Líbí se mi těhulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.7.13 12:49
@Anonymní píše:
muj na starsi…stary…zensky :roll: a to jsem o deset let mladsi nez on :-D ja zase rada koukam na hardcore a fisting

já jsem taky o 10 let mladší a občas řekne, že až budu pro něj stará (20 let - ted je mi 18), tak si najde 15letou :D ani nevim co převáhá, jestli humor, nebo vážnost

• Citovat
  • Upravit
Elessar
12.7.13 12:56
@Anonymní píše:
muj na starsi…stary…zensky :roll: a to jsem o deset let mladsi nez on :-D ja zase rada koukam na hardcore a fisting

to měl bejvalej, já o deset let mladší a nakonec mě podved se starší a co vím, pokračuje v tom dál s jinejma :D a prý takhle blbnul už od 15, spal i se svou učitelkou…
no takže koukání po těhulích mi tak úchylný nepřijde :D

• Citovat
  • Upravit
1638
12.7.13 13:04

To je náhodou hezký, slyšet, že se někomu líbí těhotné ženy, já si těhotná připadala neatraktivní a taková jakoby stará či co…
dřív se na mě nějáke chlap podíval, otočil atd. a na těhotnou nic :cert:
sem byla úplně vedle z toho, žádnej zájem hahahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.13 14:03
@Acinore píše:
to měl bejvalej, já o deset let mladší a nakonec mě podved se starší a co vím, pokračuje v tom dál s jinejma :D a prý takhle blbnul už od 15, spal i se svou učitelkou…
no takže koukání po těhulích mi tak úchylný nepřijde :D

hm, me taky podvedl se starsi :-D

• Citovat
  • Upravit
23
12.7.13 18:42

Takze koukam lepsi koukat nez podvadet…a tehulky verte, jste SEXY. Nooo kdyby jste mela nektera foto, rad pochvalim.. A nestydte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
12.7.13 18:49

Já si myslím, že na tom není nic divného. Já se cítila v těhotenství taky pěkně, tedy v tom prvním :lol: Když jsem šla v 6 měsíci na výklad karet ke kartářce, tak jsem ve dveřích potkala jejího syna a ten byl ze mě tak vedle, že se otočil na svojí mamku kartářku a prohlásil, že vidí na vlastní oči boží Madonu. :mrgreen:
Teď jsem 11tt, začíná mi růst pupík a zatím to maskuju, moc sexy si nepřipadám, i když chlapy mě balí pořád, ale nějak to tentokrát tolik neprožívám, zatím je mi dost zle a tak nemám moc čas vnímat, co se kolem mě děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.7.13 18:55
@alisekR píše:
Já si myslím, že na tom není nic divného. Já se cítila v těhotenství taky pěkně, tedy v tom prvním :lol: Když jsem šla v 6 měsíci na výklad karet ke kartářce, tak jsem ve dveřích potkala jejího syna a ten byl ze mě tak vedle, že se otočil na svojí mamku kartářku a prohlásil, že vidí na vlastní oči boží Madonu. :mrgreen:
Teď jsem 11tt, začíná mi růst pupík a zatím to maskuju, moc sexy si nepřipadám, i když chlapy mě balí pořád, ale nějak to tentokrát tolik neprožívám, zatím je mi dost zle a tak nemám moc čas vnímat, co se kolem mě děje

Rad slysim ze se taky vnimate tehotne jako SEXY :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová