Líbí se vám, když vás muž o víkendu probudí zásunem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7846
15.9.25 12:25
@ahhotep píše: Více

Tak samozřejmě na takovou věc musí být shoda obou. Ani si nedovedu přestavit, jak by ho tam chlap narval na sucho, aniž by partnerku probudil. Já tedy narazil i na takové, které si o to přímo říkaly s tím, že se jim líbí se probudit s tím, že mají chlapa v sobě a musely s tím být podvědomě v pohodě, protože když jsem jim přání plnil, tak u toho vlhly. Já spíš reagoval na to okamžité odsouzení ze znásilnění a opuštění takového chlapa. Nestačilo by prostě mu říct, když se o to bude snažit, že toto není oblíbená praktika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.9.25 13:15
@rmot píše: Více

Ta sekce o vlhnutí mně připomněla dáávno viděný rozhovor s mužskou obětí zneužívání, kde právě mluvil o tom, jak pro něho bylo nejhorší že navzdory všemu odporu a utrpení mu dotyčná byla schopná patřičnou stimulací přivodit „fyziologickou odpověď“ čti erekci. Jak se za to styděl a obhájce té ženské to používal u soudu jako jasný důkaz, že to chtěl.
Vím, žes to myslel jinak, ale jsem přesvědčená že stran hovorů a povědomí o sexuálním násilí by nebylo naškodu, aby se víc akcentovalo že erekce ani vaginální lubrikace stále nejsou souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
15.9.25 15:04
@Venetia píše: Více

Jako treba s cim, ze mas vstat a udelat snidani?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.9.25 15:16
@Lorre píše: Více

Jsi trosku komplikovaný, ale to nevadí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
15.9.25 15:17
@rmot píše: Více
:palec: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
6201
15.9.25 15:19
@Silwinka87 píše: Více

To je dynamika…to je sen. Kdysi jsem to s partnerkou tak mel, vedet, ze toho druheho muzes v noci vzrusovat az si to rozdate je proste chlipne uz samo o sobe…a vzdy to bylo zivocisne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
15.9.25 15:20

Taky mi to nedava smysl…ale někteří radeji chteji spat no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.9.25 15:21

Tak to není partner, ale blbeček :nevim:.
Pokud jsem nějak indisponovaná, ani by ho to nenapadlo, ale já mám doma normálního muže, který používá mozek. Máme vybudovanou důvěru.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
15.9.25 15:23
@pouzitychlap píše: Více

Můj muž me zna i ja jeho, takže vím, ze jsem se po ránu sexu nebranila, naopak mam to rada, ja mam ale slabý spanek, takže kdyz se začal tušit, tak uz jsem byla vzhůru. U mého manžela by mi to nevadilo, kdyby na to přišlo ale ho by to ani asi nenapadlo se do mne dobývat kdyz spím.

Příspěvek upraven 15.09.25 v 15:24

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
15.9.25 15:23
@Andelskej_Satan píše: Více

Přesně tak!

• Citovat
  • Upravit
6201
15.9.25 15:25

Jasne, ze nekompromisne zenu pouzit pokud by byla nadopovana prasky na spani ci opila je hnus…
Ja teda doufam, ze se tu bavime o tom, probudit toho druheho hlazenim, libanim, pritulenim a pokud ten druhy reaguje smerem k tomu jednomu, je vyhrano…a pokracuje se dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.9.25 15:25
@Andelskej_Satan píše: Více

Je zajímavé, jak to má každý jinak.
Spíš jsem si myslela, že chlapům to snad nemůže vadit. Jsem překvapená.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
15.9.25 15:26

@Andelskej_Satan ne, přesně o tom ten úvodní příspěvek není. :lol:

• Citovat
  • Upravit
11285
15.9.25 17:54

Všichni muži tu jsou komplikování, zvykej si…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.9.25 17:56
@Ploskutáček píše: Více

No, jé je.. Kdyby jenom tady :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie