Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásné zasněžené ráno,
vy jste se tu zase večer rozkecaly… ![]()
Mifinko…kdy jdeš k doktorovi???Aby šlo už vidět srdíčko???Zkusím se taky tak nějak objednat. ![]()
Ahojky těhulky!!!
Můžu se k vám přidat?
Mám 6 den zpožděnou ms a od pondělka mám //, poslední ms byla 30.10. a ovulka byla 13.11. pokud vše dobře dopadne termínek mi vychází na začátek srpna ![]()
Chtěla bych dnes na gyndu ,ale nevím jestli ještě není brzy .Aspon kdyby mi vzal krev a potvrdil mi těhotenství, měla bych jistotu ![]()
Ještě jsem vás nedočetla ,ale chystám se ![]()
Prcku - objednala jsem se na 16.12. ted sestřička řekla že to bude nej, protože dříve by bylo zbytečně brzy a nebylo by vidět srdíčko, prý se dokončuje na konci 6tt tak pak už by mělo jít vidět ![]()
Prý mám přijít jen když mi bude špatně a budu potřebovat nemocenskou a nebo kdybych krvácela..
Suchare (hele to je tako nadávka) snad ti nebude vadit když tě takhle budeme oslovolat
gratuluji ke //
Já měla poslední MS 29.10. (myslím že stejně jako prcek) tak to jsme kousek od sebe a ovu jsem měla taky 14.11. ![]()
Já jsem na potvrzení krve mebyla, // sílily tak snad je to v pořádku a v práci by to hned věděli a to nechci.. Tak držím pěsti ať je vše ok ![]()
Zdravi vsechny! U nas krasne, sice studene, ale slunickove ranko ![]()
Mafi, jsem rada, ze je tu nekdo z Ostravy. Vresina je super, takze asi bydlite v baracku, ze? JA bydlim kousinek od belskeho lesa, ale milacek je taky z Poruby
Jinak nestihla jsem vse docist, ale kdo bude chtit piste a ja Vam napisu, co zrejme cekate. Jo a MAfi, ja mam 3 letou holcicku, uz chodi do skolky a je to moje zlaticko, je strasne hodna. Strasne jsem si prala chlapecka, ale nakonec jsem moc rada, ze mam princeznicku
Takze Ty se staras o miminka? A kde pracujes, zrejme v Porubske nemocnici, ze? A tehotenstvi se pocita od prvniho dne posledni MS a kdyz chces zjistit termin tehu, tak pripocti tyden a odecti 3 mesice a vyjde ti termin 4.8.2011 ![]()
Mamino, neboj, ja uz jsem se ti vcera do karet koukala, ale kdyz to nechces vedet, necham si to pro sebe ![]()
Omlouvam se holcicky, ze nebudu reagovat na vsechno, ale fakt jsem tech 5 stran nedocetla.
Kazdopadne Vam vsem preju pohodove tehu a pozitivni kontroly.
JA jdu taky, uz pristi tyden ve ctvrtek.
Mifinka píše:
Prcku - objednala jsem se na 16.12. ted sestřička řekla že to bude nej, protože dříve by bylo zbytečně brzy a nebylo by vidět srdíčko, prý se dokončuje na konci 6tt tak pak už by mělo jít vidět
Prý mám přijít jen když mi bude špatně a budu potřebovat nemocenskou a nebo kdybych krvácela..Suchare (hele to je tako nadávka) snad ti nebude vadit když tě takhle budeme oslovolat![]()
![]()
gratuluji ke //
![]()
![]()
Já měla poslední MS 29.10. (myslím že stejně jako prcek) tak to jsme kousek od sebe a ovu jsem měla taky 14.11.
Já jsem na potvrzení krve mebyla, // sílily tak snad je to v pořádku a v práci by to hned věděli a to nechci.. Tak držím pěsti ať je vše ok
Je to přezdívka od dětství,takže nevadí
!!! Tak já asi ještě počkám a pojedu další týden,nakoupím těhu testíky a budu sledovat // jestli sílí
!! Chci se zeptat jestli vás taky pořád bolí břicho
![]()
Holky chci se zeptat, jak zadat odpoved, bez toho, aniz bych musela klikat na policko posledniho komentare v diskuzi? Jo a suchar to zni fakt drsne, ale ve skole mi taky nerikali zrovna libive. A jak se jmenujes Suchare?
Jo a jinak brisko v tehu me zacalo bolet, az kdyz se zaclo rysovat brisko. To se zacala roztahovat deloha a kdyz jsem treba sla nekam ven, tak jsem se musela zastavit a drepnout, nebo sednout, protoze me strasne pichalo v brise
A tebe boli bricho, nebo zaludek?
Ahojky - vítám nové čekatelky ![]()
U nás je dneska za oknem nádherně - zasněženo a svítí sluníčko, takže kouká se na to pěkně ![]()
Dennie co že to potřebuješ vědět na tu předpověď? Stačí jen datum narození nebo ještě něco?
Ahojky holky,zdravim vsechny,tak co tehulky,jak se dnes mame?
to mame ale snehu,co,zitra rano jdu na gyndu,a to se budu asi brodit ve snehu,nez se tam dostanu ![]()
Ahoj těhulky, tak jsme oficiálně v 5tt, jen nám ještě není vidět srdíčko. ![]()
soucko.e píše:
Ahoj těhulky, tak jsme oficiálně v 5tt, jen nám ještě není vidět srdíčko.
tak to se taky pripajim a velka gratulace
a zdrave miminecko ![]()
Dennie - krásný metřík
hned jsem na něj koukla, ale vypočílato mi to nějak divně.. ![]()
Jo a maká je fakt princezna, asi jsem taky zvědavá co budeme mít ![]()
Jo a pracuji ve Vítkovické nemocnici, Porubu nemám ráda i když to mám blíže..
Suchare - mě bolí břicho každý den jak se vrátím z práce kole 15h a pobolívá až do večera, teď mě třeba nebolí..
Soucko - juuuuuu, tak gratuluji
já jsem dnes taky 5tt ale podle mého výpočtu, může to být i jinak podle Dr. tak ucidíme a co říkala? Kdy máš přijít na to srdíčko?
Mamino - zítra budeme držet pěsti zase tobě! ![]()
Musím pracovat
nechce se mi…