Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reinka Souhla,mě se to teda taky hrozně líbí, nebo i fotky od Anne Geddes ![]()
@tamata píše:
Já mám zas opačnej problém. Mě těhotný moc neberou a nechápu ani ty fotky, který má skoro každá těhotná… třeba co znamená břicho a na tom položený botičky, který to mimino nejmíň první rok života ani nepotřebuje![]()
A pak ty starší sourozenci, kteří jsou nucení kvůli fotce to břicho pusinkovat
Teď to asi schytám![]()
![]()
fotky nemám, ale pár pusinek na břicho jsem v průběhu těhotenství schytala, zcela spontánně
A ty botičky jsou nějaké měkké capáčky, ne? Jako nemaj tam položený celoročky superfitky ve vel.22, né? ![]()
Nee
, erekci nemam. Jen me to ‘‘ rozechvyva ‘‘. Zkratka hezky pocit.
No proc to sem pisu, trochu se za to stydim to normalni chlapy nedelaji, ne? A take se bojim aby si zena nevsimlabze koukam po jinych… asi bych ji to pak vysvetloval horko tezko…chapete.
@Tatinek1 píše:
Nee, erekci nemam. Jen me to ‘‘ rozechvyva ‘‘. Zkratka hezky pocit.
Tak to jsi v pořádku
- to je přece symbol prostupující celý dějiny - naděje, nový život, krása, něha…
Jinak já v prvním a druhým trimestru dostala nejvíc nabídek, takže jo najdou se i tací co balí těhule na ulici - však to jsou estrogenový krasavice.
@Tatinek1 píše:
No proc to sem pisu, trochu se za to stydim to normalni chlapy nedelaji, ne? A take se bojim aby si zena nevsimlabze koukam po jinych… asi bych ji to pak vysvetloval horko tezko…chapete.
Ale to je normální, že se chlapi koukají po ženských, ne? Neznamená to, že se ti líbí těhotné ženy, že toužíš ještě po dítěti/dětech?
Já být tebou, tak to ženě řeknu. Jednak by takové věci měli partneři o sobě vědět, zadruné nebude překvapená, až ti třeba v PC najde fotky nějaké těhule, a nebude tě podezírat, že sis uplet dítě s jinou. Co ty víš, třeba to vezme sportovně a k narozeninám dostaneš manželku v negližé a s umělým pupkem.
Rozhodně jí netlač do dalšího těhotenství jenom proto, abys nad ní mohl pár měsíců legálně slintat, to je fakt blbost.
@tamata
ja jeste pochopim nejake fotky, ale ty kycovite nasvetlene a photoshopem tezce projete fota s masli pres pupek, to uz je fakt moc… (boticky jsou asi hned druhe v poradi po masli) ![]()
@Tatinek1 Koukání ničemu neuškodí, každý na něco koukáme že?
@tamata myslím, že nás je víc, které za sebou nemají ateliérové těhotenské fotografování ![]()
@Tatinek1 píše:
No tak to by ses měl zeptat asi na nějakým mužským fóru, co dělaj a nedělaj…
Koukáš nápadně? Jakože spíš civíš než koukáš? To se dá natrénovat, kradmé pohledy se tomu říká ![]()
Tak se ti líbí to není nic divného
Pokud by jsi měl erekci a potřebu si udělat při pohledu na ně dobře tak by to bylo horší
Myslim ze ne, mimco take nechci…zatim. Tak dekuji, jsem rad ze to berete tak ze je to normalni. Uz z toho nebudu mit nervy a stale nat tim / sebou premyslet. Dekuju.