Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ahhotep píše: Více
Tak samozřejmě na takovou věc musí být shoda obou. Ani si nedovedu přestavit, jak by ho tam chlap narval na sucho, aniž by partnerku probudil. Já tedy narazil i na takové, které si o to přímo říkaly s tím, že se jim líbí se probudit s tím, že mají chlapa v sobě a musely s tím být podvědomě v pohodě, protože když jsem jim přání plnil, tak u toho vlhly. Já spíš reagoval na to okamžité odsouzení ze znásilnění a opuštění takového chlapa. Nestačilo by prostě mu říct, když se o to bude snažit, že toto není oblíbená praktika?
@rmot píše: Více
Ta sekce o vlhnutí mně připomněla dáávno viděný rozhovor s mužskou obětí zneužívání, kde právě mluvil o tom, jak pro něho bylo nejhorší že navzdory všemu odporu a utrpení mu dotyčná byla schopná patřičnou stimulací přivodit „fyziologickou odpověď“ čti erekci. Jak se za to styděl a obhájce té ženské to používal u soudu jako jasný důkaz, že to chtěl.
Vím, žes to myslel jinak, ale jsem přesvědčená že stran hovorů a povědomí o sexuálním násilí by nebylo naškodu, aby se víc akcentovalo že erekce ani vaginální lubrikace stále nejsou souhlas.
@Venetia píše: Více
Jako treba s cim, ze mas vstat a udelat snidani?:)
@Silwinka87 píše: Více
To je dynamika…to je sen. Kdysi jsem to s partnerkou tak mel, vedet, ze toho druheho muzes v noci vzrusovat az si to rozdate je proste chlipne uz samo o sobe…a vzdy to bylo zivocisne.
Taky mi to nedava smysl…ale někteří radeji chteji spat no ![]()
Tak to není partner, ale blbeček
.
Pokud jsem nějak indisponovaná, ani by ho to nenapadlo, ale já mám doma normálního muže, který používá mozek. Máme vybudovanou důvěru.
@pouzitychlap píše: Více
Můj muž me zna i ja jeho, takže vím, ze jsem se po ránu sexu nebranila, naopak mam to rada, ja mam ale slabý spanek, takže kdyz se začal tušit, tak uz jsem byla vzhůru. U mého manžela by mi to nevadilo, kdyby na to přišlo ale ho by to ani asi nenapadlo se do mne dobývat kdyz spím.
Příspěvek upraven 15.09.25 v 15:24
Jasne, ze nekompromisne zenu pouzit pokud by byla nadopovana prasky na spani ci opila je hnus…
Ja teda doufam, ze se tu bavime o tom, probudit toho druheho hlazenim, libanim, pritulenim a pokud ten druhy reaguje smerem k tomu jednomu, je vyhrano…a pokracuje se dal.
@Andelskej_Satan píše: Více
Je zajímavé, jak to má každý jinak.
Spíš jsem si myslela, že chlapům to snad nemůže vadit. Jsem překvapená.. ![]()
Všichni muži tu jsou komplikování, zvykej si…:-)