Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, co je to teď za módu, ale přijde mi, že se poslední dobou rozjíždí psaní lživých příběhů, kdy si autor -zakladatel- evidentně vymýšlí, a zároveň komentáře, ve kterých je věrohodnost úvodního či dalšího příspěvku zakladatele čtenáři shazována. Je za tím něco víc? Anebo se prostě lidem líbí machrovat? ![]()
Oplaceni stejnou minci. Lidem se nelibi kdyz z nich nekdo dela dementy.
@verusuvi píše:
Nevím, co je to teď za módu, ale přijde mi, že se poslední dobou rozjíždí psaní lživých příběhů, kdy si autor -zakladatel- evidentně vymýšlí, a zároveň komentáře, ve kterých je věrohodnost úvodního či dalšího příspěvku zakladatele čtenáři shazována. Je za tím něco víc? Anebo se prostě lidem líbí machrovat?
Jsou prázdniny, lidi se nudí. A napsat srdceryvný příběh, a pak se bavit tím jak na to lidé skočili, asi nudu zažene no ![]()
@Seizdra Tak to bych samozřejmě pochopila. Ale nevěřící komentáře se objevují jako odpověď na vcelku logický problém (téma, předchozí komentář, dle aktuální situace)- tak to mi přijde divné.. nebo jsem fakt naivní ![]()
@boball Tak to už ale fakt nechápu.. to snad lepší tvořit něco doma pro vlastní potěchu.. někdo se evidentně raději uspokojuje ve virtuálním světě ![]()
@verusuvi píše:
@Seizdra Tak to bych samozřejmě pochopila. Ale nevěřící komentáře se objevují jako odpověď na vcelku logický problém (téma, předchozí komentář, dle aktuální situace)- tak to mi přijde divné.. nebo jsem fakt naivní
@boball Tak to už ale fakt nechápu.. to snad lepší tvořit něco doma pro vlastní potěchu.. někdo se evidentně raději uspokojuje ve virtuálním světě
Doma by to nemělo takový ohlas ![]()
@verusuvi píše:
@Seizdra Tak to bych samozřejmě pochopila. Ale nevěřící komentáře se objevují jako odpověď na vcelku logický problém (téma, předchozí komentář, dle aktuální situace)- tak to mi přijde divné.. nebo jsem fakt naivní
@boball Tak to už ale fakt nechápu.. to snad lepší tvořit něco doma pro vlastní potěchu.. někdo se evidentně raději uspokojuje ve virtuálním světě
rekla bych, ze sis sama odpovedela ![]()
@verusuvi
a rekla bych, ze se to muze vztahovat na obe strany - na ty, co si mozna vymysli i na ty, co se snazi ukazat, jak jsou moc chytri, ze na to neskocili ![]()
Kdyz budu chtit cist cervenou knihovnu nebo scifi tak zajdu do knihy nebo do knihovny a neco si koupim/pujcim. Pripadne me neurazi pokud tu nejakou fikci nekdo napise, ale s tim ze se k tomu verejne prizna.
Pribeh ktery dost zavani tim, ze je smysleny je dobry jen na to, aby si ctenar prisel ze je tahan na varene nudli a to se vetsine zrejme nelibi…takze ty komenty pak vcelku chapu.
Co nechapu je tohle tema. Co vic by za tim melo byt? Nejaka konspiracni teorie? sem s ni
![]()
No, já včera náhodou přečetla deníček, co byl na hlavní stránce (ted toho lituju), od nějakého „tatínka“, romantický příběh o lásce, jak se vzali, čekali dětátko a pak strašným způsobem plným krve matka při porodu zemřela, byly tam i nezvyklá jména-Karen, Elisabeht…ale nějak mi to nesedlo, nevěřím tomu.
(a na druhou stranu mně štve, že jsem to četla, páč čekám mimi-porod hrozí dříve,,,a neni dobrý číst příběhy se špatným koncem) ![]()
@quinny Sci-fi z toho zase nedělej, ale z pár diskuzí jsem pochopila, že tu běží nějaká válka, doslova odplata, za Modrého koníka.. pak jsem úplně mimo mísu a lživé či nevěřícné komentáře mě naštvávají a autoři se shazují a jsou shazováni. ![]()
Co vic by za tim melo byt? spiknuti? spionaz?
blbost, proste kdyz je neco pritazene za vlasy, ma to svoje ohlasy, na tom nic divneho nevidim a kdyz si tady nekdo chce honit triko, aspon dostane za usi
To je naprosto jednoduchý - počítat snese všechno, tak proč si tady nezahrát na někoho jinýho… ![]()
@LenazeStrakonic : jo to jsem take cetla a nevim nevim…na druhe strane pak radeji nereaguji, pamatuji si diskusi, ktera zacinala takovym zoufalym vykrikem o sebevrazde pritele nebo manzela…bylo to od novacka, takze pak tam bylo x stranek komentaru „nekdo si z nas zase dela srandu,“ jenze pak se ukazalo, ze to byla pravda. Nevim, pokud nekoho osobne neznam, tak se to cele snazim brat s hooooodne velkou rezervou, to je asi jedina cesta (i kdyz ne vzdy mi to vyjde
)