Letní dětičky 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
2.12.10 07:52

Krásné zasněžené ráno,
vy jste se tu zase večer rozkecaly… :-P
Mifinko…kdy jdeš k doktorovi???Aby šlo už vidět srdíčko???Zkusím se taky tak nějak objednat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
2.12.10 08:06

Ahojky těhulky!!!
Můžu se k vám přidat?
Mám 6 den zpožděnou ms a od pondělka mám //, poslední ms byla 30.10. a ovulka byla 13.11. pokud vše dobře dopadne termínek mi vychází na začátek srpna :dance:
Chtěla bych dnes na gyndu ,ale nevím jestli ještě není brzy .Aspon kdyby mi vzal krev a potvrdil mi těhotenství, měla bych jistotu :think:
Ještě jsem vás nedočetla ,ale chystám se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 08:50

Prcku - objednala jsem se na 16.12. ted sestřička řekla že to bude nej, protože dříve by bylo zbytečně brzy a nebylo by vidět srdíčko, prý se dokončuje na konci 6tt tak pak už by mělo jít vidět :kytka:
Prý mám přijít jen když mi bude špatně a budu potřebovat nemocenskou a nebo kdybych krvácela..

Suchare (hele to je tako nadávka) snad ti nebude vadit když tě takhle budeme oslovolat 8-o :oops: :kytka: gratuluji ke // :dance: :dance: :dance: Já měla poslední MS 29.10. (myslím že stejně jako prcek) tak to jsme kousek od sebe a ovu jsem měla taky 14.11. :palec:
Já jsem na potvrzení krve mebyla, // sílily tak snad je to v pořádku a v práci by to hned věděli a to nechci.. Tak držím pěsti ať je vše ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 09:00

Zdravi vsechny! U nas krasne, sice studene, ale slunickove ranko :-)
Mafi, jsem rada, ze je tu nekdo z Ostravy. Vresina je super, takze asi bydlite v baracku, ze? JA bydlim kousinek od belskeho lesa, ale milacek je taky z Poruby :-D Jinak nestihla jsem vse docist, ale kdo bude chtit piste a ja Vam napisu, co zrejme cekate. Jo a MAfi, ja mam 3 letou holcicku, uz chodi do skolky a je to moje zlaticko, je strasne hodna. Strasne jsem si prala chlapecka, ale nakonec jsem moc rada, ze mam princeznicku :palec: :srdce: :-D Takze Ty se staras o miminka? A kde pracujes, zrejme v Porubske nemocnici, ze? A tehotenstvi se pocita od prvniho dne posledni MS a kdyz chces zjistit termin tehu, tak pripocti tyden a odecti 3 mesice a vyjde ti termin 4.8.2011 :-)

Mamino, neboj, ja uz jsem se ti vcera do karet koukala, ale kdyz to nechces vedet, necham si to pro sebe :kytka:

Omlouvam se holcicky, ze nebudu reagovat na vsechno, ale fakt jsem tech 5 stran nedocetla.
Kazdopadne Vam vsem preju pohodove tehu a pozitivni kontroly.
JA jdu taky, uz pristi tyden ve ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
2.12.10 09:11
Mifinka píše:
Prcku - objednala jsem se na 16.12. ted sestřička řekla že to bude nej, protože dříve by bylo zbytečně brzy a nebylo by vidět srdíčko, prý se dokončuje na konci 6tt tak pak už by mělo jít vidět :kytka:
Prý mám přijít jen když mi bude špatně a budu potřebovat nemocenskou a nebo kdybych krvácela..Suchare (hele to je tako nadávka) snad ti nebude vadit když tě takhle budeme oslovolat 8-o :oops: :kytka: gratuluji ke // :dance: :dance: :dance: Já měla poslední MS 29.10. (myslím že stejně jako prcek) tak to jsme kousek od sebe a ovu jsem měla taky 14.11. :palec:
Já jsem na potvrzení krve mebyla, // sílily tak snad je to v pořádku a v práci by to hned věděli a to nechci.. Tak držím pěsti ať je vše ok :palec:

Je to přezdívka od dětství,takže nevadí :palec: !!! Tak já asi ještě počkám a pojedu další týden,nakoupím těhu testíky a budu sledovat // jestli sílí :think: !! Chci se zeptat jestli vás taky pořád bolí břicho :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 09:20

Holky chci se zeptat, jak zadat odpoved, bez toho, aniz bych musela klikat na policko posledniho komentare v diskuzi? Jo a suchar to zni fakt drsne, ale ve skole mi taky nerikali zrovna libive. A jak se jmenujes Suchare? :-D Jo a jinak brisko v tehu me zacalo bolet, az kdyz se zaclo rysovat brisko. To se zacala roztahovat deloha a kdyz jsem treba sla nekam ven, tak jsem se musela zastavit a drepnout, nebo sednout, protoze me strasne pichalo v brise :zed: A tebe boli bricho, nebo zaludek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 09:41

zk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 09:51

Ahojky - vítám nové čekatelky :-)
U nás je dneska za oknem nádherně - zasněženo a svítí sluníčko, takže kouká se na to pěkně :-)
Dennie co že to potřebuješ vědět na tu předpověď? Stačí jen datum narození nebo ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 09:58

Ahojky holky,zdravim vsechny,tak co tehulky,jak se dnes mame? :kytka: to mame ale snehu,co,zitra rano jdu na gyndu,a to se budu asi brodit ve snehu,nez se tam dostanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 10:01

Starky, potrebuju jmeno, a datum narozeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.12.10 10:05

Hurááá

Ahoj těhulky, tak jsme oficiálně v 5tt, jen nám ještě není vidět srdíčko. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
2.12.10 10:11

Soucko - Gratuluji :srdce: At je mimi zdravoucke :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
2.12.10 10:13

Dennie máš sz :kytka:
Soucko gratuluju ke kontrole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
2.12.10 10:13
soucko.e píše:
Ahoj těhulky, tak jsme oficiálně v 5tt, jen nám ještě není vidět srdíčko. :dance:

tak to se taky pripajim a velka gratulace :huban: :kytka: a zdrave miminecko :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
2.12.10 10:19

Dennie - krásný metřík :palec: hned jsem na něj koukla, ale vypočílato mi to nějak divně.. :oops:
Jo a maká je fakt princezna, asi jsem taky zvědavá co budeme mít :srdce:

Jo a pracuji ve Vítkovické nemocnici, Porubu nemám ráda i když to mám blíže..

Suchare - mě bolí břicho každý den jak se vrátím z práce kole 15h a pobolívá až do večera, teď mě třeba nebolí..

Soucko - juuuuuu, tak gratuluji :palec: :srdce: já jsem dnes taky 5tt ale podle mého výpočtu, může to být i jinak podle Dr. tak ucidíme a co říkala? Kdy máš přijít na to srdíčko?

Mamino - zítra budeme držet pěsti zase tobě! :kytka:

Musím pracovat :oops: :-( :zed: nechce se mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí