Líbí se vám tohle? -náušnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15275
5.12.20 20:26
@Jogrr píše:
Mne to prijde ultra hnusne, ale jak vidim, jsem v mensine :mrgreen:

Nejsi v mensine, mě ta jedna malinká náušnice navíc ještě tak úplně hrozná nepřipadá, nějaky menší decentní tetování taky ne.. Ale když je někdo propichanej jak cedník a vymalovanej jak omalovánka tak to vnímám taky jako hnus. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.12.20 20:34
@Madohovoho píše:
Jsem o pár let starší, mám taky druhou dírku, akorát ji mám asi blbě pichlou :zed: náušnice mně v ní bolí :nevim: No Pichla mi ji kámoška ve škole přírodě :mrgreen:

Mne pichnul chirurg a před dvěma léty jsem musela vytáhnout. Vydrzela mi deset let. Docela mě to mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
5.12.20 21:05
@Mar__tanka1983 píše:
@lísteček1 nic nekupuj, prodá ti ji přímo Piercer ve studiu. Málokterý ti tam píchne tvou vlastní náušnici, kvůli hygieně ;)

A ha, tak to jsem nevěděla. Ani to, že jsou na to nějaká studia 😀, jsem fak už stará. Myslela jsem, že mi ucho propichnou někde v nemocnici, třeba na chirurgii. Jsem úplně mimo 😂 Prosím tě, můžeš mi napsat, jak to tedy chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
5.12.20 21:08

Nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
3265
5.12.20 21:11

Nemám to ráda, přijde mi to jako od kolotočů. Sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.12.20 21:19

Úplně normální. V 16 letech jsem si nechala píchnout druhé dírky. V každém uchu mám dvě náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
5.12.20 21:42

Nelibi se mi to. Jedna dira nebo deset, v uchu nebo jinde. Prijde mi to nevkusne a hnusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
5.12.20 22:21

@martina.se
To bych asi nedala 😄 mě stačilo břicho, to byla akce 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.12.20 22:32
@Hiavnaan píše:
@martina.se
To bych asi nedala 😄 mě stačilo břicho, to byla akce 😏

Mě to baví, hlavně ten výsledek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
5.12.20 22:36
@zrcadlo píše:
Nejsi, mně se tohle taky děsně nelíbí. Ale mně se nelíbí ani 95% tetování a vím, že jsem v menšině, takže jsem chtěla mlčet (jen tě v tom nechci nechat :lol: )

Mně se to taky nelíbí. Už v mládí jsem si říkala, že bych si to nedala, že to je rozhodnutí na celý život. Kamarádka má zarostlé dírky asi 4 vedle sebe - je to dost vidět a nevypadá to hezky. A co se týká tetování, tak většina mi přijde bez nápadu. Známý si dal tetování, přisel, na něco ukázal v katalogu a nechal si to vytetovat. To fakt nechápu. Mám známého tatera - je šikovný. Na fb dává fotky tetování a většinou si říkám, že to je nevkusné, nehezke. Ale ať si každý dává, co chce. Důležité je, aby se to dotyčnému líbilo, aby se mu to líbilo i za 5, 10… let, aby byl vnitřně rozhodnuty, že to tak chce a aby si to pořádně rozmyslel a nejednal unáhleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
5.12.20 22:49

V podobném věku přemýšlím nad tečkou do nosa… tohle mám od 18 a myslím, že když někdo nechce, tak si toho ani nevšimne. Nikdo to nikdy nekomentoval.
Nosím i vcelku zajímavé naušnice, které se nosily před nějakými 20-30 lety. Miluju je. A přesto všechno si myslím, že je to velice decentní.

Příspěvek upraven 05.12.20 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
5.12.20 22:59
@Alušáček píše:
Nejsi v mensine, mě ta jedna malinká náušnice navíc ještě tak úplně hrozná nepřipadá, nějaky menší decentní tetování taky ne.. Ale když je někdo propichanej jak cedník a vymalovanej jak omalovánka tak to vnímám taky jako hnus. :lol:

Jsem nějaký čas v nové práci a takovou koncetraci potetovaných lidí jsem ještě neviděla. Mám šílenou chuť se těch lidí zeptat, co které znamená a jaká cesta je k tomu vedla. Potetované celé tělo se mi zdá šílené, ale ty lidi nesoudím, každý jsmě nějaký a ty lidi proto nejsou horší.

Já sama tetování mám. Asi rok. Dlooooouho jsem k němu zrála. Mám vytetované něco, co jsem si sama navrhla, co o mě něco vypovídá. Je to na místě, kde to ukážu, jen když chci a vím, že je první a poslední.

Zakladatelka musí chtít sama. KDyž se takhle ptá, je vidět, že dost pochybuje. Na věci tohoto typu musí být člověk rozhodnutý a dozrálý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.12.20 23:15
@Mar__tanka1983 píše:
Já to mám takhle, je to fotka, když to bylo čerstvě píchnuté letos na jaře :mrgreen: v druhém uchu jen čtyři náušnice bez piercingu mimo klasický lalůček. Takže za ně jedna pecička je naprosto decentní záležitost, kterou u nás v kanceláři mají i pětapadesátileté kolegyně :P

nedělá ti ta uvnitř ucha problémy? Přece jen, je to dost citlivá část…A jak se s tím spí, netlačí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
5.12.20 23:41

Já vždycky přemýšlím, k čemu to jako je mít v uchu víc náušnic, když tak někoho vidím… Nic mě nikdy nenapadne… Když se chci zkrášlit, zajdu na kosmetiku nebo si koupím nějakej hezkej kousek oblečení. Všechny ženy, které mě zaujmou svým stylem a šmrncem, mají zpravidla jedny stylové náušnice. Nechápu myšlenku dvou a více v jednom uchu. A hlavně když ty dvě náušnice jsou každá úplně jiný styl a design, to je ještě větší pecka, tak jako mít na krku několik řetízků každý jiný jeden s přívěskem a druhý bez nebo na všech pěti prstech jedné ruky mít prstýnek atd… to je jako když „sere a maluje“, nebo čím více proužků, tím lepší Adidas… Omlouvám se, mě se to nelíbí, jsem za decentnost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
6.12.20 02:08
@GabinkaCh píše:
Chci si ve svých skoro 37 dat tuhle příčku, jinak mám taky kruhy.Budu vypadat jako de..l nebo je to ok :mrgreen:?

nevidím jediný důvod, proč bys měla vypadat jako de.bil. Druhá dírka v uchu fakt nikomu image dramaticky nezmění, natož aby z něj udělala de.bila :-D Mám ji na jednom uchu asi 15 let, teď ve věku taky začínající trojkou, se rozhoduju, jestli přidám jednu nebo dvě další na to ucho, kde už dvě jsou, a jestli přidám nějakou i na to druhé, nebo tam nechám jenom jednu naušnici. Podle mě tohle v roce 2020 už fakt nemusíš nijak řešit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová