže být špatný
. mě řekli do telefonu, že výsledky přijdou i k doktorovi, takže až půjdem do poradny měl by to tam mít…
on mě krev a ultrazvuk udělal můj doktor a poslal to do laborky a odtud volali… nene až tak za měsíc. ale jsem napnutá ![]()
Aha, já jsem myslela, že jsi byla na tom 1. screeningu, který se nedělá normálně u doktora… ![]()
tak teď jsi mě trochu zmátla? čekáme první tak jsem trochu neznalec ale byli jsme v tom 12 týdnu, je placenej a není povinnej? a dělal mě to normálně doktor.