Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6423
2.12.10 10:21

Mifinka

dekuju moc,zitra dam urco vedet,jak jsem dopadla na gynde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 10:23

suchare: boleni bricha je normalni v tehu,mne taky boli i ted,jednou mne tak bolelo,ze jsem se lekla a letela hned na gyndu a doktorka mne uklidnila,ze je mimi v poradku a ty bolesti jsou tim,ze se pomalu zvetsuje deloha a je potreba i odpocivat jak to jde :wink: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 10:30

Mifi, holky jsou super, teda aspon ta moje je :srdce: , ale me je ted jedno, co to bude, jen Sarinka si preje sestricku :lol: , jo a ktery metrik mas na mysli?
Jestli chces, tak posli jmeno a datum narozeni. No a mozna te znam od videniz nemocnice. JA totiz rodila ve Vitkovicich a bylo to tam uplne super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 10:32

Dennie

uz ses koukala na mne? uz vis o budu mit? :think: :lol: jsem zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 10:32

Holky - tak Dennie mi vyvěštila kluka. Kdo se přidá dál? Můžem udělat tabulku a pak čekat, jak je to přesný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 10:35

Starrky

ja se pridavam,uz jenom cekam,co mi vyvesti :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 10:36

uz to tam mas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 10:41

tak holkymne Dennie vyvestila taky chlapecka :kytka: :dance: mam radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 10:46

holky musim Vam napsat, ze uz jsem si 3 krat ptala karet, co to bude a zatim to taky vypada na kluka 8-) No uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.12.10 10:51

ahoj holky :mavam:
můžu se k vám taky přidat??zrovna dnes jsem začala 11tt :dance: ,přetávají trošku nevolnosti a začínám se věnovat i něčemu jinému než záchodu :mrgreen: jupíí.už doma tedy mám klučinu 5 let a teď bychom rádi holčičku,tak uvidíme jak to chlap zařídil,i když říká,že zařídil co měl a zbytek byl na mě :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 11:02

Kovinko - vítej já myslím že to bude bohatá skupina maminek :palec: :palec:

Dennie - já chci taky :srdce: pošlu SZ :kytka: Pracuji tady 4 a půl roku tak nevím jestli by sis mě pamatovala, leda že by jsi k nám chodila na rehabilitaci :wink: ¨
Jo a myslela jsem ten černý s tou „krevetkou“ :palec:

A jsem vážně zvědavá, tak se to věštění nakonec potvrdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 11:07

Mifinko, tak posli datum nar. a jmeno a ten metrik, normalne si na to klikni a zadej due date, na pravo je takove policko. Zadej tam termin porodu, taky jsem to nejdriv nemohla najit, tak to zkus a kdyby ti to neslo, tak napis, ja ti poradim… Jo a z rehabek te asi neznam, ale jsi mi nejaka povedoma , teda z te fotky co mas v profilu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
2.12.10 11:07

Ahoj,
taky se k vám přidávám. Dnes jsem 5tt+5. Druhou čárku na testu jsem našla už 25DC (9DPO) a teď čekám do 14.12. na kontrolu a jsem nervózní z toho, aby bylo všechno, jak má být. Kromě vynechané MS a občasného pobolívání podbřišku jsem bez příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 11:47

Čau Luci - no konečně :kytka:

Čekáme ještě na někoho? Nebo to tedy můžeme uzavřít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 11:50

No já bych to možná uzavřela. Když se bude chtít někdo připojit později, tak není problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí