Leze vám mateřská na mozek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
12.4.18 14:53

Já (v té době tak dvacetiletá?) byla kdysi na houbách s babičkou, která měla poslední malé dítě (vnouče) na starosti tak před deseti lety. No a utrhla jsem si ostružinu, dám ji do pusy a najednou slyším: „Co to máš v pusince? Okamžitě to vyplivni!“. Takže takové slabší chvilky má asi člověk už do konce života :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
12.4.18 14:55

Já spíš z nevyspání dala do mikrovlnky třeba prázdnou láhev od mlíka :D s tím, že ohřeju vodu :D Když mikrovlnka skončila, vyndala jsem flašku a bila se do hlavy, že jsem ji zapomněla předtím naplnit :D Nebo jsem v noci úplně nevyspalá udělala mlíko, zavřela láhev.. přinesla k postýlce, tam jse láhev otevřela a chrstla malému na hrudník :oops: :oops: :oops: :oops: to už se mi jednu stalo :D naštěstí se to neopakovalo :D Byla jsem hodně vyčerpaná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.4.18 14:58

Me teda taky hrabe. Ale jinym zpusobem. Asi horsim. Kdyz jsem tu s detma (2 roky a 2 mesice) sama a starsi ma hysteraky a mala breci tak mam pocit, ze bouchnu. Zacnu se normalne klepat a potit. Blazen no :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.18 15:07
@Inuš11 píše:
Ahojda všichni,
trochu téma na odlehčení:) Leze někomu mateřská na mozek tak, že se třeba u kamarádky kolébáte ze strany na stranu, máte chuť každou větu vyzpívat, mluvíte na lidi ve zdrobnělinách, pochválíte přítele jak si skvěle odříhl, vyprávite všem jaký udělal váš drobek ukázkový bobek a jiné špeky? :lol: :lol: Tuhle jsem si na tohle téma povídala s kámoškou a dost jsme se nasmáli tomu, jak to mateřství s kombinací nevyspání, může člověku lézt na mozek :lol: :lol: Doufám, že v tom nejsem sama, jinak volám Chocholouška :lol:

Jo leze, ale proto, že to strašidlo jedno zlobí. Bobky jsem nikdy s nikým neřešila, max když se nemohla několik dní vykadit volala jsem mamce jak mám ten bobek vyšťourat. Ale s manželem jsme bobky našeho zlatíčka probírali to jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
12.4.18 15:21

Já jsem byla na začátku mateřský dost často hrozně rozněžnělá, takže jsem malé říkala různýma roztomilýma zdrobnělinkama a jednou ze mě vylezlo „ty moje kokoťátko“ - chtěla jsem pochopitelně říct koťátko :mrgreen:
Pak jsme se stavovali kdesi na oběd, seděli jsme u velkýho stolu a přisedla si k nám nějaká rodina. Malé bylo tehdy asi půl roku, my jsme jedli a já malé furt nabízela kukuřičnou křupku, a jak jsem na ni tehdy furt roztomile šišlala, tak se slyším jak říkám „Na, miláčku, tady máš čupinku, no dej si čupku, dej si čupku!“ :zed: :mrgreen: :mrgreen: dost se to zlepšilo s nástupem do práce, sice se někdy musim držet abych netleskala když se někomu něco povede, ale jinak dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
12.4.18 15:22

Jojo, popojizdeni nakupnim vozikem znam velmi dobre. :oops: Ja v soucasnosti mam tendence jakymkoli madlem houpat. A bagrrrr! uz jsem v prazdnem aute taky volala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3355
12.4.18 15:40

Ja běžně houpu nákupní vozík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.4.18 15:49
@Lily Evans píše: dost se to zlepšilo s nástupem do práce, sice se někdy musim držet abych netleskala když se někomu něco povede, ale jinak dobrý :lol:

Tak to mě pobavilo :lol: Jinak malému taky říkám zdrobnělinama třeba kachňátko, ptáčátko, žížalátko a tuhle jsem mu u tchánovců říkala Křemílku, tak na mě taky koukali trochu divně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
12.4.18 15:49
@Samuše píše: :lol: :lol: ja mam ze vseho prehnanou radost :lol: :lol: a tancuju na jakoukoli melodii :D :D vsechny zdravím a až přehnaně děkuju :D

Bože, to dělám já!! :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.4.18 16:05

@Inuš11 Tak takhle zrovna ne…ale úplně nejhorší je to mykání u matek!! už nám roste zoubek už chodíme už spínkame atd.To mám pak pocit že jim fakt hrabě… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.4.18 16:20
@Annabela11 píše:
@Inuš11 Tak takhle zrovna ne…ale úplně nejhorší je to mykání u matek!! už nám roste zoubek už chodíme už spínkame atd.To mám pak pocit že jim fakt hrabě… :roll: :roll:

takže máš pocit, že když se mě jedna maminka zeptala: „kolik vážíte?“ že jsem byla zaražená oprávněně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.4.18 16:40

Jó, kdo doma neměl dítě, který nemohlo několik dní hodit bobek a bylo řádně u toho veselo, ten nepochopí tu velkou euforii, když se konečně zadaří :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
12.4.18 16:44

Teta mi jednou říkala, že se jí občas stalo, že šla sama! nakoupit a v hlavě si zpívala šly panenky silnicí nebo prší, prší, jen se leje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.4.18 17:13

@Elishka1 No jistě… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
12.4.18 23:38
@Annabela11 píše:
@Inuš11 Tak takhle zrovna ne…ale úplně nejhorší je to mykání u matek!! už nám roste zoubek už chodíme už spínkame atd.To mám pak pocit že jim fakt hrabě… :roll: :roll:

Na mateřský mi hrabe slušně, ale tohle bych z pusy nikdy nevypustila. Mam osypky, když to slyšim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí