Lhářky vs. nevěřící v diskuzích

166
24.8.13 08:45

Lhářky vs. nevěřící v diskuzích

Nevím, co je to teď za módu, ale přijde mi, že se poslední dobou rozjíždí psaní lživých příběhů, kdy si autor -zakladatel- evidentně vymýšlí, a zároveň komentáře, ve kterých je věrohodnost úvodního či dalšího příspěvku zakladatele čtenáři shazována. Je za tím něco víc? Anebo se prostě lidem líbí machrovat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
24.8.13 08:48

Oplaceni stejnou minci. Lidem se nelibi kdyz z nich nekdo dela dementy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
24.8.13 08:49
@verusuvi píše:
Nevím, co je to teď za módu, ale přijde mi, že se poslední dobou rozjíždí psaní lživých příběhů, kdy si autor -zakladatel- evidentně vymýšlí, a zároveň komentáře, ve kterých je věrohodnost úvodního či dalšího příspěvku zakladatele čtenáři shazována. Je za tím něco víc? Anebo se prostě lidem líbí machrovat? :nevim:

Jsou prázdniny, lidi se nudí. A napsat srdceryvný příběh, a pak se bavit tím jak na to lidé skočili, asi nudu zažene no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.8.13 08:53

@Seizdra Tak to bych samozřejmě pochopila. Ale nevěřící komentáře se objevují jako odpověď na vcelku logický problém (téma, předchozí komentář, dle aktuální situace)- tak to mi přijde divné.. nebo jsem fakt naivní :roll:
@boball Tak to už ale fakt nechápu.. to snad lepší tvořit něco doma pro vlastní potěchu.. někdo se evidentně raději uspokojuje ve virtuálním světě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
24.8.13 08:55
@verusuvi píše:
@Seizdra Tak to bych samozřejmě pochopila. Ale nevěřící komentáře se objevují jako odpověď na vcelku logický problém (téma, předchozí komentář, dle aktuální situace)- tak to mi přijde divné.. nebo jsem fakt naivní :roll:
@boball Tak to už ale fakt nechápu.. to snad lepší tvořit něco doma pro vlastní potěchu.. někdo se evidentně raději uspokojuje ve virtuálním světě 8o

Doma by to nemělo takový ohlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.8.13 08:56
@verusuvi píše:
@boball Tak to už ale fakt nechápu.. to snad lepší tvořit něco doma pro vlastní potěchu.. někdo se evidentně raději uspokojuje ve virtuálním světě 8o

rekla bych, ze sis sama odpovedela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.8.13 08:56

@beruska9 To se mi stává často. :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.8.13 08:58

@verusuvi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a rekla bych, ze se to muze vztahovat na obe strany - na ty, co si mozna vymysli i na ty, co se snazi ukazat, jak jsou moc chytri, ze na to neskocili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.8.13 08:58

Kdyz budu chtit cist cervenou knihovnu nebo scifi tak zajdu do knihy nebo do knihovny a neco si koupim/pujcim. Pripadne me neurazi pokud tu nejakou fikci nekdo napise, ale s tim ze se k tomu verejne prizna.
Pribeh ktery dost zavani tim, ze je smysleny je dobry jen na to, aby si ctenar prisel ze je tahan na varene nudli a to se vetsine zrejme nelibi…takze ty komenty pak vcelku chapu.

Co nechapu je tohle tema. Co vic by za tim melo byt? Nejaka konspiracni teorie? sem s ni 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.13 09:01

No, já včera náhodou přečetla deníček, co byl na hlavní stránce (ted toho lituju), od nějakého „tatínka“, romantický příběh o lásce, jak se vzali, čekali dětátko a pak strašným způsobem plným krve matka při porodu zemřela, byly tam i nezvyklá jména-Karen, Elisabeht…ale nějak mi to nesedlo, nevěřím tomu.
(a na druhou stranu mně štve, že jsem to četla, páč čekám mimi-porod hrozí dříve,,,a neni dobrý číst příběhy se špatným koncem) :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.8.13 09:02

@quinny Sci-fi z toho zase nedělej, ale z pár diskuzí jsem pochopila, že tu běží nějaká válka, doslova odplata, za Modrého koníka.. pak jsem úplně mimo mísu a lživé či nevěřícné komentáře mě naštvávají a autoři se shazují a jsou shazováni. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.8.13 09:05

@LenazeStrakonic U tohohle článku moje hlodání zesílilo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
24.8.13 09:06

Co vic by za tim melo byt? spiknuti? spionaz?
blbost, proste kdyz je neco pritazene za vlasy, ma to svoje ohlasy, na tom nic divneho nevidim a kdyz si tady nekdo chce honit triko, aspon dostane za usi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
24.8.13 09:12

To je naprosto jednoduchý - počítat snese všechno, tak proč si tady nezahrát na někoho jinýho… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
24.8.13 09:12

@LenazeStrakonic : jo to jsem take cetla a nevim nevim…na druhe strane pak radeji nereaguji, pamatuji si diskusi, ktera zacinala takovym zoufalym vykrikem o sebevrazde pritele nebo manzela…bylo to od novacka, takze pak tam bylo x stranek komentaru „nekdo si z nas zase dela srandu,“ jenze pak se ukazalo, ze to byla pravda. Nevim, pokud nekoho osobne neznam, tak se to cele snazim brat s hooooodne velkou rezervou, to je asi jedina cesta (i kdyz ne vzdy mi to vyjde ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová