Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dekuju moc,zitra dam urco vedet,jak jsem dopadla na gynde ![]()
suchare: boleni bricha je normalni v tehu,mne taky boli i ted,jednou mne tak bolelo,ze jsem se lekla a letela hned na gyndu a doktorka mne uklidnila,ze je mimi v poradku a ty bolesti jsou tim,ze se pomalu zvetsuje deloha a je potreba i odpocivat jak to jde
![]()
Mifi, holky jsou super, teda aspon ta moje je
, ale me je ted jedno, co to bude, jen Sarinka si preje sestricku
, jo a ktery metrik mas na mysli?
Jestli chces, tak posli jmeno a datum narozeni. No a mozna te znam od videniz nemocnice. JA totiz rodila ve Vitkovicich a bylo to tam uplne super ![]()
uz ses koukala na mne? uz vis o budu mit?
jsem zvedava ![]()
Holky - tak Dennie mi vyvěštila kluka. Kdo se přidá dál? Můžem udělat tabulku a pak čekat, jak je to přesný ![]()
holky musim Vam napsat, ze uz jsem si 3 krat ptala karet, co to bude a zatim to taky vypada na kluka
No uvidime.
ahoj holky ![]()
můžu se k vám taky přidat??zrovna dnes jsem začala 11tt
,přetávají trošku nevolnosti a začínám se věnovat i něčemu jinému než záchodu
jupíí.už doma tedy mám klučinu 5 let a teď bychom rádi holčičku,tak uvidíme jak to chlap zařídil,i když říká,že zařídil co měl a zbytek byl na mě
![]()
Kovinko - vítej já myslím že to bude bohatá skupina maminek
![]()
Dennie - já chci taky
pošlu SZ
Pracuji tady 4 a půl roku tak nevím jestli by sis mě pamatovala, leda že by jsi k nám chodila na rehabilitaci
¨
Jo a myslela jsem ten černý s tou „krevetkou“ ![]()
A jsem vážně zvědavá, tak se to věštění nakonec potvrdí ![]()
Mifinko, tak posli datum nar. a jmeno a ten metrik, normalne si na to klikni a zadej due date, na pravo je takove policko. Zadej tam termin porodu, taky jsem to nejdriv nemohla najit, tak to zkus a kdyby ti to neslo, tak napis, ja ti poradim… Jo a z rehabek te asi neznam, ale jsi mi nejaka povedoma , teda z te fotky co mas v profilu ![]()
Ahoj,
taky se k vám přidávám. Dnes jsem 5tt+5. Druhou čárku na testu jsem našla už 25DC (9DPO) a teď čekám do 14.12. na kontrolu a jsem nervózní z toho, aby bylo všechno, jak má být. Kromě vynechané MS a občasného pobolívání podbřišku jsem bez příznaků.
Čau Luci - no konečně ![]()
Čekáme ještě na někoho? Nebo to tedy můžeme uzavřít?
No já bych to možná uzavřela. Když se bude chtít někdo připojit později, tak není problém ![]()