Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Smarcie
11.1.11 11:17

Ty brďo… :lol: Je to placený, já třeba budu platit 1000,– a jedu do nemocnice, kde mají speciální ultrazvuk a budou mi dělat testy na downův syndrom a jiný vývojový vady… Ale 100% si myslím, že to Ti Tvůj doktor nedělá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 11:19

no na DS mi to právě taky dělali. tak nevím. platila jsem 1500. vím holky co jejich doktor nemá ultrazvuk svůj byli na tom v nemocnici ale který ho má dělal jim to on… no každopádně ať tak nebo tak, hlavně že jsme v pořádku a vám držíme palečky ať jste taky :-D

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
11.1.11 11:25

Máš pravdu. vždyť je to jedno :lol: Už se nemůžu dočkat, tak snad budeme taky v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 11:26

budem držet palečky :-D . a necháte si říct co to bude? :-D

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
11.1.11 11:29

Jo jo :-) Včera jsem tady četla, že některým už to takhle brzy řekli, tak se zkusím taky zeptat :lol: Třeba budeme mít štěstí :-) Nejvíc se těším na to, že u toho může být i přítel, tak jsem zvědavá na jeho výraz :srdce: :lol:

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 11:33

já jsem si to nechala stáhnout na flashku, protože přítel byl v práci, ale doma u toho seděl a fakt nechápal :lol: , myslel si že mi doktor nějak hejbe s břichem :-D . pak už jen seděl a koukal… nám to ještě vidět nebylo, tak snad už brzo nebo puknu… přítel by to asi vydržel se nechat překvapit ale já teda ne…

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
11.1.11 11:36

To jde stáhnout na Flasku??? Tak to si jí radši taky vezmu s sebou :lol: Přítel je prostě přesvědčený, že to bude kluk, takže to dál nějak neřeší :mrgreen: A já že to bude holčička :srdce: Tak jsem zvědavá…

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 11:40

jojo jde, doktor se mě ptal jestli to chci hned poprvý, jenže to já nevěděla tak jsem jí neměla. pak už jo. druhej ultrazvuk se nám tam nenahrál, nějak se to nepovedlo a tenhle už jo. tak to budem schovávat.

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 11:42

tak jednomu z vás to vyjde určitě :-D každopádně hlavně ať je ten mrňousek zdravej viď?

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
11.1.11 12:00

To je teď úplně nejdůležitější :kytka: Člověk by nevěřil, jak se mu tímhle úplně změní priority :lol:

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 12:04

to jo, pořád si to ještě úplně neuvědomuju ani přítel, že za pár měsíců tady s náma bude cvrček :-D . trochu mám obavy jak to vezme naše pejska, zatím byla přece jen jediná, což se teď změní… ale snad to zvládneme :palec:

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
11.1.11 12:09

No přítel si to právě taky moc neuvědomuje. Teda aspoň mi to tak přijde… Tak on má i takovou introvertní povahu… Tak i doufám, že ho ten ultrazvuk trochu obměkčí… :palec:

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 12:13

když oni ti chlapi jsou v tomhle asi malinko pozadu… myslim, že jim to dochází asi až když mají to mrně v náručí. mě je třeba od začátku těhu víceméně blbě, skoro celý den, a můj chlap to absolutně nedokáže pochopit. ani ne tak to že je mi blbě, ale že mě to hrozně vyčerpává… tak s tím mimčem to maj asi tak nastejno víš.

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
11.1.11 12:46

No přesně. To že mi je blbě, to taky nedokáže vůbec pochopit. A moje nálady už vůbec ne. :nevim: Vždycky jsem byla cíťa, a teď se to ještě zhoršilo :zed: Rozhodí mě každá blbost, ale podle přítele to není tím, že jsem těhotná :-o Asi si myslí, že jsem prostě JENOM těhotná a nic jiného se na tom nemění. :lol:

No snad se to časem změní a začne víc vnímat :-(

• Citovat
  • Upravit
maggie79
11.1.11 12:57

no tak nějak je to i u nás. mě teď rozbulí skoro všechno. nejvíc mě bolí žaludek večer, to jsem ráda že ležím. o nějaký chuti k sexu nemůže bát ani řeč. chápu i jeho stranu, ale někdy bych mu nejradši něco řekla :cry: ale začíná se to trochu zlepšovat, tak snad bude líp… to nějak přežijem, musíme :-D . jdem se napapkat a něco poklidit, tak zatim a držíme palečky na ten screening. dej pak vědět :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky