Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, asi to bude znít jako divný, podivný dotaz.
Líbí se mě instruktor v autoškole poradíte mě jak mu dát nějaký náznak nebo jak mu dát najevo mě simpatie.
@Terakk píše:
Proč? Prosím?
jistě chápeš, že nejsi jediná, která se zaláskovala do instruktora, on to jistě ví, že k němu chováš sympatie, které mu lichotí, ale dál to nerozvíjej
@DanielaD děkuji za radu každou radu přijímám, ale myslím že kdyby chtěl simpatie vracet zpět tak proč ne zase?
@Kfětoslava píše:
Dej mu za jízdy ruku na koleno, jaképak štráchy s tím.
To by asi koukal
![]()
@Kfětoslava dobře děkuji až řadu taky mě to napadlo, potvrdila jste moji volbu číslo 1
až budeme někde kde se nebude muset řadit tak často dám mu ji tam.
Nic horšího se stat nemůže než to že mi ji dá Pric. A nebo mě chytne ach to by byla pecka
![]()
@Terakk píše:
@Kfětoslava dobře děkuji až řadu taky mě to napadlo, potvrdila jste moji volbu číslo 1až budeme někde kde se nebude muset řadit tak často dám mu ji tam.
Nic horšího se stat nemůže než to že mi ji dá Pric. A nebo mě chytne ach to by byla pecka![]()
![]()
A bude někdo držet i volant?
@Terakk píše:
Ahoj, asi to bude znít jako divný, podivný dotaz.
Líbí se mě instruktor v autoškole poradíte mě jak mu dát nějaký náznak nebo jak mu dát najevo mě simpatie.
Já bych mu to naznačila až po ukončení autoškoly… V dnešní době soc. sítí to není problém..
@Terakk
Hlavně mu nic nepiš… A sympatie si nech až po zkouškách. Není nic jednoduššího, než ho oslovit, až budeš mít hotovo.
@mamule42 píše:
Nemáš náhodou manžela?
Pochybuji, že by si někdo vzal takové trdlo