Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc děkuji za upřesnění, doufám, že není tedy problém, když již vložená hodnocení upravím, snad se mi tedy taky započítají. ![]()
Ještě mě napadá, aby se nestávalo, že třeba ohodnotím místo, které bude následně smazáno pro duplicitu. Děkuji a přeji krásný večer ![]()
@Andrea3131 @Sonnullinkka @caramba @Rezinac
Hodnocení - min. délka 500 znaků a 1 autorská fotka
V tomto případě vás nepotěším. K hodnocení je skutečně potřeba přidat autorskou fotku z místa a rozsah popisu by měl být také minimálně 500 znaků, jak popisují pravidla.
Není potřeba uvádět duplicitní informace o samotném místu, stačí napsat, s jak starými dětmi jste výlet podnikli, v jakém počasí, jaká byla cesta, doporučení k místu pro ostatní rodiče, čím místo oslovilo/ zklamalo právě vás.
Vyhodnocení 1. herního týdne proběhne ve středu, pak budeme vědět, kolik z vás splnilo podmínku týkající se hodnocení. Každopádně - pokud víte, že vaše hodnocení není v dostatečném rozsahu - doporučuji urychleně doplnit. V průběhu dneška a částečně i zítřka. Rozhodné je datum přidání hodnocení, nikoliv jeho úpravy.
Krásné léto,
Jitka ![]()
Př.: (513 znaků)
Na Okoř jsme poprvé vyrazili ve 4 na kolech. 4-leté dítko po vlastní ose, roční batole v sedačce. Cesta z Velkých Přílep je dlouhá 5 km. Jako první jsme zvolili klidnější a nejkratší trasu po vedlejší silnici přes Noutonice, u noutonické nádrže jsme odbočili doleva a zbytek cesty byl po polní cestě, která je bez provozu. Trasu zvládne snadno dítě i nesportovní rodič.
Na Okoři měl - více než samotná zřícenina - úspěch tradiční prastarý kolotoč a lodičkové houpačky, které v podhradí bývají poměrně pravidelně.
Úprava popisu místa/ úprava hodnocení
Nebojte se upravovat popis místa, ani hodnocení. Naopak. Čím lepší, tím lépe pro vás. Datum přidání zůstává beze změny a to je rozhodné při vyhodnocování jednotlivých kol hry.
Mazání duplicitních míst
Když mažeme místo z důvodu duplicity, přesouváme zároveň hodnocení k místu původnímu. Budeme moc rádi za pomoc s hlášením duplicitních míst.
Krásné léto,
Jitka ![]()
Audiotéka kódy na měsíční předlatné
Právě dorazil email s informací, že kódy by měly dorazit v průběhu zítřka a my je začneme distribuovat ihned vzápětí.
Pěkný den,
Jitka ![]()
@admin
Dobry den. Dekuji za odpoved, ale porad nikde v pravidlech nevidim, ze je nutne pridat k hodnoceni fotku. Muzete tady prosim vlozit konkretni vysek pravidel, kde je toto uvedene?
Mam pocit, ze se pravidla vymysli a meni za pochodu, coz mi teda neprijde k ucastnikum moc fer…
@admin Teď jsem chtěla své hodnocení upravit a hlasí mi to bohužel chybu ![]()
Nefunkční editace hodnocení
Dobrý večer, právě jsme s kolegyní ověřovali editaci hodnocení a oběma nám funguje, jak na desktopu, tak na mobilu. Můžete (klidně do soukromé zprávy adminovi) poslat url, kde vám editace nefunguje?
Pěkný večer,
Jitka ![]()
Pravidla pro přidávání hodnocení
Máte pravdu, po konzultaci s kolegyněmi může být výklad v pravidlech zavádějící, raději je doplníme, aby bylo vše úplně jasné. A pravděpodobně v prvním týdnu hry budeme při výběru výherců shovívavější.
Vysvětlení ale najdete v průvodních materiálech ke hře, například zde:
Všude uvádíme, že podmínkou hodnocení je návštěva místa a pořízení autorské fotografie,
Asi se vám zdá pravidlo zbytečné. Proto raději vysvětlím záměr hry. Rádi bychom pro rodiče vytvořili nástroj, který bude plný užitečných, praktických rad a tipů. Ty mohou dát jen ti, kteří místo opravdu navštíví. Fotka prokazuje návštěvu v místě.
Jak vidím na Vašem profilu, zatím s účastí v letošním ročníku váháte. Snad Vás záměr hry přesvědčí o tom, že pravidla nejsou jen proto, abych vás zbytečně trápili ![]()
Krásné léto a užijte si výlety,
Jitka ![]()
@admin píše:
@orsulikova.zuzanaNefunkční editace hodnocení
Pěkný večer,
Dobrý večer, právě jsme s kolegyní ověřovali editaci hodnocení a oběma nám funguje, jak na desktopu, tak na mobilu. Můžete (klidně do soukromé zprávy adminovi) poslat url, kde vám editace nefunguje?
Jitka
Z toho vyplyva, ze admini soutezi pod svymi soukromymi ucty take? ![]()
Nerozumím Vašemu dotazu a hlavně jeho důvodu. Snažíte se naznačit, že adminky jednají nečestně? Soutěže děláme pro celou komunitu, zaberou nám čas navíc, v podstatě zatěžují aparát eMimina. Naznačováním nečestného jednání veškerou dobrou vůli týmu shazujete.
Aby bylo jasno:
Jitka
@admin píše:
@SonnullinkkaNerozumím Vašemu dotazu a hlavně jeho důvodu. Snažíte se naznačit, že adminky jednají nečestně? Soutěže děláme pro celou komunitu, zaberou nám čas navíc, v podstatě zatěžují aparát eMimina. Naznačováním nečestného jednání veškerou dobrou vůli týmu shazujete.
Aby bylo jasno:
Jitka
- Výlety a hodnocení v sekci Výlety může přidávat kdokoliv, i adminky pod adminským nebo soukromým účtem. Je to žádoucí aktivita.
- V případě ověřování editace hodnocení jsme testovali Výlety na účtu admina, který má založených několik výletů a přidaných několik hodnocení.
- Samotné hry se zaměstnanci Mafry účastnit mohou (mohou přidávat výlety a hodnotit), ale bohužel, nevyhrají žádnou cenu.
Ja jsem se jen zeptala, netreba hledat za kazdym dotazem nejaky utok…
Omlouvam se, jestli to tak vyznelo ![]()
Hezky den preji.
@admin píše:
@orsulikova.zuzanaNefunkční editace hodnocení
Pěkný večer,
Jitka
Omluva míří k @orsulikova.zuzana
Skutečně jsme měli chybu v jedné ze šablon a editace některých hodnocení místa z mobilu nebyla možná. Opravujeme, oprava by měla být nasazená zítra (tj. 14.7.) ráno. Do té doby lze hodnocení editovat jen na desktopu.
Děkujeme za nahlášení a detaily chyby,
Jitka ![]()
@admin tak já teď nevím, zda jsem někam zařazená do soutěže, nebo ne
tip jsem přidala už minulý týden, i hodnocení, dneska jsem teda upravila hodnocení (na mobilu), aby vyhovovala pravidlům podle téhle diskuze a teď čtu, že se první týden vyhlašoval včera (což jsem nesplňovala těch 500znaků a fotky u hodnocení a na mobilu to opravit nešlo), ale výherce nikde nevidím ![]()
@MiliKuu píše:
@admin tak já teď nevím, zda jsem někam zařazená do soutěže, nebo netip jsem přidala už minulý týden, i hodnocení, dneska jsem teda upravila hodnocení (na mobilu), aby vyhovovala pravidlům podle téhle diskuze a teď čtu, že se první týden vyhlašoval včera (což jsem nesplňovala těch 500znaků a fotky u hodnocení a na mobilu to opravit nešlo), ale výherce nikde nevidím
Dobrý den,
omlouvám se, vyhlášení týdenní soutěže ještě neproběhlo, kolegyně Jitka a Terka budou výherce vyhlašovat zítra, výhercům přijde soukromá zpráva + budou k dispozici na stránce hry ![]()
Děkuji a přeji hezký den,
Viki ![]()