Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
2.12.10 12:54

mamina 25-tybájo to koukám že ´mužskej chce dalšího kluka 8-o ,větčinou pak chtějí holčičku,taková ta klasika jako u nás :mrgreen:
a musím něco potvrdit s tou uzavřenou skupinou?za chvilku jdu do školky a přídu asi až večer tak abyste mě tak taky přijaly a nezapoměli na mě..

děkuji za přivítání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 12:59
kovinka2 píše:
mamina 25-tybájo to koukám že ´mužskej chce dalšího kluka 8-o ,větčinou pak chtějí holčičku,taková ta klasika jako u nás :mrgreen:
a musím něco potvrdit s tou uzavřenou skupinou?za chvilku jdu do školky a přídu asi až večer tak abyste mě tak taky přijaly a nezapoměli na mě..děkuji za přivítání..

neboj,taky te pozveme urco :kytka: a ja jdu za chvili taky delat jidlo a pak si na chvili lehnout a muzskej chce jenom kluky,spis moji rodice by si prali vnucku,no jo,hlavne at mame vsechny zdrave miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 13:01
kovinka2 píše:
a musím něco potvrdit s tou uzavřenou skupinou?za chvilku jdu do školky a přídu asi až večer tak abyste mě tak taky přijaly a nezapoměli na mě..děkuji za přivítání..

a jeste k te skupine,ja taky nevim,jestli se pak neco musi potvrdit,jeste jsem nebyla v uzavrene skupine,ja jsem poprve tady na e mimine,tak snad na to prijdeme pak,pry dostaneme pak pozvanky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 13:07

Holky,ja se zatim loucim,musim delat obed nez se vzbudi dite,pak si na chvilku lehnu jsem dnes unavena,tak se tady se tady zastavim nekdy odpoledne,zatim ahojky vsem :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.12.10 13:11

tak hlásím kontrola ok, mimi úžasné i srdíčko :-D jen mám vysoký tlak :-? asi budu brát prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
2.12.10 13:19

Mikysku tak to je super, že je vše v pořádku !!!!Tak jen tak dál. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 14:08

Tak už jsem zažádala a čeká se na vyřízení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 14:40

Tak mám pár minut volno, právě jsem měla 3 mimísky (masáže a míčkování) byli strašně hodní ale j jsem totálně vyčerpaná :roll: :think: Ješět mě čekají 2 pacienti a pak hurá domůůůůůů :dance:

Miky - to je skvělé!!!! Já to věděla že to bude ok :palec: :palec: A vysoký tlak se nějak vykompenzuje :andel:

Starky - tak super, díky že se o to postaráš, já jaksi nestíhám. Snad už nám to množství stačí :kytka:

Soucko - Není mi taky nic, až je mi to divné..

Holky a už se vám trochu „zvětšily“ prsa????? Mě totiž ani netlačí, ani nebolí ani se mi nezvětšují, je to normální? Asi je ještě brzy že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 14:41
Prcek 84 píše:
Mikysku tak to je super, že je vše v pořádku !!!!Tak jen tak dál. :dance:

Prcku - pěkný metřík :palec: Tak jsme na tom stejně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 15:05

Holky tak skupina už je založená. Odkaz na ní je tady.
Zkusím rozeslat pozvánky, ale kdybych na někoho zapomněla, tak zažádejte o vstup. Děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 16:14
Mikysek píše:
tak hlásím kontrola ok, mimi úžasné i srdíčko :-D jen mám vysoký tlak :-? asi budu brát prášky…

je tak to je super,ze je mimco v poradku :kytka: a s tim tlakem,to bude dobry,treba dostanes prasky a srovna se to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 16:18

Mifinka

Mne se zvetsili prsa uz hned od zacatku a ted je mam jako dojna krava :mrgreen: ,to si dela i pritel srandu,ale tak kazda zena to ma jinak,treba u prvniho tehu,se mi zvetsovali ale az dele :wink: ,ono to prijde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.12.10 16:54

Ahoj holky :o) pěkně jste se tu rozjely..jsem to přelouskala–ale teda fuška :lol:
Hlásím první noc s vědomím, že ve mě něco vzniká je za mnou.....vůbec jsem nemohla spát a ráno jsem se musela kouknout na test, že se mi to nezdálo :lol:
Zítra přijede má druhá drahá polovička-máme to k sobě trošku dál :-( ---tak bude dost překvapený-jsem z toho nějak nervozní, jelikož jsme to neplánovali-i když já ve skrytu duše tajně doufala :lol:
Jen nevím, jestli nemám spíš ještě počkat, protože na UZ zatím nic nebylo-no ani nemohlo-mám dlouhý cyklus a prý ovu byla později---tak nevím, jestli to neříct až se objeví alespoň váček…jdu zase v pondělí. Kdy jste to řekli prvně vy svým drahým??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
2.12.10 17:10

Ahoj,
mohl by mi prosím někdo poradit? Mamka mi koupila tento doplněk stravy kvůli problémum s vlasy: http://www.medpharma.info/…37-tobolek-2
Myslíte, že jako těhotné, je pro mě bezpečný a mohu ho užívat?
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 17:11

Ahoj Naty, přijď za námi do soukromé diskuze (odkaz od Starrky) ale ještě ti odepíšu tady..

úplně vím jak se cítíš, myslela jsem na to každou vteřinku a pořád se bála že se probudím :oops: No já jsem to vydržela jen půl dne, pak jsme šli na oběd do restaurace (občas takhle vpátek chodíme) a tam jsem mu to řekla, byl střešně moc rád. Určitě bych to řekla, hele já s tou varantou nepočítám že bych těhu nebyla když mi vyšel krásný // test.. Jen musíme čeka na srdíčko :nevim: :srdce: Určitě to udělej jak chceš, ale já bych to nevydržela :dance: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí