Léto venku s eMiminem 2022

20876
15.6.22 08:49

Léto venku s eMiminem 2022

Léto venku s eMiminem je zpět! Hrajete o 198 výher v celkové hodnotě 298.000 Kč. V této diskuzi vám budeme odpovídat na všechny vaše dotazy týkající se hry.

Letošní ročník má několik změn:

• Jednodušší pravidla
  • Rychlejší přidávání míst

Důležité odkazy:

FAQ:

• Jak a o co hrát v hlavní hře? Přidejte 5 tipů na výlet a 10 hodnocení v době od 4.7. do 28.8.2022. Hrajete o tyto hlavní ceny: Hlavní ceny
  • Jak a o co hrát v týdenní soutěži? Přidejte 1 tip a 2 hodnocení vždy od pondělí do neděle. Hrajete o tyto týdenní ceny: Týdenní výhry
  • Jak hrát o všechny ceny hry? Nejvýhodnější taktika je přidat každý prázdninový týden 1 tip na výlet a 2 hodnocení.
  • Jak zjistím, kolik míst už jsme vložil/a? Na hlavní stránce hry najdete záložku Moje hra . Zde najdete přehled svých vložených míst i hodnocení.

Pro dotazy ke hře využijte tuto diskuzi.

Těšíme se na vaše tipy na zajímavá místa pro rodiny s dětmi, hra začíná! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
128
4.7.22 00:57

Dobrý den,
přidala jsem výlet, ale kód na předplatné do Audiotéky mi nedorazil, na záložce Moje hra stále svítí jen podmínka, pro získání předplatného. Vložila jsem něco špatně?
Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
4.7.22 01:02

@JAGizna

Děkujeme, že se účastníte hry :palec: Váš tip je zadán správně. Kódy pro předplatné Audiotéka začneme rozesílat cca do 14 dnů, ihned jakmile budou dodány partnerem hry.

Děkujeme za trpělivost a krásné léto :srdce:
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
4.7.22 15:34

@admin
Přeji krásný den.
Nejsem si jistá dvěma věcmi:

1. Kolik je potřeba napsat znaků? Někde uvádíte min. 500 a někde min. 750…

A tento počet znaků je nutný i pro týdenní soutěž?

1. Pokud napíši 10 tipů a ohodnotím 20 míst, tak budu ve slosování hlavní soutěže dvakrát nebo jen jednou?

Mockrát děkuji za odpověď :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
4.7.22 15:48

@Vefka1986
Dobrý den,

minimální počet znaků je 500, kde jste prosím zahlédla číslo 750? Předám to kolegům k opravení :) Limit znaků je stejný jak u hlavní, tak u týdenní soutěže.
Týdenní soutěže se můžete účastnit pouze za jeden profil, tj. přidané tipy nenásobí Vaše šance.

S pozdravem,
Viki :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
4.7.22 21:00

@admin všimla sem si také, bze u pravidel soutěže, je psáno najednou 750 znaků 😀 posílám screen. Chci se zároveň ještě zeptat, zda když přidám místo a zároveň tam vyplním jeho hodnocení zda se to i u toho mého mista zapocita jako hodnocené místo a nám tedy splněno? Další věc, zda u hodnocení musí být také těch 500 znaků jako u přidání místa? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.7.22 21:48

@admin
Dobrý den, já mám asi úplně hloupý dotaz, ale těch 500 znaků je s mezerami nebo bez? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.22 07:09

Dobrý den, díky opět za tuto parádní soutěž:) jen se chci zeptat, tipy se přidávají do stejné mapy jako loni? Tzn. když to místo někdo přidal v loňském roce, tak já už ho letos nemůžu přidat? :)
Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.7.22 22:03

Hodnocení

Dobrý večer, pravidla jsem si pročetla, jen se chci zeptat, zda pro účast ve hře o hlavní ceny je počet znaků k deseti hodnocením stanoven také na minimálně 750 nebo zda to může být méně? Mnohokrát děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
11.7.22 09:54

@Snazilkakacka
@Rezinac

Děkujeme za připomínku, sladíme, stačí 500 znaků. Pro kontrolu počtu znaků lze použít libovolný nástroj na webu např. Počet znaků

Př. délky textu:

Zřícenina hradu Okoř (504 znaků)

Zřícenina hradu Okoř je oblíbeným cílem výletníků i cyklistů. V letních měsících se zde konají šermířská vystoupení či výpravné bitvy a prostranství před hradem se stává dějištěm festivalů a koncertů. V podhradí najdete restauraci a cukrárnu.

Do vsi Okoř vede přímé autobusové spojení z metra Dejvická. K hradu vede cesta podél Zákolanského potoka, vhodná i pro kočárky.

Prohlídkový okruh si můžete projít buď s průvodcem nebo bez něj. V hradu si zblízka prohlédnete torzo věže a raně gotickou kapli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
11.7.22 09:58

@orsulikova.zuzana

Přesně tak, hra pokračuje, plníme stále stejnou mapu a místa musí být nová. Duplicity jsou zakázané a budeme je mazat.

Hodně štěstí ve hře, těšíme se na Vaše tipy
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20876
11.7.22 10:01

@Andrea3131

Dobrý den,
i hodnocení musí mít stejnou podobu jako popis místa, tzn. minimálně 500 znaků (počet znaků lze ověřit např. zde: počet znaků.
Zároveň je k hodnocení potřeba přidat alespoň jednu vlastní (autorskou) fotografii z místa.

Hodně štěstí ve hře,
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
11.7.22 18:09

@admin
Dobry den. Ja mam dotaz k hodnoceni, je opravdu nutno hodnotit 500 znaky? Co jsem koukala, tak to skoro nikdo nesplnil, mate vubec nekoho v prvnim tydnu, kdo tuto podminku splnil? :D
A ze se do hodnoceni musi vkladat take fotka, to neni ani v pravidlech, tak jak to tedy je?
Nesla by pravidla pro hodnoceni jeste upravit a hlavne sjednotit? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
11.7.22 19:32

@Sonnullinkka mně těch 500 znaků v hodnocení taky připadá nesmyslné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.7.22 22:48

@admin já se přiznám, že jsem taky nikde nenašla, že musí být i u hodnocení vložená fotka :think: Tak musí nebo nemusí? :) A taky se přidávám k tomu, aby pravidla pro hodnocení nebyla tak přísná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová