Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mamina 25-tybájo to koukám že ´mužskej chce dalšího kluka
,větčinou pak chtějí holčičku,taková ta klasika jako u nás ![]()
a musím něco potvrdit s tou uzavřenou skupinou?za chvilku jdu do školky a přídu asi až večer tak abyste mě tak taky přijaly a nezapoměli na mě..
děkuji za přivítání..
kovinka2 píše:
mamina 25-tybájo to koukám že ´mužskej chce dalšího kluka,větčinou pak chtějí holčičku,taková ta klasika jako u nás
a musím něco potvrdit s tou uzavřenou skupinou?za chvilku jdu do školky a přídu asi až večer tak abyste mě tak taky přijaly a nezapoměli na mě..děkuji za přivítání..
neboj,taky te pozveme urco
a ja jdu za chvili taky delat jidlo a pak si na chvili lehnout a muzskej chce jenom kluky,spis moji rodice by si prali vnucku,no jo,hlavne at mame vsechny zdrave miminka ![]()
kovinka2 píše:
mamina 25-tybájo to koukám že ´mužskej chce dalšího kluka,větčinou pak chtějí holčičku,taková ta klasika jako u nás
a musím něco potvrdit s tou uzavřenou skupinou?za chvilku jdu do školky a přídu asi až večer tak abyste mě tak taky přijaly a nezapoměli na mě..děkuji za přivítání..
a jeste k te skupine,ja taky nevim,jestli se pak neco musi potvrdit,jeste jsem nebyla v uzavrene skupine,ja jsem poprve tady na e mimine,tak snad na to prijdeme pak,pry dostaneme pak pozvanky
Holky,ja se zatim loucim,musim delat obed nez se vzbudi dite,pak si na chvilku lehnu jsem dnes unavena,tak se tady se tady zastavim nekdy odpoledne,zatim ahojky vsem
![]()
tak hlásím kontrola ok, mimi úžasné i srdíčko
jen mám vysoký tlak
asi budu brát prášky…
Mikysku tak to je super, že je vše v pořádku !!!!Tak jen tak dál. ![]()
Tak mám pár minut volno, právě jsem měla 3 mimísky (masáže a míčkování) byli strašně hodní ale j jsem totálně vyčerpaná
Ješět mě čekají 2 pacienti a pak hurá domůůůůůů ![]()
Miky - to je skvělé!!!! Já to věděla že to bude ok
A vysoký tlak se nějak vykompenzuje ![]()
Starky - tak super, díky že se o to postaráš, já jaksi nestíhám. Snad už nám to množství stačí ![]()
Soucko - Není mi taky nic, až je mi to divné..
Holky a už se vám trochu „zvětšily“ prsa????? Mě totiž ani netlačí, ani nebolí ani se mi nezvětšují, je to normální? Asi je ještě brzy že?
Prcek 84 píše:
Mikysku tak to je super, že je vše v pořádku !!!!Tak jen tak dál.
Prcku - pěkný metřík
Tak jsme na tom stejně ![]()
Holky tak skupina už je založená. Odkaz na ní je tady.
Zkusím rozeslat pozvánky, ale kdybych na někoho zapomněla, tak zažádejte o vstup. Děkuji ![]()
Mikysek píše:
tak hlásím kontrola ok, mimi úžasné i srdíčkojen mám vysoký tlak
asi budu brát prášky…
je tak to je super,ze je mimco v poradku
a s tim tlakem,to bude dobry,treba dostanes prasky a srovna se to ![]()
Mne se zvetsili prsa uz hned od zacatku a ted je mam jako dojna krava
,to si dela i pritel srandu,ale tak kazda zena to ma jinak,treba u prvniho tehu,se mi zvetsovali ale az dele
,ono to prijde ![]()
Ahoj holky
) pěkně jste se tu rozjely..jsem to přelouskala–ale teda fuška ![]()
Hlásím první noc s vědomím, že ve mě něco vzniká je za mnou.....vůbec jsem nemohla spát a ráno jsem se musela kouknout na test, že se mi to nezdálo ![]()
Zítra přijede má druhá drahá polovička-máme to k sobě trošku dál
---tak bude dost překvapený-jsem z toho nějak nervozní, jelikož jsme to neplánovali-i když já ve skrytu duše tajně doufala ![]()
Jen nevím, jestli nemám spíš ještě počkat, protože na UZ zatím nic nebylo-no ani nemohlo-mám dlouhý cyklus a prý ovu byla později---tak nevím, jestli to neříct až se objeví alespoň váček…jdu zase v pondělí. Kdy jste to řekli prvně vy svým drahým??
Ahoj,
mohl by mi prosím někdo poradit? Mamka mi koupila tento doplněk stravy kvůli problémum s vlasy: http://www.medpharma.info/…37-tobolek-2
Myslíte, že jako těhotné, je pro mě bezpečný a mohu ho užívat?
Děkuji za odpověď
Ahoj Naty, přijď za námi do soukromé diskuze (odkaz od Starrky) ale ještě ti odepíšu tady..
úplně vím jak se cítíš, myslela jsem na to každou vteřinku a pořád se bála že se probudím
No já jsem to vydržela jen půl dne, pak jsme šli na oběd do restaurace (občas takhle vpátek chodíme) a tam jsem mu to řekla, byl střešně moc rád. Určitě bych to řekla, hele já s tou varantou nepočítám že bych těhu nebyla když mi vyšel krásný // test.. Jen musíme čeka na srdíčko
Určitě to udělej jak chceš, ale já bych to nevydržela
![]()