Líbí se vám, když vás muž o víkendu probudí zásunem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
14.9.25 21:35
@Natállan píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.25 22:38
@Alušáček píše: Více

To, že ho chci teď/dnes, ještě neznamená, že ho musím chtít každý den v každou dobu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7846
14.9.25 23:34
@Silwinka87 píše: Více

No takové dámy se potom diví, že je chlap vyměnil za jinou :) Jak není ta žádostivost oboustranná, tak je stejně po vzahu a už je to jen spolubydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
15.9.25 08:59
@Popeladym píše: Více

A co je to jiného? Nebo jak jinak zní definice znásilnění? Jako to, že chci se sexem souhlasit a mít ho v době kdy vím o sobě přece neznamená, že o něj nestojím a partnerovi ho upírám. :nevim:
Však třeba já tu psala, že naopak buzení mazlením a následný sex ráda mám. Ale abych se vzbudila s tím, že chlap už je na mě, nebo ještě lépe ve mě to by mi vadilo.
Mě spíš fascinuje, že je sexuální násilí ve vztahu stále vnímáno jako norma. A že přítel, nebo manžel vlastně ženu znásilnit nemůže, protože s ním sdílí společné lože a o sex tím pádem musí stát kdykoliv kdy on má chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.9.25 09:06

@Karinkas ženská, která nechce být bez upozornění nap®cávaná během spánku, je frigida, tos nevěděla? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2589
15.9.25 09:09
@Velryba černá píše: Více

Pravdu máš. No jo chudák můj chlap. I když on bude asi taky frigidní. Protože se v životě nepokusil mít semnou sex v době kdy jsem hluboce spala. A dokonce respektuje když tu chuť náhodou nemám. No jakej šel takovou potkal. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
15.9.25 09:13
@Karinkas píše: Více

No, tak já si hlavně neumím představit, že se neprobudím minimálně včas na to, aby můj, když já chci!, milovaný chlipnik čin nedokonal. Takže, aspoň to tu teda změnit třeba na „pokus o znásilnění. "

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
15.9.25 09:20
@Popeladym píše: Více

Hele jestli to máte takhle nastavené tak nejde ani o žádný pokus. Proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
15.9.25 09:25
@Anonymní píše: Více

A proč ne? Ja chci se svým manželem sex kdykoliv, ještě se mi nestalo, ze bych nechtěla, jsme spolu 16 let. Samozrejme nemůžeme mít sex, kdy se nám za chce, protoze máme doma dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.9.25 09:26

@Karinkas hrozně mě baví, jak tu někteří dávají rovnítko mezi nechce ve spánku a nešuká vůbec. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11285
15.9.25 09:27

Tak já předpokládám, že chlap není idiot. Asi si to za tenhle názor slíznu, ale Martin Vaculík, největší bedna na auta v ČR a vnuk spisovatele Ludvíka Vaculíka, komentoval případ Feri a trochu zpochybnil svědectví těch slečen. Za mě byl/je Feri prase, na Moravě dostal přes držku, a s tímhle Vaculíkovým názorem jsem nesouhlasil. Proč by si ty holky to obvinění vymýšlely? Aby potopily poslance?

Nicméně Vaculík řekl jinou věc: je to kluk z vesnice, zábavy a tancovačky a on tehdy napsal, že když jde kluk s dívkou na procházku a je tam nějaká muchlovačka, vobíračka, tak aby se bál, jestli z toho druhý den (nebo za pár let) nebude znásilnění. Čímž neříkám, že část chlapů nejsou kreténi, ti budou vždycky. Ale v podstatě ten muž nemá nijak dokázat, že to bylo dobrovolné,

A nedávno mi YT nabídlo video Show Jana Krause (rok 2017), kde měl jako hosta Feriho. A trochu jsem se pousmál nad absurditou, jestli Feri tušil, že za 8 let skončí ve vězení, a Kraus, že tam má budoucí násilníka. Jak celebrita může padnout na dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
15.9.25 09:31

To spis tak tvrdě? Me by vzbudilo jen by se ke mne přitisknul a zasunout úplně na sucho taky nejde. Takze než by to připravil jsem stoprocentně vzhůru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
15.9.25 09:38

Přesně tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
15.9.25 09:41

Já vím, jak to holky myslí. Prostě aby chlapi respektovali hranice. Ale já si myslím, že tady ta debata je tak absurdní, že je vlastně zbytečná. Nemyslím, že to musí být vyloženě prosba (Prosím, strč mi ho tam!) nebo souhlas (Ano, můžeš mi ho tam strčit!), nebo naopak odmítnutí (Jestli mi ho tam strčíš, tak tě zabiju!). Nemyslím si, že souhlas, nebo nesouhlas musí být pouze slovní. Většina z vás zná svý chlapy, oni znají vás a oba víte, co si k sobě můžete dovolit. A i kdyby ho tam jednou strčil chlap ve spánku bez dovolení, tak proč hned mluvit o znásilnění? Dostane kartáč, bude tři dny tichá domácnost a on si to příště rozmyslí.

Doba je absurdní, viz ty apky. Na jednu stranu chápu, že je za tím snaha vymanit se z područí mužů, nebýt jejich hračky a mít svůj život i svou vůli pod absolutní kontrolou. Ale nevím, proč by většina mužů (podepsaný souhlas se sexem) měla doplácet na menšinu, která se chová jako neadrtálci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
15.9.25 09:53
@Ploskutáček píše: Více

Ukončím vztah. Ale jak jsem psala, všichni se to dozvěděli včas a zřejmě nebyli natolik natvrdlí, aby nepochopili a nezvládli onu hranici nepřekročit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová